- Konu Sahibi uysalkadin7284
-
Ne is yapiyosun dedigimde iş diye cevap veren adamin agzina kurekle vururdum heraldeİşi varmış yeter işte daha ne olsunişsiz değil
Belirli kurallar var, sivilde insanlarda alabiliyor taşıma ruhsatı mesela İnşaat, yapı, büyük onarım işleriyle bizzat ve fiilen uğraşan müteahhitler Akaryakıt satışı yapılan istasyon sahipleri (fiili ve bizzat işletmede bulunulması gerekmektedir.) Daha önce valilik görevi yapmış olan kişiler Kuyumcu ve sarraflar Altın ve gümüş işleyen imalatçı ve toptancılar gibiBenim bildiğim bizim ülkemizde polis asker bekçi gibi meslek icabı silah kullanma yetkisi olanlar dışındakilere taşıma ruhsatı kesinlikle verilmiyor.
Yüzde bir veriyorum doğruluk oranını.Ne is yapiyosun dedigimde iş diye cevap veren adamin agzina kurekle vururdum heraldeadam resmen bu cevabi veriyormus. Dogruysa konu tabi
Ooo yapmayın böyle şeyler işte. Zemin kaygan pisi pisine gitmeyinYa olsun önemli olan işlevi..bence bu yüzden boşanilmaz yani.
Ay konuyu yanlış anlamadım dimi ben??
Bende diyorum niye ayaklarım kayıyor bu gece her seyi yanlış anlıyorum nedense ;-)Ooo yapmayın böyle şeyler işte. Zemin kaygan pisi pisine gitmeyin
Belirli kurallar var, sivilde insanlarda alabiliyor taşıma ruhsatı mesela İnşaat, yapı, büyük onarım işleriyle bizzat ve fiilen uğraşan müteahhitler Akaryakıt satışı yapılan istasyon sahipleri (fiili ve bizzat işletmede bulunulması gerekmektedir.) Daha önce valilik görevi yapmış olan kişiler Kuyumcu ve sarraflar Altın ve gümüş işleyen imalatçı ve toptancılar gibi
Sonradan gördüm, evet haklısınızDiğer yorumları da okusaydınız keşke orda açıkladım çünkü ne demek istediğimi . Ben konu sahibine yönelik genel bir yorum yazdım, hani kocası kuyumcu falan olsa zaten bilirdi ama bu mesleklerden değilmiş adam. Polis asker de değil o zaman nasıl bu kadar silahı eve doldurup üzerinde dışarı çıkıyor, çıkamaz anlamında yazmıştım. Ya yasak olduğu halde çıkıyor yada mit falan gibi cok ozel bir görevi var. Ona istinaden alamaz taşıma ruhsatı demiştim.
Silah bulundurma ile silah taşıma ruhsatı aynı şey değildir..Silah taşıma ruhsatı olan gayette çıkabilir..Hayir cikamaz. Evinde bulundurabilir bu bilgiden cok eminim. Silah taşıma konusu apayri bisey.
Ünlü iş adamlarının korumaları da silahli oluyor bizzat şahit oldum. Adamlar bize gözdağı verir gibi silah gösterdi. Tanınan bilinen insanlar bunlar bir de.Bende kendi bilgimden cok eminim , polemige gerek yok , siz oyle bilmeye devam edin , bende kendi bildigimle devam ediyim
Bence kadın fantazilerini anlatıyorNe iş yaptığını bilmediğiniz adamla niye evlendiniz, sorusuna cevap verir misiniz?
Ayrıca önceki konunun benle alakası yok dediniz, inandırıcılığınızı yitirdiniz. Zira anlattığınız 14 yaş çocuğu da, şuan anlattığınız koca figürüyle aynı gizemli hikayenin karakterleri... Herkes ajan ya da ajan adayı. Herkes şiddet tutkunu, herkes silahlara düşkün, herkes bir Polat Alemdar edasında... Bu kadar denk gelemez herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?