kocamı bırakıp anneme gıdecegımde bakarmısınız?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
kocamı bırakıp 1 hafta başka sehırdekı anneme gıdecegım sizce yapmamalımıyım? yanı sız ne dusunuyorsunuz bu konuda?

ben doğumdan 2 ay önce eşimi bırakıp ailemin yanına gidicem sen niye gidiyosun ayrıca 1 hafta nedir ki

ne varki bunda
problem ne onu anlamadim
1 hafta az ayrica, o kadar yol gidiyorsun gitmi$ken kal 10-15 gun ..

ben olsam eşimi de evimi de bırakıp gitmem (acil bi durum hastalık falan yoksa)
ya eşimle giderim ya da evimde otururum.
ama bu güvenmemekten değil, tek başıma hareket etmeyi sevmemekten. onsuz hiç bişeyden zevk alamamaktan.

eğer siz güvenmediğiniz için bırakmakta tereddüt ediyorsanız demek ilişkiniz sağlam temeller üstünde değil ?????

ay ben 15 gün bırakıp gıdıyorum.bak kalmıyım okdr dıyorum kal dıyor burda sıkılıyosun.(malesef kimsemizin olmadıgı bi sehırde yaşıyoruz)
ne yicek ne iççek diye de dusunuyorum ama bekarlıgından alışkın.becerıksız tertipsiz düzensiz bi annesi var o yuzden çok aramaz.
zaten maşşalah aç da kalmaz
ee geriye düşüncek bişeyim kalmıyor.haa tabi guven konusundada sıkıntım yok..

Eşimin yıllık izni probleminden dolayı ailemin yanına 1 kez kendim gittim.bu aralar tekrar gitmeyi düşünüyorum.Güven problemi varsa bilemem ama yoksa bir sorun teşkil etmiyor

hiçbir detay vermediğine göre fal açmamızı bekliyorsun kanımca konu sahibi

niye gitmeyecekmişsiniz anlamadım? tabikide gitmelisiniz ve arkadaşında dediği gibi 1 hafta çok az gidin bir süre annenizin ailenizin yanında olun.ben evli değilim böyle şeyleri anlamam ama evlendikten sonra bile benim önceliğim annem ve babam olacaktır.eş hep 2.planda olacaktır benim için.

Korkunuz nedir anlayamadım siz dönene kadar eşinizi başkası kapar diye mi endişeleniyorsunuz.. Ben de ailemden bir hayli uzakta oturuyorum 2 aya bir gidiyorum yanlarına eşim isterse benimle geliyor ne varki bunda anne babama evlat hasreti çektirmeye hakkım yok çünkü.. Benim de bu mantıkta arkadaşlarım var ailesi 1 saat uzakta eşi yalnı kalmasın diye aylarca ailelerine gitmiyorlar

kocamı bırakıp 1 hafta başka sehırdekı anneme gıdecegım sizce yapmamalımıyım? yanı sız ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Eşinizi siz tanıyorsunuz,başının çaresine bakabilirmi ?(yeme,içme anlamında), yokluğunuzdan istifade edermi? (çapkınlık anlamında), dagınık mı? biz bu soruların cevaplarını bilemediğimiz için burda size bırakın gidin yada kalın dememizin pek anlamı olmayacaktır kanımca.

şuncacık yazıya nasıl yorum yapalım ki?:26:
aman bırakma. bir tarafını keser, düşüp kaşını gözünü yarar..

hiçbir detay vermediğine göre fal açmamızı bekliyorsun kanımca konu sahibi

bende kısa bir süre bekledim ama ayrıntı yok

Eşinize güvenmiyorsanız, acil bir durumda yoksa bırakıp gitmeyin.
Bu düşünceyle gittiğiniz yerde de içiniz rahat etmez tatil zehir olur gibime geliyor.

Bugün açılan konular niçin tek cümle
Bizim müneccimliğimize bu kadar güvenmeyin

Neden gidemiyorsun? Eşini yalnız mı bırakamıyoyrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…