- 30 Kasım 2021
- 50
- 1
- 3
- 27
- Konu Sahibi ogrtmnanaokulu
-
Yorum okumaya geldim ama merakımdan soruyırm;6 aylık evlilikde siddet var ama cok iyi nasıl oldunuz?Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Hızlandırılmış evlilik...Yorum okumaya geldim ama merakımdan soruyırm;6 aylık evlilikde siddet var ama cok iyi nasıl oldunuz?
Bunca seyi 6 ayda nasıl yasadınız ?Ben 6 ayda odanın sekline anca karar verebilmistim de.
Siddet,hakaret,kocayı aldatma.
Pess yani.
Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Aldatmayı savunuyorsun farkında mısın? Kadın aldatılınca burada kim devam et dedi hiç kimse evliliğini kurtar demez ama şu an dediğin çok yanlış. Ne kadar kötü olursa olsun evlilik boşanması lazımdı ondan sonra kiminle olursa olur.Adam seni dovsun, kimse tepki vermesin sen merhaba yazdın diye herkes sana tepki göstersin. Bizim toplumun bu iki yüzlülüğüne hayranım. Koca pipisi olduğu için her haltı yapabilir, kadın yaptığı anda linclenir.
ne 6 yılı kız bunların hepsini 6 ayda yaşamamışlar . millet artık çok hızlıEvliliğiniz ne kadar kötü olursa olsun aldatmak doğru mu? Madem 6 yıldır kötüydü evliliğiniz boşansaydınız. Boşanmadan kendinizi güvenceye alıp öyle mi boşanacaktınız yoksa ?
E ozaman isabet olmuş. Dayak yiyorsun dayak. Ayrıl gitsin bu bahane ile ben de doğuluyumArkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?