Kocamı boşamalı mıyım?

Sonrada Amerika bizi kıskanıyo diye dert yaniyoruz e kıskanır tabi nerde onlarda böyle hayal gücü

Bende kendi bilgimden cok eminim , polemige gerek yok , siz oyle bilmeye devam edin , bende kendi bildigimle devam ediyim
Babamın silahı var ve önceden taşıma ruhsatı da vardı ve taşıyabiliyordu hatta uçağa falan binmeden polislere teslim etmesi gerekiyordu.daha sonra sadece bulundurma ruhsatı aldı şimdi kasada duruyor.

Hayir cikamaz. Evinde bulundurabilir bu bilgiden cok eminim. Silah taşıma konusu apayri bisey.
Olur mu ya? Babam mesleginden oturu ucra koylere falan gidiyor. Bu sebepten silah edindi. Ruhsatli. Polis asker v.s degil. Hatta soyle soyleyim guvenlik gucleriyle alakasi yok. Gayet ruhsatli silahini yaninda tasiyor yani.

Annesi ile babasını susturucu silah ile vurduysa mafyamsi abimiz..
Ondan dolayı gelin abla bayilmisken basmıştır nikahı mafyamsi abi
Olabilitesi yuksek Celik yelek giyiyormus, 60000lik silahi varmis hatta bir oda dolusu da varmis adama bak. Yuruyen eskiya

Son olarak bı sosyal msj vermek gerekirse konu sahibinin yazdıklarından da anlaşılacağı üzere uyuşturucu kötü bişey yakında kendisini kamu spotu reklamlarında görmek ümidiyle

Ama ne demişler
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz...
Vaaay simdi anladiiim... EDHO nun oyuncu kadrosuna falan da alinmis olabilir bak abimiz.
Geyikten gitmeyelim simdi ya Mune affetmiyor valla. Bebegim var benim diş cikariyor cok huysuz bu site bana lazim su siralar

Vaaay simdi anladiiim... EDHO nun oyuncu kadrosuna falan da alinmis olabilir bak abimiz.
Geyikten gitmeyelim simdi ya Mune affetmiyor valla. Bebegim var benim diş cikariyor cok huysuz bu site bana lazim su siralar

Gidecekmişiz gibi bir hisssss efendimissss
Persembenin gelişi carsambadan belli çünkü

Bide 60 bin TL bir silaha vermiş
O kadar zengin olununca mesleği eşi merak etmiyor demekki.
Konu heryerden elde kalıyor. Kurgu zayıf.
Wattpad te mafya kitabı yazacak ve bizim üstümüzde deniyor kendisini demekki.
Muhteşemsin okuduğum en elde tutulur yorumdu aynen katılıyorum ruhsat konusu daha devam ederken bakacaklar kadının kitap piyasaya çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…