Kocami bu kadar çok sevdiğime pişmanım. Fikrinize ihtiyacim var.

Çok teşekkür ederm gercekten içime su serptiniz duymak istediklerim tam da bunlarmış onu bunalttigim gibi kendimi de harab ediyorum. Ama bu paronayakligimdan vazgeçemiyorum bazen en tepelerde oluyo bazen.duruluyorum. sakinleşmek ve takintiligmdan kurtulmak için psikolojik destege yonelicem haberi olmadan. Inşallah hersey düzelir.

Kesinlikle katılıyorum soylediklerinize. Biz aldanmayi seciyoruz. Benim tek istediğim endişem ne biliyormusunuz hani genelde erkekler aldatır diyoruz duyuyoruz sahit oluyoruz ya cevremizden, eger böyle birşeyi varsa yada niyeti, dönüp gelip benim yanima hiç bişey olmamış gibi yatmaya kalkmasın. Ben eşime bi keresinde demistimki beni kahreden iki şey var biri sen ölürsen diğeri beni aldatirsan. Ölürsen sana dua edecek başında kuran okuyacak seni iyi anacak bir eşe sahipsin. Amaa beni aldatirsan dönüp benim yanıma sakın gelme öl mümkünse at kendini biyerden. Öldüğüne kesinlikle üzülmem dedim.. Oda herzaman ki gibi hi hi tamam canım tamam diyerek gecistirdi.

Tayin nedeni ile Işimden ayrılmak durumunda kaldm. Kpss hazırlığı icerisindeym. Hakiketen cevre.edinip biraz kafamı onlara versem daha rahatlayacagimi.hissediyorum bende. Bu söylediklerinizi uygulayacağım inşallah gercekten çok teşekkürler

Gercekten de öyle. Askerler özellikle. İste ben bunları bildiğim halde sevdim evlendim dedim aşk savaşmaktir ama gücümun yetmediği zayıf yanım yüzünden çok üzülüyorum. Söylediğiniz taktiği denicem.sürekli güvendiğimi söylemeyi denicem birde bakalım. Teşekkür ederim değerli yorumunuz icin.

Evlenmeden önce ki halime.bakıyorum da.eşim ozguvenimi sömürmüs resmen. Ilk yapmam.gereken ozguvenim sanırım Teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alicam

Evet evet mesajlasilmis. Bana anlattığına göre, iste rahatsız etme benim vaktimde halimde yok senin gibilerle konusacak, nişanlı olduğumuz halde evliyim ben demis. Ya ben çalışma hayatımda çok fazla erkek tanıdım yani bana mı kötü karaktersiz olanları denk geldi anlamadm bu sözleri söylemiş ama sonradan sonradan etkisini kaybediyor. Ya zaten mevzu mesajlasmasi konuşması deil konusmus görüşmüş olsun gerekirse. Beni salak yerine koymasin doğrusu neyse o. Gözümün içine bakıp bazen sevgisini gösterirken o yalanları bana söylemiş olmasin. Kafam çok karışık kendimi ifade etmekte zorlanıyorum. Once kendimi toplayıp sonra ozguvenim konusunda birşeyler yapmam gerek sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…