Kocami bu kadar çok sevdiğime pişmanım. Fikrinize ihtiyacim var.

Bak canim diyeceklerime iyi kulak ver cunku asker esisin .. Askerlerin yuzde 90 i boyle cunku bulunduklari ortamda cok kari kiz muhabbeti oluyo ve evli adamlar bile yapio bu muhabbeti.. Cok yakinimdan biliyorum.. Onlara gore o kadar normal ki?? İstedigin kadar konus o da kari kiz muhabbeti normal bisey gibi dusunecektir ben o yuzden askerlerden uzak durmayi tercih edenlerdenim.. Ama ki oldu evlendin sevdin guvenmek zorundasin sıkma ustune gitme o zaman daha tatli gelecektir o muhabbetler ben sana guveniyorum de hep tekrarla ozaman guveni bosa cikarmamak icin ugrasacak kendini suclu hissedecek

her yerde bangır bangır bağırıyoruz kadın hakları diye. ama yok arkadaş yok! nedir bu kadınların kocasına pervane, kendini yok sayma eğilimleri? ev işlerini kusursuz yapmak, makyaj ve seksi kıyafetlerle karşılamak değildir kadın olmak. kadın önce özgüvenlidir. kendini seven, en çok kendine değer verendir. konu sahibine tek önerim kendinizle ilgilenin. koca odaklı yaşarsanız ne kendinize ne eşinize hayrınız olmadığı gibi kıymetiniz de bilinmez.

Güvenin olmadığı yerde sağlam bir şeyler olmaz kardeş.

Hata etmişsin , herif resmen zaafın haline gelmiş.

Valla canım sizin evlilik fay hattının üzerine bile bile inşa edilmiş bina gibi

Güven konusunda bir atak görmedi iseniz
kendinizi boşa doldurup vesveselerle kafanızı meşgul etmeyin.
Asıl önemli olan karşınıza öyle bir şey cıktıgındaki tavrınız daha önemli.
Yine susup oturmak yada susmamak oturmamak. Bunu bilmek daha önemli.

Nişanlıyken aldatan adamla evlenerek baştan lades demişsiniz zaten biz ne diyelim ki?
Aldatma derken mesajlasilmis 2 gün. Ama onun dediğine göre karşı taraf mesaj yazms hep, görüşmek istemiş falan. Tarihlere bakilirsa benim yanimdayken hepte. Tamam dedim. Inandım. Ama neden bilmiyorum dogru bile olsa şüphe içime yerlesmis.

Biz kadınlar her şeye inanmaya çok meyilliyiz malesef.
Karşı taraf rahatsız ettiyse o zaman onun cevap vermemesi lazım.
Mesajlaştı dediğiniz için karşılıklı konuşulduğunu var sayarak yapıyorum yorumu.

bence sen farklı bir yerde ve muhtemelen istediğin gibi de dışarı çıkamadığından kafan dağılmıyor ve adama kuruyorsun gibi düşünüyorum çünkü bu kadar şüpheyle muhtemelen herşeyini zaten kontrol ediyorsundur telefonunu işe gidiş eve geliş vs.
bu yüzden kendini ev işleri dışında da uğraşacak meşkale bul birkaç ayda çözülür mesele

Guvem olmayan bir ortamdan kacin bir daha arkaniza bile bakmayin diyecemde sen evlenmissin kendine guvenin yok mu senin hep hayati onun uzerinde sekillendirmissin kendine zman ayir onemseme biraz geri cekil uzerine dusersen egosu tavan yapar ve seni ezmeye baslar

Anladım. İlk

Ya bazen de üzerine gitmem biliyormusunuz. Hakikate
Yüz verme Aliye ... Hesabı herşeyi dört dörtlük yaranmak için yapıyor gibi izlenim olmuş eşinde şımarmışta şımarmış kendine güven biraz Amaaan

Cok teşekkür ederm içimi rahatlatan iyi gelen yorumunuz için sanırım biraz kendimi bu konuda rahat birakmaliyartk

Şımartmisim gercekten sanırım, bana yanls yapmasın diye sevgi gösterimi abartmisim. Burada yorumları okudukca bazı seyleri.daha.iyi görmeye başlıyorum sanirim. Çok teşekkür ederm

canım evlendigine gore gecmiste olan seyi gecmise birakmissin ona inanip evlenmeyi secmissin eger esin hala o tue şeylere devam etmiyosa artik birazda guvenmeyi sec bos bos suphelenip kafanda soru isaretleri olusturma boyle yaparak sadece kendini sinir edip uzersin ve cogu erkek senin kocan gibi erkekler genelde sucsuz olduklarinda ister inan ister inanma der yada artik sucunu öğrensende umursamiyorsa bunu soyler ama cok iyi zmanlariniz da gectigine gore mutlu nor ilsikiniz var bnce senin sorularin bunaltmis dusuncelerin onu sıkmis oldugundan ister inan ister inanma diyor olabilir hani artik guvensizligine alismis gibi gorunuyor bisey yakaliyorsan varsa hayatinda baska biri zaten ortaya cikacaktir ve sen geregini yaparsin o zaman simdi oyle seyler yasamadan sorun getirme hayatina eşin yapsamda guvenmiyor yapmasamda diyip artık her düşündüğünü yapar bunu cok okumuştum .
sende ona guvenmeyi sec ha bu aptal ol gozunu kapat demem degil esinin yaninda ol bunaltmadan ona yaptıklarinda gittigi yerlerde eslik et telefnu sosyal medya herseyini kontrol altinda tut ama buni ona belli etmeden ve kendini uzmeden zaten varsa cikar merak etme umarim yoktur ve cok mutlu olursunuz insallah

Önce kendine güvenin gelsin.bir ise gir calis kazan.bu işle beraber yeni arkadaslar ve cevren olsun.onlarla otur konus gez.tabi ev işi ve eşlik gorevlerinide yap.ama hayatin koca üzerine kurulu olmasin.boyle olursa sen onu degil o seni kiskanir daha mutlu olursun.inan bana

gecmiste olanlari gecmise birak ilk once... Yapacak olan hersekilde yapar ve sen bunu er yada gec duyarsin o zaman bakarsin hal caresine simdi bunlara takilip hayatinida evliliginide mahvetme... cokta ustune dusme temizligini yap kendine bak ama kendin icin yap bunu esin icin degil..
Fazla ustlerine dusmek simartir insanlari kadin ya da erkek farketmez senin kendine ait farkli bi yasamin var bunu ona hissettir bak gor nasil pesinden ayrilmiyo.. Benim esimde oyle konulari actigimda sinirlenir ama yeri geldigindede soylerim ben hayatinda olmam yanlis birsey yaptiginda bunu bil derim..SEN bana ben sana mecbur degiliz bunu aklindan cikar derim.. Ama normal hayatimizda sevgimizi birbirimize gosteririz

Aynisini bende yasiyorum duzelmek istiyorsun takmicam artik diyorsun sonra yine takiyorsun kafaya....adamlar bi halt yiyor biz kadinlar da affetigimizi saniyoruz ama aslinda affetmiyoruz affetsek saten dusunmeyiz acebalarimiz olmaz.kendimizI helak ediyoruz baska bisey degil.bazi seyleri akisina birakmamiz gerekiyor arkadaslarin dedigi gibi hobby edinip arkadas cevresi edinip yada bi is yapmamiz lazim.tek mesguliyet eslerimiz olunca daha cok kendimizi kahredip ozguvenimizi kaybediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…