- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
- 33
- Konu Sahibi sibel ylmz
-
keşke sadece öyle olsaydı bu sefer eşini şu anda aldattıgı sevgilisi kendisine hiç güvenemiyecek markete gitse aklında deli sorular??? bana da başkasıyla aynı şeyi yapar mı soruları olacakta olacak.boşanmayı düşünüyor musunuz peki yoksa böyle iyi mi? daha heyecanlı oluyodur? boşansan o adamla evlensen yine sıkıcı rutin evlilik günleri.. ne gerek var dimi...
Hic valla !!!!annem olsa şimdi kesin şunu derdi bi tanesi yetmedi mi kızım. 2 ç....ü ne yapacan.
Iste boyl
ben bu konuda şunları merak ediyorum bunlar birbirlerini karısından veya kocasından kıskanmıyo mu yani adam gece karısı ile birlikte olacak dokunacak falan bu sevgili hiç kıskanmıyo mu acaba niyeyse bu evli ama aşık ! kişilerde en çok bunu merak ediyorum
Bürün bunları nerde okudunuz?
Yazdı sonra sildi mi
Hahahannem hep der ki
gizli s.kiş tatlı olur diye
heh işte tamda bu olay , boşan canım bir an önce boşanın hatta
Kiskanirlar canim hemde nasil karisi okadar kiskanmaz eminol.tanidigim biri vardi boyle birakmazdi adam evinde yemek yesin karisiyla...sonunda adam oldurdu kendinide sevgilisinideIste boyl
Siz pek kıskanç siz galiba. Bunu merak ettiğinize göre.ben bu konuda şunları merak ediyorum bunlar birbirlerini karısından veya kocasından kıskanmıyo mu yani adam gece karısı ile birlikte olacak dokunacak falan bu sevgili hiç kıskanmıyo mu acaba niyeyse bu evli ama aşık ! kişilerde en çok bunu merak ediyorum
Anneniz de ne sözler bilirmişannem hep der ki
gizli s.kiş tatlı olur diye
heh işte tamda bu olay , boşan canım bir an önce boşanın hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?