- 20 Ocak 2008
- 15.261
- 32.164
- 1.123
- Konu Sahibi sibel ylmz
-
Çözüm arayışında olmasam buraya yazmazdım. Ayrıca üzgün olduğumu da söylemiştim sanırım
Şaka gibisinÖncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
Koptummm Allah seni güldursunAlp Er Tunga öldü mi
Issiz Sibel kaldu mi
Kocası öcün aldu mi
İmdi yürek yirtilir...
Dişi kuyruk sallamazsa ....
Kadın aramış bulmuş Adamı adamda Can'ım ben niyetliyim mi diyecekti .
1Sen
peki diğer kadın...sevgilisinin eşi???
oda kesin evde temizliği güzel yapmıyodur,çirkindir yada eşini güzel karşılamıyodur falan heralde...hakettiğine göre
Bürün bunları nerde okudunuz?
Yazdı sonra sildi mi
Yok yanlış olmuş , konu başlıkları aynı ,bu başka .Konuyu tekrar okudum. Bu benim okuduğum konu değil ki ? :) hiç bu konuya boyle yazar miyim ?
Allah Allah şaşırdım. Hani bir kadın vardiya , iki çocuğu vardı, evden kovulmuş,iş yerinden biriyle yarışmaya başlamış, sonra eşi affetmesi, devamında büyük şiddet görmüş. O konuya yazdım bunları.
Konuyu tekrar okudum. Bu benim okuduğum konu değil ki ? :) hiç bu konuya boyle yazar miyim ?
Allah Allah şaşırdım. Hani bir kadın vardiya , iki çocuğu vardı, evden kovulmuş,iş yerinden biriyle yarışmaya başlamış, sonra eşi affetmesi, devamında büyük şiddet görmüş. O konuya yazdım bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?