Kocami anlamiyorum

kizilcikserbeti1212

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
108
50
18
26
Kizlar esimi anlamakta zorluk cekiyorum…
Yada sorun onda

Dus alirken musluktan sicak su gelmiyor soguk suyla aldim bin defa yapmasini söyledim yada yapabilen birisini yapmiyor.
Sadece var olan sorunu dile getiriyor ve ilgilenmiyor aglicam artik evin erkegi ben degilim milletin her isine kosar yapar bana gelince sadece iste bak soguk su gelmiyor diyip zaten önümüz yaz diyor kalp krizi gecircem yardim edin bu adam salak mi?
Bende mi sorun var ? Neden yapmiyorsun dedigimde ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen Ben hamileyim bide ????? Deli olcam aileme söyliyemiyorum üzülmesinler diye

Çalışıyor musunuz? Mesleğiniz var mı yani paranız ?

Adam da, siz de usta çağırmayacaksınız belli ki.

Peki evde kettle veya yemek pişirdiğiniz ocağınız da mı yok ? Buz gibi suyla yıkanmak yerine; eski usül su kaynatıp, bir kovaya koyup yıkanın.

Ailesi üzülmesin diye boşanmıyormuş
Çocuk doğunca da çocuk üzülmesin diye boşanmayacakmış
Evin kadını da erkeği de kendi olacak mecbur o zaman. Adamı da kırlent olarak değerlendirebilir. İstemeyene bişey yaptıramıyorsun ya, kapı önüne koyup konfor alanı ile tehdit edince anca bi şeyler oluyor.

Hamile kalmanız iyi olmuş. Doğurunca düzelir.

Am kizlar evin her isini ben yapamam.. yeni tasindik bu eve her ayrintisina ben kostum sarkiyan kablolari ben civiledim duvara erkek degilim..:
Üstelik hamileyimm
Ben böyleyim ister kabullen ister boşan diyen erkeğin inadına en sevmediği şeyleri yaparım ya da sevdiklerini asla yapmam. Sorarsa da ben böyleyim derim

Am kizlar evin her isini ben yapamam.. yeni tasindik bu eve her ayrintisina ben kostum sarkiyan kablolari ben civiledim duvara erkek degilim..:
Üstelik hamileyimm
böyle kocaya hamile kalmayacaktın o zaman. Saçma bahanelerle boşamıyorsun, üzerine hamile kalıyorsun, adamdan aşırı memnuniyetin devam ediyor ki hamileyim ama nasıl sevişirim diye de konu açıyorsun. Çok memnunsun demekki kocandan. Her şeyi sen yapacaksın kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…