- 11 Eylül 2018
- 264
- 215
- 18
- 30
- Konu Sahibi uysalkadin7284
-
Sonrada Amerika bizi kıskanıyo diye dert yaniyoruz e kıskanır tabi nerde onlarda böyle hayal gücühaha kk kadınlarından hiçbir şey kaçmamış, fake yakalanmış yineneyse ben de ciddiye alıp yorum yapayım , ablacım kız isterken de mi oğlunuz ne işle meşgul diye sorulmadı , kıyafetlerinin içine giydiği yeleği de içlik falan sandın galiba hayatında hiç çelik yelek duymadın bizde açılan feyk konular ya zırva bir james bond hikayesi ya da mahmut abinin fantazi dünyası oluyor.biri de çıksın uzaylı gördüm aha da fotosu falan desin , gittim geldim desin, şurda bi astrofizik tartışalım bi gece de.
Fake miymiş yahuSonrada Amerika bizi kıskanıyo diye dert yaniyoruz e kıskanır tabi nerde onlarda böyle hayal gücü
Valla öyle umuyoruz öbür türlüyse sıkıntı büyükFake miymiş yahu
Babamın silahı var ve önceden taşıma ruhsatı da vardı ve taşıyabiliyordu hatta uçağa falan binmeden polislere teslim etmesi gerekiyordu.daha sonra sadece bulundurma ruhsatı aldı şimdi kasada duruyor.Bende kendi bilgimden cok eminim , polemige gerek yok , siz oyle bilmeye devam edin , bende kendi bildigimle devam ediyim
Hayir kiz istenirken bile oglunuz ne is yapiyor diye soruyorlar yaniAbla seni uyurken mi bu adamla evlendirdiler..
İnsan evlendiği adamın işini bilmez mi yav
Ya ben daha yeniyim ama sizler cok zekisiniz hayran kaldimValla öyle umuyoruz öbür türlüyse sıkıntı büyük
Olur mu ya? Babam mesleginden oturu ucra koylere falan gidiyor. Bu sebepten silah edindi. Ruhsatli. Polis asker v.s degil. Hatta soyle soyleyim guvenlik gucleriyle alakasi yok. Gayet ruhsatli silahini yaninda tasiyor yani.Hayir cikamaz. Evinde bulundurabilir bu bilgiden cok eminim. Silah taşıma konusu apayri bisey.
Teşekkür ederim cnm napalim takılıyoruz işte can sıkıntısıYa ben daha yeniyim ama sizler cok zekisiniz hayran kaldim
Hayir kiz istenirken bile oglunuz ne is yapiyor diye soruyorlar yaniOna da cevap vermemisler acaba
Olabilitesi yuksekAnnesi ile babasını susturucu silah ile vurduysa mafyamsi abimiz..
Ondan dolayı gelin abla bayilmisken basmıştır nikahı mafyamsi abi
Olabilitesi yuksekCelik yelek giyiyormus, 60000lik silahi varmis hatta bir oda dolusu da varmis adama bak. Yuruyen eskiya
Vaaay simdi anladiiim... EDHO nun oyuncu kadrosuna falan da alinmis olabilir bak abimiz.Ama ne demişler
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz...
Vaaay simdi anladiiim... EDHO nun oyuncu kadrosuna falan da alinmis olabilir bak abimiz.
Geyikten gitmeyelim simdi yaMune affetmiyor valla. Bebegim var benim diş cikariyor cok huysuz bu site bana lazim su siralar
NolamazGidecekmişiz gibi bir hisssss efendimissss
Persembenin gelişi carsambadan belli çünkü
Muhteşemsin okuduğum en elde tutulur yorumdu aynen katılıyorum ruhsat konusu daha devam ederken bakacaklar kadının kitap piyasaya çıkmışBide 60 bin TL bir silaha vermiş
O kadar zengin olununca mesleği eşi merak etmiyor demekki.
Konu heryerden elde kalıyor. Kurgu zayıf.
Wattpad te mafya kitabı yazacak ve bizim üstümüzde deniyor kendisini demekki.
İşi varmış yeter işte daha ne olsunHayir kiz istenirken bile oglunuz ne is yapiyor diye soruyorlar yaniOna da cevap vermemisler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?