• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami anlamiyorum

böyle kocaya hamile kalmayacaktın o zaman. Saçma bahanelerle boşamıyorsun, üzerine hamile kalıyorsun, adamdan aşırı memnuniyetin devam ediyor ki hamileyim ama nasıl sevişirim diye de konu açıyorsun. Çok memnunsun demekki kocandan. Her şeyi sen yapacaksın kolay gelsin
Sizin hic mi evde sorunlariniz olmuyor ?
Yada kocanizla ayni fikirde olmuyorsunuz benden daha tecrübellisiniz eiye sizden akil iszedim bana laf virmaniz icin degil

Yada kocanizla ayni fikirde olmuyorsunuz benden daha tecrübellisiniz eiye sizden akil iszedim bana laf virmaniz icin degil
Yahu adam size “git başkasıyla evlen” diyor. Evde hiçbir iş yapmıyormuş. Hamilesiniz soğuk suyla duş al diyor.

Ufak sorunlar mı bunlar?

Herkesin sorunu var ama her koca “beğenmiyorsan kapi orda “ demiyor. Bunu diyen bir koca terbiyesizin tekidir bunu kabullen artık ve tepkini koy

Gerçekler acıdır. Buradan tembel kocanı ve garip bahanelerini pohpohlayacak değiliz.

Herkesin sorunu var ama her koca “beğenmiyorsan kapi orda “ demiyor. Bunu diyen bir koca terbiyesizin tekidir bunu kabullen artık ve tepkini koy
İnancı olan biri olduğunu düşünüyorum konu sahibinin, bilmesi lazım ki böyle laflar nikah sakatlıyor, önceliği kocasının ayrık ağzını tavayla kapatmak olmalı, sürekli kapı orda diyen herif bir gün kapıya da koyar. Sonra geri alır. Sonra yine kovar. Sıkıntı.

Eger sen hic birseye dokunmayip ben bilmiyorum deseydin daha kiymetli olurdun.cumku insanlara s.ken yaraniyor.herseyi yaparim.diye atlama.muslugu yaptir onmeli bisi hasta olursun.ama artik geri cek kendini herseyden

Zaten her halta ben kosdugum icin alisdi böyle durumlara..
ve defalarca bu halini büyüklerimize söyledim ama bir sekilde kendini hakli cikartiyor

Tesekür ederim

hayir tabikide degil o yüzden akil istedim sizden ama bukadar beni yerin dibine sokucaginizi düsünmedim..
Bu kadar umursamaz kocaya ben de yemek yapmam, çamaşır yıkamam, temizlik yapmam.

Niye yapmıyorsun diye sorarsa da ben böyleyim git başkasıyla evlen derim.

Size dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Olumlu yorum yazanlara tesekür ederim.
Sen bu kafayla daha nelerrr nelerr yaşarsın. Google a “tesisatçı” yazmaktan aciz ama buraya gelmiş kadınlara laf ediyor. Ne istiyorsun kocanın yapmadığını biz mi yapalım? Tesisatçı mı yollayalım eve??

Tesekür ederim

hayir tabikide degil o yüzden akil istedim sizden ama bukadar beni yerin dibine sokucaginizi düsünmedim..
Abla adam sana git başkası ile evlen diyor. Adam seni yerin dibine sokmuş biz değil.

Bu tip adamların ruh sağlığı yerinde ise bu duruma gelmelerinde bence eşlerinde payı var.Hamileyken duymanız tabi acı ama normalde de ‘’ben böyleyim kabul ediyorsan et etmiyorsan baskasiyla evlen’’ diyen adamı s….r etmediğini sürece daha çok şey yaşarsınız.Çünkü ilk vukuatı değildir muhtemelen kabul ettikçe normal geliyor bunlara.

Back
X