- 3 Şubat 2018
- 6.640
- 25.396
- 548
- 28
- Konu Sahibi kizilcikserbeti1212
Siz daha çok ezilirsiniz çok…Size dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Olumlu yorum yazanlara tesekür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz daha çok ezilirsiniz çok…Size dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Sizin hic mi evde sorunlariniz olmuyor ?böyle kocaya hamile kalmayacaktın o zaman. Saçma bahanelerle boşamıyorsun, üzerine hamile kalıyorsun, adamdan aşırı memnuniyetin devam ediyor ki hamileyim ama nasıl sevişirim diye de konu açıyorsun. Çok memnunsun demekki kocandan. Her şeyi sen yapacaksın kolay gelsin
maalesef gerçekler üzerSize dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
O kocayı biz mi başınıza sardık bizim ne suçumuz var la ilahe illallah ya.Size dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Yahu adam size “git başkasıyla evlen” diyor. Evde hiçbir iş yapmıyormuş. Hamilesiniz soğuk suyla duş al diyor.Sizin hic mi evde sorunlariniz olmuyor ?
Yada kocanizla ayni fikirde olmuyorsunuz benden daha tecrübellisiniz eiye sizden akil iszedim bana laf virmaniz icin degil
Herkesin sorunu var ama her koca “beğenmiyorsan kapi orda “ demiyor. Bunu diyen bir koca terbiyesizin tekidir bunu kabullen artık ve tepkini koySizin hic mi evde sorunlariniz olmuyor ?
Yada kocanizla ayni fikirde olmuyorsunuz benden daha tecrübellisiniz eiye sizden akil iszedim bana laf virmaniz icin degil
Gerçekler acıdır. Buradan tembel kocanı ve garip bahanelerini pohpohlayacak değiliz.Sizin hic mi evde sorunlariniz olmuyor ?
Sizinki aynı fikirde olmamak değil ki. Adamın umurunda değilsiniz.Sizin hic mi evde sorunlariniz olmuyor ?
İnancı olan biri olduğunu düşünüyorum konu sahibinin, bilmesi lazım ki böyle laflar nikah sakatlıyor, önceliği kocasının ayrık ağzını tavayla kapatmak olmalı, sürekli kapı orda diyen herif bir gün kapıya da koyar. Sonra geri alır. Sonra yine kovar. Sıkıntı.Herkesin sorunu var ama her koca “beğenmiyorsan kapi orda “ demiyor. Bunu diyen bir koca terbiyesizin tekidir bunu kabullen artık ve tepkini koy
Evet aynen öyle yapcamÜyelik iptali gelecek…
Hayatta başarılarEvet aynen öyle yapcam
Terbiyesiz zaten bise demiyorumki bunaHerkesin sorunu var ama her koca “beğenmiyorsan kapi orda “ demiyor. Bunu diyen bir koca terbiyesizin tekidir bunu kabullen artık ve tepkini koy
Tesekür ederimHayatta başarılar
hayir tabikide degil o yüzden akil istedim sizden ama bukadar beni yerin dibine sokucaginizi düsünmedim..Yahu adam size “git başkasıyla evlen” diyor. Evde hiçbir iş yapmıyormuş. Hamilesiniz soğuk suyla duş al diyor.
Ufak sorunlar mı bunlar?
Eger sen hic birseye dokunmayip ben bilmiyorum deseydin daha kiymetli olurdun.cumku insanlara s.ken yaraniyor.herseyi yaparim.diye atlama.muslugu yaptir onmeli bisi hasta olursun.ama artik geri cek kendini herseyden
Bu kadar umursamaz kocaya ben de yemek yapmam, çamaşır yıkamam, temizlik yapmam.Tesekür ederim
hayir tabikide degil o yüzden akil istedim sizden ama bukadar beni yerin dibine sokucaginizi düsünmedim..
Sen bu kafayla daha nelerrr nelerr yaşarsın. Google a “tesisatçı” yazmaktan aciz ama buraya gelmiş kadınlara laf ediyor. Ne istiyorsun kocanın yapmadığını biz mi yapalım? Tesisatçı mı yollayalım eve??Size dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Abla adam sana git başkası ile evlen diyor. Adam seni yerin dibine sokmuş biz değil.Tesekür ederim
hayir tabikide degil o yüzden akil istedim sizden ama bukadar beni yerin dibine sokucaginizi düsünmedim..