- 17 Mayıs 2024
- 38
- 8
- 6
- 28
- Konu Sahibi busraaylmz
-
haklısın ben hata ettim affederek ama boşanmaktan korktugum için idare ettimo zaman siz de öldürüm içinizde ve kendinize gelin. bir ömür bu duygularla yasanmaz. aldatmak da affedilmez. cocugunuz böyle bir evde büyüsün ister misiniz? yapmayın bence yazık.. affedilen hiç kimsenin düzeldiğini ben görmedim.
Öldürürdüm.Bunu kendine sordum öldürürdüm dedi
Boşanmaktan başka çaren yok. Bu böyle gitmez asla unutamazsınMerhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Çünkü aslında affetmediniz, bebeğiniz önemli olduğu için kendinizi ikna ettiniz. Şimdi bebek doğduğu için o tehlikeler geçti, kendinize yapılanı hazmedemiyorsunuz. Evinize gelen dostunuza yan gözle bakan kocanıza üzülmeyin. O dostu da umarım sepetlemişsinizdir. Size yapılanı hiçbir zaman unutamayacaksınız.Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Aldatılma kısmına girmek istemiyorum.bahsedeceğim şey anne olmakla ilgili .Sadece doğum sonrası dönemde çoğu kişi eşinden soğuma, eşinden rahatsız olma gibi duygular hissediyor. Hem dönemin zorluğu hem hormonlar hemde annelik yaparken eşin yeterince yardımcı olmaması gibi şeylerden diye düşünüyorum en çok da hormonlardan. Biraz vakit verin kendinize. Sonra değerlendirirsiniz hala aynı mı hissedip hissetmediğinizi.Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Hic uzulmeyin sevmemekte cok haklisiniz cunku o hamile karısını dostunuz olan bir insanla aldatacak kadar şerefsiz iyi olan hic birseyi haketmiyor.Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Zamanında içinize attıklarınız ya da atmak zorunda kaldıklarınız artık sığmıyor maalesef içerde durdukça büyüdü…Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Pisliğe bak, ahlak kavramı sadece kendine yapılınca ortaya çıkıyor. Boşan isterim ama iş eğitim durumunuz aileniz arkanızda durur mu bunlar önemli. İyi düşünün, üzüldüm valla okurken.Ben bu evlilere çok şaşırıyorum bekarlardan bile fenalar.Bunu kendine sordum öldürürdüm dedi
Boşan tabiki.Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?