Kocamı aldattım ne yapayım?

Yorum okumaya geldim ama merakımdan soruyırm;6 aylık evlilikde siddet var ama cok iyi nasıl oldunuz?
Bunca seyi 6 ayda nasıl yasadınız ?Ben 6 ayda odanın sekline anca karar verebilmistim de.
Siddet,hakaret,kocayı aldatma.
Pess yani.

Hızlandırılmış evlilik...

Evliliğiniz ne kadar kötü olursa olsun aldatmak doğru mu? Madem 6 yıldır kötüydü evliliğiniz boşansaydınız. Boşanmadan kendinizi güvenceye alıp öyle mi boşanacaktınız yoksa ?

"biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez."

yazmışsınız ama cesaret bulup adama mesaj atmış sonra ben değil hacer yaptı diye yalan söyleyebilmişsiniz.

boşanın madem .
adam da istemiyor. hemen iş çevirmişsin eşinin arkasından.
adam nasıl güvensin daha...

şiddet de var .
hemen boşanın.

Erkekler yaptigi zaman bu kadar tantana cikmiyor.karilari öğrendiğinde bu kadar perişan olmuyorlar.tamam sizin yaptığınızda yanlış ama kendinizi de bu kadar perişan etmeyin.
Ayrıca eşinizi neden düzeltmeye çalışıyorsunuz?sizce belli bir yasa gelmiş bir insan düzelir mi?
Zaten mutsuzsunuz.bosanin

Olan olmuş benim de bi arkadaş evliyken eski sevgilisi ile konuşuyordu ayrıldılar. Eski sevgilisi de arkadaşlarına söylemiş. Hala konuşuluyordu

Aldatmayı savunuyorsun farkında mısın? Kadın aldatılınca burada kim devam et dedi hiç kimse evliliğini kurtar demez ama şu an dediğin çok yanlış. Ne kadar kötü olursa olsun evlilik boşanması lazımdı ondan sonra kiminle olursa olur.

Evliliğiniz ne kadar kötü olursa olsun aldatmak doğru mu? Madem 6 yıldır kötüydü evliliğiniz boşansaydınız. Boşanmadan kendinizi güvenceye alıp öyle mi boşanacaktınız yoksa ?
ne 6 yılı kız bunların hepsini 6 ayda yaşamamışlar . millet artık çok hızlı

E ozaman isabet olmuş. Dayak yiyorsun dayak. Ayrıl gitsin bu bahane ile ben de doğuluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…