- 27 Eylül 2016
- 13
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi Birizgerek
-
Zaman bazı eşleri bırbırınden sogutuyor. Yenı evlıyken o hevesle güzel karım bebegim hersekilde söyleyebılır .1 yıllık evliyiz. Eşim askeri personel. Bundan önce 2 yıllık tanışma ve nişanlılık evremiz oldu. Tanışma evresinde eşimi hiç sevememistim ama sonra zamanla sevdim hatta aşık oldum. Nişanlılıkta dalgalı gecti. Benimle nisanliyken bi şekilde hat dökümünü ele geçirdim başka bi kızla mesajlasmis. Hatta başka bi kaç kadın eşimin numarasını bulmuş arkadaslarndan..esimin savunmasına bakılırsa kesinlikle aralarında bişey olmamış yazanlar asılmış tabiri caizse, ışte rahatsz etmis. Bi şekilde uzun uğraşlarıyla bende inandm. Çünkü ilk tanıştığımız da acaip guvendm. Geçti gitti üzerinden zaman evliyiz Şuan. Ama güven kırıklığının üzerini kapatmışim megerse. Paranoyak gibi her an beni aldatacak korkusuyla yaşıyorum. Sözüyle Gözüyle gönlüyle.. Aldm karşıma defalarca konuşmaya çalıştım güven alabilmek için. Ama her seferinde benim oldu suç. Ben takıntılıym benim psikolojim bozuk. Hep bunları duydum ondan. Her seferinde kavga ettik. Hatta artık normal bişey bile söylesem hemen azarlar. Kendini kesinlikle haklı çıkarır. Çok baskın bir karakter. Hep aklımdan geçen sormak istediğim yada söylemek istediğim ne varsa içime atarm mecbur azarlayacak diye. Ha iyi zamanlarimiz da var. Bazen gülme krizlerine gireriz benimle çok uğraşır bazen moralim bozukken güldürmeye çalışır. Ama ben kendimi kafamın içindeki düşünceler den kurtaramıyorum sanırım. Çok sevdiğim için ve aldatılma korkusundan dolayı hayatı kendime zehir ediyorum. Evde her istediğini yaparm yemekler yaparm evim hep tertemizdir. Bütün kıyafetlerini ic dış hepsini ozenle utulerim. Evde her gun temiz alımlı kiyafetlerle dogal bir makyajla bazen iç giciklatici her türlü karşılarm. Bana hala güzel karım dedigi bile ccoookk nadirdir. Bana guven vermek içinde cabalamaz ha birde. Ister inan ister inanma. Olay bitmistir. Ona göre böyle. Off kızlar , ablalar çok bunaldm ne.yapacağımı nasıl davranacağımı burayı hep takip ediyorum. içimi dökmek istedim. Değerimi bildirmek.için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Çekip gitmek geliyor içimden bazen. Kalıp savaşmakta. Uzun oldu ama okuyup birkaç cümle yazanlardan da okumaktan sıkılanlardan da Allah razı olsun. Herkese iyi geceler.
Güzellikle şunla bunla olsa angelina jolie aldatılmazdı.Birini çok fazla sevme, birgün ondan nefret edebilirsin.
Birinden çok fazla nefret etme, birgün onu sevebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?