- 17 Mayıs 2024
- 38
- 8
- 6
- 28
- Konu Sahibi busraaylmz
-
En fazla boşanma avukatı önerilmeli bu durumda. Ahlaksız karısı hamileyken o şeyinin derdin
Bunu kendine sordum öldürürdüm dedikendinizi de cocugunuzu da mahvetmeyin. aldatan siz olsaydınız esiniz napardı?
Evden çalışmaya calısıyorum hediyelik yapmak için ama o ne kadar idare eder ki ailemin durumu kötü değil ama bebeğim büyüdüğünde napıcamseni hamileykej aldatan adamin neyini seveceksin?
beter olsun. az kendini toparla, ise basla birikim yap falan, cocugun biraz daha kolaylayinca terkedersin serefsizi
o zaman siz de öldürüm içinizde ve kendinize gelin. bir ömür bu duygularla yasanmaz. aldatmak da affedilmez. cocugunuz böyle bir evde büyüsün ister misiniz? yapmayın bence yazık.. affedilen hiç kimsenin düzeldiğini ben görmedim.Bunu kendine sordum öldürürdüm dedi
Alın karşınıza yapabilirim, affederim zannettim ama gördüm ki olmuyor aşamıyorum boşanmak istiyorum deyin.Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Ben boşanmanızı öneriyorumMerhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Aldatan erkeklerin çükü kopsun inşallah. Neyini seviyorsunuz? Affedilecek bir şey değil bu.Merhaba başlığa aldanıp beni linçlemeyi çünkü içimde derin bir yara var. Kızıma 3 aylık hamileydim eşimi beni aldatırken yakaladım hemde evimize gelip giden en yakın dostumuzla. Hamileliğim cok stresli geçti ayrılmak istedim ama sans istedi. Hamileyken bebegime bişey olucak diye affettim stres yapmamak için mutluymus gibi davrandım bebeğim erken dünyaya geldi hep eşim yüzünden olduğunu düşünüyorum cünkü her gece agladım hamileyken. Şimdi kızım 4 aylık oldu ama eşimden soğudum sevemiyorum bana dokunsun istemiyorum. Bazen nefes alıp vermesi bile beni rahatsız ediyor. Sonra üzülüyorum diyorum ki eşim bişeyleri düzeltmeye calısıyor ona kötü davranıyorum diyorum. Söylediği herseyden kavga ediyorum bagırıyorum küfrediyorum savaşamıyorum artık içimdeki nefretle cok yıprandım bana yardım edin başına gelen varsa bana bişey önersin lütfen
Haklısınız içime atmışım affettim sandımBelliki affetmemişsiniz sadece içinize atıp ertelemişsiniz zamanla bu duygu büyümüş şimdi öfkeyle dışa vuruyorsunuz böyle bir psikolojiyle sağlıklı annelik yapmanızda doğru karar vermenizde zor. Yardım almanızı tavsiye ederim bu süreçten kolay geçebilmek karar verebilmek ve kendini toparlayabilmek adına.
Kaldıramıyorum artık evet unutamadımBoyle bir sey unutulmaz.
Doğru söylüyorsun kendimi sevdiğime inandırdım kızım içinBu adamı hayatın boyunca sevemeyeceksin boşuna zaman kaybetme
Aldatan erkeklerin çükü kopsun inşallah. Neyini seviyorsunuz? Affedilecek bir şey değil b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?