- 26 Şubat 2023
- 108
- 50
- 18
- 26
- Konu Sahibi kizilcikserbeti1212
-
Bi boşasana şunu ya.Neden yapmiyorsun dedigimde ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen
Ailesi üzülmesin diye boşanmıyormuşBi boşasana şunu ya.
Adamla nikah masasında tanışıp ertesi gün hamile kalmadıysa, demekki çocuk yapacak kadar da memnun kocadanBi boşasana şunu ya.
Çalışıyor musunuz? Mesleğiniz var mı yani paranız ?Kizlar esimi anlamakta zorluk cekiyorum…
Yada sorun onda
Dus alirken musluktan sicak su gelmiyor soguk suyla aldim bin defa yapmasini söyledim yada yapabilen birisini yapmiyor.
Sadece var olan sorunu dile getiriyor ve ilgilenmiyoraglicam artik evin erkegi ben degilim milletin her isine kosar yapar bana gelince sadece iste bak soguk su gelmiyor diyip zaten önümüz yaz diyor kalp krizi gecircem yardim edin bu adam salak mi?
Bende mi sorun var ? Neden yapmiyorsun dedigimde ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen Ben hamileyim bide ????? Deli olcam aileme söyliyemiyorum üzülmesinler diye
Am kizlar evin her isini ben yapamam.. yeni tasindik bu eve her ayrintisina ben kostum sarkiyan kablolari ben civiledim duvara erkek degilim..:Siz çağırın ustayı yapsın?
Böyle adamlar usta gelse parasını bile vermez ustayı kovar evden. Çünkü terbiyesizSiz neden birini çağırmıyorsunuz?
Esim calisiyorÇalışıyor musunuz? Mesleğiniz var mı yani paranız ?
Kizlar esimi anlamakta zorluk cekiyorum…
Yada sorun onda
Dus alirken musluktan sicak su gelmiyor soguk suyla aldim bin defa yapmasini söyledim yada yapabilen birisini yapmiyor.
Sadece var olan sorunu dile getiriyor ve ilgilenmiyoraglicam artik evin erkegi ben degilim milletin her isine kosar yapar bana gelince sadece iste bak soguk su gelmiyor diyip zaten önümüz yaz diyor kalp krizi gecircem yardim edin bu adam salak mi?
Bende mi sorun var ? Neden yapmiyorsun dedigimde ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen Ben hamileyim bide ????? Deli olcam aileme söyliyemiyorum üzülmesinler diye
Evin kadını da erkeği de kendi olacak mecbur o zaman. Adamı da kırlent olarak değerlendirebilir. İstemeyene bişey yaptıramıyorsun ya, kapı önüne koyup konfor alanı ile tehdit edince anca bi şeyler oluyor.Ailesi üzülmesin diye boşanmıyormuş
Çocuk doğunca da çocuk üzülmesin diye boşanmayacakmış
Hamile kalmanız iyi olmuş. Doğurunca düzelir.Kizlar esimi anlamakta zorluk cekiyorum…
Yada sorun onda
Ben böyleyim ister kabullen ister boşan diyen erkeğin inadına en sevmediği şeyleri yaparım ya da sevdiklerini asla yapmam. Sorarsa da ben böyleyim derimAm kizlar evin her isini ben yapamam.. yeni tasindik bu eve her ayrintisina ben kostum sarkiyan kablolari ben civiledim duvara erkek degilim..:
Üstelik hamileyimm
Yanlışlıkla hamile kalmıştır.Adamla nikah masasında tanışıp ertesi gün hamile kalmadıysa, demekki çocuk yapacak kadar da memnun kocadan
Eşler zaten çalışır. Sen de çalışsaydın daha dik olurdun. Ama yapacak bir şey yok katlan o zamanEsim calisiyor
böyle kocaya hamile kalmayacaktın o zaman. Saçma bahanelerle boşamıyorsun, üzerine hamile kalıyorsun, adamdan aşırı memnuniyetin devam ediyor ki hamileyim ama nasıl sevişirim diye de konu açıyorsun. Çok memnunsun demekki kocandan. Her şeyi sen yapacaksın kolay gelsinAm kizlar evin her isini ben yapamam.. yeni tasindik bu eve her ayrintisina ben kostum sarkiyan kablolari ben civiledim duvara erkek degilim..:
Üstelik hamileyimm
Kocana edemediğin lafları burada işine gelmeyince üyelere edemezsinSize dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Olumlu yorum yazanlara tesekür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?