- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
- Konu Sahibi Birizgerek
-
Adriana lima da aldatıldı. Lütfen atlamayalım.Güzellikle şunla bunla olsa angelina jolie aldatılmazdı.
Vallahi benim buradaki konulardan ve yorumlardan anladığım tek şey evlilikte kırmızı don hepsinden önemlidir... Yıllarca bende güven, sadakat, saygı sanıyordum....
Kırmızı don etkisini kaybetmeye başlayınca hemen çocuk yapın, olmadı bir tane daha yapın gibi bir şeylerde var hepsini tam okuyamadım...
Aldatma derken mesajlasilmis 2 gün. Ama onun dediğine göre karşı taraf mesaj yazms hep, görüşmek istemiş falan. Tarihlere bakilirsa benim yanimdayken hepte. Tamam dedim. Inandım. Ama neden bilmiyorum dogru bile olsa şüphe içime yerlesmis.Nişanlıyken aldatan adamla evlenerek baştan lades demişsiniz zaten biz ne diyelim ki?
Aldatma derken mesajlasilmis 2 gün. Ama onun dediğine göre karşı taraf mesaj yazms hep, görüşmek istemiş falan. Tarihlere bakilirsa benim yanimdayken hepte. Tamam dedim. Inandım. Ama neden bilmiyorum dogru bile olsa şüphe içime yerlesmis.
Inanmak isimize geliyor aslindaBiz kadınlar her şeye inanmaya çok meyilliyiz malesef.
Karşı taraf rahatsız ettiyse o zaman onun cevap vermemesi lazım.
Mesajlaştı dediğiniz için karşılıklı konuşulduğunu var sayarak yapıyorum yorumu.
Anladım. İlkbaşta güven duymadığınız biriyle evlenmeyecektiniz. ha madem evlendiniz geçmişi ısıtıp ısıtıp sunmayın adama.
paranoyak takılmayın. anınızı yaşayın. valla 4 yılı bitirdik evlilikte daha hiç eşim güzel karım demedi, benim de aklıma gelmedi bu kelime
size çeşitli sözcüklerle sevgisini söylüyorsa ya da belli ediyorsa sorun yok. eşim ensem de gezerse sürekli bir şüpheci hali olursa hiç tahammül edemezdim sanırım. bence artık kendinizi dizginleyip böyle konular açmayın
Aldatacak erkek her türlü aldatır. Hatta seni ve herkesi de sevebilir. Hatta "ne var bunda" bile diyebilir. Yani bu karaktere bağlı. Gerçi karaktersiz diyorum ben bunlara. Eşini en iyi sen tanırsın. Kendi kendine takıntı yapıp "nerdesin, konum at, resim çek, kim var yanında, inanmıyorum sesini duyacam, telefonu niye hemen açmadın, iş yerini aradım yokmuşsun" benzeri tüm yaklaşımlar ilişkiye zarar verecektir. Kaldı ki adam aldatmıyorsa? Ben dahi olsam böyle bir takıntılı insanla yaşayamam. Aldatacak adamda karşısına en güzel halinle çıksanda gene aldatır. Aile içinde o huzur olmalı ki evden dışarıya çıkmasın diye düşünüyorum. Birde ipini çok gevşek bırakmamak lazım. Onla bunla konuşurken hoop gidebilir. Arada bi kulağını çek. Yalnız bırakma. Ama takıntılıysanda ilerde boşanırsınız siz, haklı ya da haksız...
Yüz verme Aliye ... Hesabı herşeyi dört dörtlük yaranmak için yapıyor gibi izlenim olmuş eşinde şımarmışta şımarmış kendine güven biraz Amaaan
Cok teşekkür ederm içimi rahatlatan iyi gelen yorumunuz için sanırım biraz kendimi bu konuda rahat birakmaliyartkCanım valla eğer adamın içinde varsa yapacağını yapar ben de önceleri öyleydim adam biyere gitse acaba şuan kapıyor kızlara bakıyor mudur şöyle böyle ama böyle hayat geçmiyor inan.. Tamamen serbest bırak demiyorum ama ben sunu hep eşime demisimdir eğer benim gururumu incitecek bisey yaparsan onurumla oynarsan ki en zayıf noktalarımdan biridir bu yemin ederim 1 sn dusunmem çocuğumuda alır giderim derim yani esim öyle bi hata yaptiginda tepkisiz kalmayacağım o bilir ha yaparsa gururumu ayaklar altına serecek halim yok dedigimi yaparım ama hayati zehir ederek yasamak aha yaptı aha yapacak diye yasamakta istemem zamanında bu paranoyak şeyi çok yaptım çünkü bekarliktan kalan boyle bi takin tim vardı çok şükür şuan biraz daha rahatım aldatırsa o kaybeder ben deil Ayni şekilde Aldatırsa o Kaybeder sen deil emin ol hic üzme kendini..
Şımartmisim gercekten sanırım, bana yanls yapmasın diye sevgi gösterimi abartmisim. Burada yorumları okudukca bazı seyleri.daha.iyi görmeye başlıyorum sanirim. Çok teşekkür edermGuvem olmayan bir ortamdan kacin bir daha arkaniza bile bakmayin diyecemde sen evlenmissin kendine guvenin yok mu senin hep hayati onun uzerinde sekillendirmissin kendine zman ayir onemseme biraz geri cekil uzerine dusersen egosu tavan yapar ve seni ezmeye baslar
Cok teşekkür ederm içimi rahatlatan iyi gelen yorumunuz için sanırım biraz kendimi bu konuda rahat birakmaliyartk[/QUOT
Önemli deil canım evet biliyorum şüphe çok kotu bisey insani kemiriyor ama onu dindirmek ve susturmaya senin elinde Rabbim yardımcın olsun kocanı yuvamı sev ona güven ama tabi en çok kendini sev çünkü emin ol hayatta en önemli merkeze kendini koymalısın bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?