• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami anlamiyorum

Size dert yandigima bin pisman oldum..
Lanet olsun size,
Olumlu yorum yazanlara tesekür ederim.
Ayyy öyle demeyin 3 aylardayiz kimse kimsenin kalbini kirmasin Allah korusun

(Bu arada konuya yorum yapmadım şimdi çıktı karşıma okudum yardımcı olmak için yazacaktım gördüm bu mesajı)

Esiniz de o soğuk suda mı yıkanıyor. Usta cagiramiyorsaniz su ısıtıp öyle yapın Allah korusun tam hastalık zamanı bir de gebelik var demişsiniz.

Fikir sorduğunuz için cevaplıyorum ben böyle durumlarda küsüyorum muhattap olmuyorum beni dinlemiyorsun diye serzenişte bulunuyorum keyif kaçırıyorum.

Herkes kendi görevini bilecek diyorum tadı kaçtığı zaman mecbur kalır diye düşünüyorum herkes için geçerli bi

Iyyy leş gibi kararlarınız eleştirilince de hemen beddua ediyorsunuz. Yeter be. Beni (haklı olarak) haşladılar burada zamanında, hepsine minnettarım. İyi ki yapmışlar. Az açın şu gözünüzü bedduayı bırakıp.
Konudan bağımsız insanın bazen asaglanmaya sert yorum okumaya ihtiyacı oluyor gözlerini açması için

bu forumdaki mevzuları okumaya başladıktan sonra her şeyden soğudum. ben süper steril bir ortamda yaşıyormuşum galiba.

Back
X