- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.597
- 248
- Konu Sahibi ogrtmnanaokulu
Böyle bir evliliği çocukla taçlandırmak istiyor bir de demek.Harika.Dünya kadar konusu var. Hamile kalmaya çalışıyor 5 aydır. Fake olduğunu sanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir evliliği çocukla taçlandırmak istiyor bir de demek.Harika.Dünya kadar konusu var. Hamile kalmaya çalışıyor 5 aydır. Fake olduğunu sanmıyorum
Ben okumadım meselaAynı şeyi defalarca yazmışsınız ,ne nokta var ne başka bişey , insan okumak bile istemiyo .
Bana mı diyorsunBen okumadım mesela
Zil takıp oyna mı diyek kıazz
Tam kk lık bir konusun. Allah seni kk şerrinden korusun dicem de korumasın![]()
Konu sahibineBana mı diyorsunkonu sahibine mi ?
Kapattığınız hesaptan size nasıl bildirim geliyor bi ona takıldımArkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Günah mı çıkarıyorsunuz anlamadım.Yaparken Doğulu değil miydiniz?Şiddet ve anlaşmazlık varsa boşanırsınız,istediğinize yazar çizersiniz.Evlilik kurumu altında kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Bunu da doğuluyuz kızları okutmuyorlar şeklinde açıklayın düşüp şuraya bayılayımArkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Her tartışma dövmesi ile bitiyormuşArkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Ve buna rağmen ilk aydan korunmayı bırakıp hamile kalmaya çalışıyormuşHer tartışma dövmesi ile bitiyormuş
Nasıl olur aklım almıyor..
Hayat bu değil.
Aynısını eşi yapsa da aldatma sayılmıyor mu? Eski sevgiliye yazılması sizce normal mi?yaptığınız aldatma değil bana göre, bir selam yazıp pişman olup devam etmemissiniz, karşılıklı bir konuşma vs olmamış sonuçta, keşke hesabı tamamen dondursaydiniz
İçinde bulunduğu durumun vehametini göremeyen bir kadın daha.Ve buna rağmen ilk aydan korunmayı bırakıp hamile kalmaya çalışıyormuş
Bu cehennem gibi evliliğe bir de çocuk dahil etmeye çalışması bencillik. Çocuk olunca adam düzelecek sanıyor galibaİçinde bulunduğu durumun vehametini göremeyen bir kadın daha.
O ilk dayaktan sonra insan nasıl olur da bir daha yüz yüze bakar mesela, bırak yatağa girmeyi...