Kocamı aldattım ne yapayım?

Evet madem mutsuzsunuz ,neden hamile kalmak için uğraşıyorsunuz?
Çünkü bebek olursa o mutlu mesut evliliği kurtulacak adama sihirli değnek değmiş gibi düzelecek. ama bilmiyor ki hamile kalsa bile kocası çocuğun kendinden olmadığını bile söyleyebilir

Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm

Ya siz aralık ayında 4 aylık evliyiz demişsiniz. Şu anda 5 aylık evlisiniz o zaman. E aldatma 6 ay önce oldu diyorsunuz? evlendiğiniz günden beri mi şiddet görüyorsunuz

Arkadaşlar geçen de paylaştım. 4. Ayıma girdim evliliğimde. 1 ay korundum ve sonra adet gördükten sonra başladım çalışmalara. Doktora gittim ve PKo olduğunu minik kistlerimin olduğunu ama şuanlık gebeliğe engel olmadığını denemem gerektiğini olmazsa 9. Ayda gelmem gerektiğini söyledi. Bende normalde düzensiz adet görürdüm 3 aydık gecikmeli de olsa adet gçrüyorm geçen ay çok yoğun bir kanama gördüm. Bu ay ovülasyon testine başladım. İlk9. Günümde yaptım t silikti sonra 3 gün geçti yaptım koyulaştı biraz sonra 13. Günlerde yaptım t daha koyuydu ama test elimde az olduğu için hepsini kullanmadım. En son pazar günü tekrar yaptım t bariz koyu çıktı yumurtlamam dedim her günü değerlendirdim. Aradan 5 gün geçti pik dediler yumurtlama dediler çatlamayı bekliyordum test yaptım 5 gün sonra yine t koyu bende umutlanmak istemedim neden böyle bilmiyorum. Nerdeyse 5 6 gündür t koyu yumurtlama bu kdar sürer mi bilmiyorum. Adetime de 14 gün var ama gecikmeli oluyorum daha geç de olabilirim

6 ay içinde sürekli dayak ve boşanması gereken sizken nasıl eşimi kendime döndürürüm diye soruyorsunuz.
Facebook'ta bir selam aldatmaya ve bu kadar uzatmaya girmemeli.
Eşiniz ve ailesi sizi ezmeye alışmışlar, bu kafa yapısıyla da daha çok ezilirsiniz.

Ne olursa olsun kavga,şiddet vs aldatmanı gerektirmez. Evli birinin eski sevgilisine mesaj atması nedir ya! kocan eski sevgilisine mesaj atsaydı sen ne yapardın? Güven bir defa gittimi geri gelmesi çok zor.Merak ettim cevap verirsen sevinirim Neden eski sevgiline mesaj attın amacın neydi?

ne 6 yılı kız bunların hepsini 6 ayda yaşamamışlar . millet artık çok hızlı 🤔
Eylül ayında evlenmiş daha. Evlenir evlenmez şiddet başlamış o arada çocuk yapılmaya çalışmış. 6 ay önce oluyorsa bu olay o zaman evliler miydi acaba çok merak ettim

Eylül ayında evlenmiş daha. Evlenir evlenmez şiddet başlamış o arada çocuk yapılmaya çalışmış. 6 ay önce oluyorsa bu olay o zaman evliler miydi acaba çok merak ettim
yanlış anlatmadıysa 6 aylık evliyim yazmış . şiddet de erken başlamış böyle bir ortamda çocuk denemek de çabası

Beter ol emi. Dotun basin oynamis yakalanmissin agliyorsun. Insanlarin duygulari senin oyuncagin mi? Dovuyosa bosarsin aldatarak aklinca ceza vermissin ama patlamis. Bide doguluyum diyorsun. Noolmus yani?

B Bihterinpekisi Adam seni dovsun, kimse tepki vermesin sen merhaba yazdın diye herkes sana tepki göstersin. Bizim toplumun bu iki yüzlülüğüne hayranım. Koca pipisi olduğu için her haltı yapabilir, kadın yaptığı anda linclenir.
kadın dayak yediğini ilan etti mi acaba, biliyor muydu çevresi yani? Sen beni dövdün, buyur ben de aldatabilirim o zaman demek mantıklı değil. Kötüye karşı kötü olmak sadece insanın kendi değerini düşürür.

Bu yaptığı hiç birşey onu haklı çıkarmaz. Sonuçta boşanmak varken aldatmak bana göre kadın içinde erkek içinde dünyanın en aşağılık insanların yaptığı birşeydir...
Asla desteklemiyorum sadece erkekler gibi zevk için herşey yolunda giderken yapmıyor kadınlar demek istedim 😉

yanlış anlatmadıysa 6 aylık evliyim yazmış . şiddet de erken başlamış böyle bir ortamda çocuk denemek de çabası
Sadece bir ay korunmuş ve sonrasında hamile kalmaya uğraşmış. 5 ayda yaşadıkları bir aldatmaya teşebbüs, çocuk için uğraşılan 5 ay ve görülen şiddet. Kısa sürede çok hızlı yaşamış

Asla desteklemiyorum sadece erkekler gibi zevk için herşey yolunda giderken yapmıyor kadınlar demek istedim 😉
Evet bazı erkekler sorunsuz evliliklerinde bile aldatıyor. Ama bu şekilde kadınlarda var.

Annemin komşusunun gelini var. Çok iyi bir eşi ve 2 tane çocuğu var. Ama adamı sürekli farklı erkeklerle aldatıyor. Hatta genç olan evli komşulardan kiminle çok yakın olsa o komşu kocasını ve cocuklarini bırakıp başka evli birilerine kaçıyorlar ya... Bu şekilde 3 kadının yuvasını bozuldu malesef ki. Hiç birinin de evliliğinde hiç bir sorun yok. Hepsi de komşumuz olur...

Zaten sorun olmasa kadınlar aldatmıyor. Bunun yüzünden ayrılmadılar çok mutsuz bi evliliği vardı eskisi olsa bunu yapmazdı diye yapmış. Evliliğinde mutlu kadın yapmaz zaten genelde
Mutlu evliliği olmayanlar aldatabilir mi gerçekten ?

Aldatmaya savunmuyor ki sadece toplumun iki yuzlulugunden bahsediyor
Toplum mu konumuz🤷‍♀️ Şu an yapılan eylem. Toplumda kadın erkek üzerine zaten milyonlarca ayrıcalık var. Ama aldatmanın kadını erkeği olmaz ve bunun üzerinden savunma yapmak mantıksız

Eşinizin üzerine kuma alıp o kumaya onu bir güzel pataklatsanız dayak yemek nasılmış ve aldatılmak neymiş bir tadına varsın. Kendi kültürünün tadına tüm ailesi hep beraber bir doysun. Sonra oturup konuşursunuz. Hala güvenden bahsediyorsunuz. Siz de bir insansınız. Size şiddet göstermek kimsenin haddine değil. Kimse kimseye şiddet uygulayamaz uygulamamalı. Sizin sorununuz facebook selam mesajından çok daha büyük.

Toplum mu konumuz🤷‍♀️ Şu an yapılan eylem. Toplumda kadın erkek üzerine zaten milyonlarca ayrıcalık var. Ama aldatmanın kadını erkeği olmaz ve bunun üzerinden savunma yapmak mantıksız
Ayy gerçekten bır yorum nasıl bu kadar carpitilabilir yani, ohh iyi ki aldatmissin mi dedik? bu kadının kocası karımı dövdüm ne yapabilirim diye konu açar mı? Açmaz, neden? Çünkü toplumumuz ikiyüzlü, kadının kendi ailesi bile konuşmuyormuş. Kocası aldatsa kocadir yapar derler. Bunu yazdım amma abarttiniz. Aldatmayı kimse savunmuyor. Şiddetin olduğu bir evliliği devam ettirmek baştan hata zaten onda hemfikiriz. Adamda hazmedemiyorsa ayrılsın, bunu kadını ezmek için kullanıyorlar hep beraber.

İnsanların başına neler geliyor ilk kiciniz sıkıştığında aklınıza niye eşinizi aldatmak geliyor.Bu karakter zayifligidir.Herkes yaptığı şeylerin neticelerine katlanacak

Back
X