Kocamı aldattım ne yapayım?

Evli birinin eski sevgilisine mesaj atması için tam olarak aldatma değil diyenler var, nedir tam olarak aldatma? Konu sahibinin başkasıyla yatması mı? Hanfendi bu durum bakış açısına göre değişiyor gördüğünüz üzere fakat aldatma olsun olmasın yaptığınız güven sarsıcı bir hareket. Sinek de küçük ama mide bulandırır. Eşinizi savunmuyorum bu arada bence kendinizi aklamaya çalışmak yerine evliliğinizi sonlandırın. Siz bir şey yapmazken size şiddet uygulayan adam aldatılma şüphesiyle her şeyi yapabilir.

ben dayak yiyen kadınların bunu normalleştirmesini anlamak istemiyorum. 6 ay ya 6 ayda her seferinde dayak yemişsin. dayağa şiddet tecavüze istismar diyenlere gıcığım. iğrenç eylemler basitleştiriliyor çünkü.
neyse sürekli seni döven adama kimse bi şey dememiş sen merhaba demişsin dünya ayağa kalkmış. ha sen de hatalısın başkasına kaymamalıydı aklın. şimdi şu soruların cevabı önemli
1- kaç yaşındasın
2- bir işin gücün var mı
bunlara göre cevap verebilirim
çünkü belli ki ailen arkanda durmayacak

Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Kapattığınız hesaptan size nasıl bildirim geliyor bi ona takıldım
sanki fake misiniz acaba?

Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Günah mı çıkarıyorsunuz anlamadım.Yaparken Doğulu değil miydiniz?Şiddet ve anlaşmazlık varsa boşanırsınız,istediğinize yazar çizersiniz.Evlilik kurumu altında kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.

Eski sevgiliye "selam" yazmak aldatma sayılır mı bilemedim ama kesinlikle aldatmaya teşebbüstür. Sosyal medyada eski sevgiliyi stalklamanın bir üstü bu yaptığınız. Ki ben stalklama işini bile gerekirse boşanma sebebi olarak görebilirim.
Ama tüm sülalenin size sanki yatakta basılmışsınız gibi davranması biraz garip geldi. Yaptığınız hareketi aslaaa savunmuyorum ama eğer bu hareketi eşiniz yapsaydı yine aynı muameleyi mi görecekti ailelerden? Hiç sanmıyorum.
Şiddet gördüğünüz ve saygı/sevgi görmediğiniz bir evlilikte aklınızın ve kalbinizin başka yerlere kayması çok normal ama yapmanız gereken şey; boşanmak ve ondan sonra kimi istiyorsanız ona mesaj atmaktı. Siz hem karnım doysun hem pastam dursun demişsiniz.
Bir tarafta şiddet, diğer tarafta aklın başka birine kayması... Boşanmak iki taraf için de hayırlı gibi duruyor şu aşamada ama ne yaparsınız bilemem tabi.

Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Bunu da doğuluyuz kızları okutmuyorlar şeklinde açıklayın düşüp şuraya bayılayım

6 aylık evlilikte, kötü olan ne varsa yaşamışsınız.
Hoş 6 yıl olsa da kimse hak etmez, 60 yıl olsa da...

Şiddet de varmış, e sizin bu yüz kızartıcı durumdan sonra da bu evlilik hayır getirir mi?
Toparlanır mı bilinmez, aşırı dağılmış.

Her tartışma dövmesi ile bitiyormuş o_O
Nasıl olur aklım almıyor..
Hayat bu değil.

yaptığınız aldatma değil bana göre, bir selam yazıp pişman olup devam etmemissiniz, karşılıklı bir konuşma vs olmamış sonuçta, keşke hesabı tamamen dondursaydiniz

yaptığınız aldatma değil bana göre, bir selam yazıp pişman olup devam etmemissiniz, karşılıklı bir konuşma vs olmamış sonuçta, keşke hesabı tamamen dondursaydiniz
Aynısını eşi yapsa da aldatma sayılmıyor mu? Eski sevgiliye yazılması sizce normal mi?

Son düzenleme:
İçinde bulunduğu durumun vehametini göremeyen bir kadın daha.
O ilk dayaktan sonra insan nasıl olur da bir daha yüz yüze bakar mesela, bırak yatağa girmeyi...
Bu cehennem gibi evliliğe bir de çocuk dahil etmeye çalışması bencillik. Çocuk olunca adam düzelecek sanıyor galiba

Back
X