- 29 Eylül 2014
- 9.596
- 19.545
- 498
- Konu Sahibi sibel ylmz
-
Bu ahlaksizligi rahatça anlatiyorsunuz bide. Erkek yapsa topa tutulur ama siz resmen vicdan rahatlatmaya çalışıyorsunuz bizden sana aferin dememizi bekliyorsun. Yazık günah eşine senin gibi ahlaksız bi karısı olduğu için. Yasattığını yaşamadan olmezMissin.. burda daha da ağır kelimeler kullanmak isterdim ama neyse !Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
amaç anlatıp vicdan yıkamak heralde.Öncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
munede bu ikinci hesapları hep bilir zatenÖncelikle herkese iyi geceler. Eski bir üyeyim aslında. Bu konuyu açmak için ikinci bir üyelik aldım ve Mune Hanım'ın bilgisi var. 6 aydır kimseye anlatamadığım bir durumun içindeyim. Nasıl anlatılır ki zaten bu.... Evli bir kadınım. Bundan 6 ay önce evlenmeden önceki erkek arkadaşımı faceden buldum. O da evli. Zaten arada bir resimlerine bakıyordum faceden. O' na ulaştım ve görüşmeye başladık tıpkı eskisi gibi. Benim yaşadığım ilin bir ilçesinde oturuyor. Zaten doğup büyüdüğümüz yer burası. Yaptığım hatanın farkındayım. O'na ulaşmakla büyük hata ettim. Ama onu çok seviyorum hiç unutmamıştım ki ... İlk buluşmada çok heyecanlıydık ikimizde. Öylece bakakaldık birbirimize. Karşısındakinin ben olduğuma inanamıyormuş. Birkaç kez daha buluştuk ve yemek yedik. Söylemeye utanıyorum ama 2 ay önce de ilk kez birlikte olduk. İkimizde evli olduğumuzu bile bile. Şu anda da birbirimizden kopamıyoruz. Birbirimizi görmeden, konuşmadan duramaz hale geldik. Uçuruma doğru gidiyoruz biliyorum. O'nun bir de kızı var 5 yaşında. Neler söyleyeceğinizi tahmin ediyorum. Yine de anlatmak istedim. Evet ikinci kadınım ama onu çok seviyorum herşeyden çok. Ben kocamı o da karısını aldattı. Yine de üzgünümm
Bürün bunları nerde okudunuz?Ben çocukları ve yaşlarını merak ettim gerçekten ? Şimdi neredeler ?
....
Aslında aldatma mevzusu bende çok geride kaldı , yüzümü tanınmaz hale getirdi " deyince . Buna gerçekten üzüldüm.
Evden kovması ise ayrı derecede üzücü.
Ilk olarak bir kadını evden kovan erkekcik , üstelik çocuklarının gözleri önünde affedilmemesi gerekiyordu. Yazıklar olsun ona.
Ikincisi madem affetti , çiçekler aldı, iyi davrandı sonra neden şiddete yönelip hainlik etti ? Bosansaydi hain adam.
Yorumların çoğu " ahlaksızlık " üzerinden yapılmış. Ben bu şekilde düşünmüyorum.
Evet aldatmış erkeklere burada veryansın yapıyoruz haklısınız da , hiç bir kadın kocasını tanınmaz hale getirmiyor.
Pişkin pişkin kendini affettiriyor ya da bosaniyorlar.
Bu adamın yaptığı asıl ahlaksızlık.
teselli istemiyoki sadece üzgünmüş ama pişman değilmişŞaka mısın sabah sabah.. Nasıl bir teselli yada akıl bekliyorsun ?
Ben de goremedim nerde yazilmisBürün bunları nerde okudunuz?
Yazdı sonra sildi mi
sevgilinizin karısını kocanıza ayarlayın.
sen mutlu, kocan mutlu, sevgilin mutlu, karısı mutlu, lerzan mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?