Kocamı aldattım ne yapayım?

Ya arkadaş BoşannnnnN . Lütfen şiddet var diyorsun. Bir günün iyi geçmiyor. Sadece şiddet döngüsüne devam edebilmek için başa sarıyor. Üstüne manevi olarak kendine kurtarıcı aramışsın. Sabah öğle kuşağındaki programlar neden bu kadar konuk bulabiliyor diyordum. Arkadaş kabullen ve boşan. Bak yanlış anlama irdelemiyorum kızmıyorum. Ama sen psikolojik olarak zaten boşanmak istiyorsun, sadece bahane aramışsın. Eşinin en kızacağı şeye odaklanmışsın. Yani çözümsüz görmüşssün olayı. Bırakın sabah kuşağını kırmızı oda izleyin acık :). Ciddi söylüyorum kendine değer ve duygularını görmezden gelme. Seviyorum deme içten içe sevmediğini ikimizde biliyoruz.

Herkes hata yapabilir. Sende gafletle hata yapmışsın. Ancak mutlu olsan onu yapmazdin zaten ayrıca bu olay olmasa bile eşinle aranız iyi değil ki siddeet uyguluyor sizin zaten boşanmanız lazım. Niye duruyorsun anlamadım

Boşanmayacaaak, bebek yapmaya çalışıyor. Önceki mesajlarında da seviyorum diyor. Aralara da doğuluyuz vs eklemiş. Doğulu olunca dayağı, toksik bir güvensizliği normalleştirip, anormal koca ile işe yarar taktik vereceğimizi düşünüyor.
Koca diye yanınızda tuttuğunuz anormal oluşum, uçan sinekten kıskanıp bi güvensizlik örgüsü çıkaracaktı zaten. Ekmeğine yağ sürmüşsünüz, kendini inandırdığı olay için ipe sapa gelmez bi delil yaratmışsınız. Gebe kalırsam beni boşamaz diye düşünüyorsanız, düşünmeyin. Bu tipler genelde kendinden bilir aldatma/aldatılma potansiyelini. Sizi boşamayıp kendine metres yapması an meselesi. Neden diye sorarsanız kazayla falan, sosyal medyada eski sevgilin ile seksting yapmışsın gibi bir imayla, tırt selam mesajını öne sürecek.

bu evlilik düzelmez. zaten şiddette varmış. tutunacak bir tarafı yok ki.

bence herkesi geride bırakıp hayata sıfırdan başlamalısınız. böyle sizi çok yorarlar

Niye güven kazanmaya çalışıyorsunuz ki? Şiddet görüyormuşsunuz. Evlilikte en kabul edilemeyecek kusurlardan biri bu. Evlilik zaten temelinden sarsılmış. Şiddet gördüğünüz bir evlilikte böyle birşeye kalkışmanıza da şaşırdım. Ecelinize mi susadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…