kocamı aldattım

boynuzlanmayı kimse hak etmez burada aldatılan kadın olsaydıda aynı şeyi bu kadar rahat söyleyebilecek miydin?

eğer şiddet görüyosa aldatması gerekmiyor mantıklı olan şey bi çok kadının yaptığı gibi onurunu gururunu şerefini ayaklar altına almadan boşanmaktır
Bu da senin dusuncen ben karısıom mu?

Evet hala resmi olarak evli görünüyoruz ama ayrı yaşıyorum çocuklarda eşimde. Arada çocuklar var o yüzden ani karar vermek istemiyorum eminim eşimde öyle düşünerek şimdiye kadar bir dava açmadı. Sadece darptan dolayı ister istemez karakolluk olduk o kadar. Zaman herşeyin ilacı diye düşünüyorum.

Arada çocuklar olsun?
Kaç yaşındalar ki?

Bir defa sizin yaptığınız doğru birşey değil, hala evli iken eşinizi bu şekilde aldatıyor olmanız doğru değil.
Eğer zaten evliliğinizde böyle birşey yaşıyorsanız daha o evlilikten size hayır gelmez ki?
Çocuklarınıza yazık değil mi? Sizin bu yaşadıklarınıza şahit oluyorlar, onlarda güvensiz bir ortamdalar şu an.
Anne babanın bu şekilde davranışları, bir birine karşı gösterdikleri hiddet içten içte onlara geçmiyor mu sanki?
En doğrusu ayrılmanız.
Hele ki ortada bir darp olayı varken, ki bu bir kere başladı mı bir daha durmaz, bence ayrılmak en doğrusu.

Bu saatten sonra arada ne güven ne de doğru düzgün bir sevgi ilişkisi oluşabilir aranızda.

Yaptığını onaylamıyorum kocanı geçtim de çocukların için yapmamalıydın bence. Bi yerde okumuştum iki kişi arasında kaldıysan ikinciyi seçmelisin çünkü ilki yeterli gelseydi ikinciyi aklından geçirmezdin. Bana kalırsa ikisinden de uzaklaş yeni bir hayat kur kendine sakin kafayla.

Aldatmış dahi olsanız sizi dövmesi affedilemez. Aranızda herşey bitmiş ayrılmanız herkes için tek çözüm.

Güven gitmiş 1kere iki taraftan,da ne sen eski sen nede eşin eskisi gibi olabilir
Olursada sanıyorum tadınız tuzunuz kalmaz bu saatden sonrası kişiler kendilerini değil çocuklarını düşünmek zorundalar

Kocanı Aldattığın adamında kendi KARISI ile sorunları varmış öylemi ? Boşuna demiyorlar kadının en büyük düşmanı kadındır diye .....

Back
X