- 19 Şubat 2016
- 17
- 6
- 1
- 38
- Konu Sahibi agresifim0220
-
Gerçekten şahane bir nick seçmişsiniz kendinize.Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
Suclu aramiyorum ama bile bile yanmasina sebep oldu bebek o daha ve engel olmadıSizin yavrunuz da adamın değil mi ? Fazla ötesı tepkı vermıssınız ,bilerek canı yansın ister mı hiç eşiniz , olmuş işte kazadır şükredin kalıcı hasar yok. Bayılıyor ınsanlar herşeyde suçlu aramaya sorun yaratmaya
Aklı varsa gelmez demene güldüm. .. anlayışı kıt zaten gelir yine daha kizdirir beniSen annesin de Ada'm soğan cücüğü mü. Baba olunca isteyerek can yakar da anne olunca mı istemeden yakar. Bu ne saçma düşünce ya. Olacağı varmış olmuş. Eşinin hatalı olduğunu düşünüyorsan alırsın karşına,bak hayatım sürekli çocuğu uyarırsan daha çok dikkatini çeker şimdi ufak bişeyle atlattık ama sonuç daha kötü olabilirdi dersin. Sanki Ada'm aldı çocuğu aşağı attı ya bu Nasıl ayıp tepkiler. Ben kocamın yerinde olsam bu kadar agresif tepki veren kadınla aynı evde kalmaya gelmem Zaten. Aklı varsa gelmez kafasını dinler
Ne toplicam öyle bi durumda yüzüne bakmam zaten...İlrde başka kadınların evinden toplamak istemiyorsanız esinizi evden kovmayın
E ne yapmaliydim hala gecmedi sinirimtamam kizmakta haklısında eve gelme diyecek kadar hakli degilsin
Evet ancak her kafanız atınca evden kovmayın huzuru başka evlerde aramasınNe toplicam öyle bi durumda yüzüne bakmam zaten...
Esinize karsi cok saygisissiniz.Aklı varsa gelmez demene güldüm. .. anlayışı kıt zaten gelir yine daha kizdirir beni
Sizin fake hesap olmanızı çok içten istiyorum gerçekten. Bırakın bir bayanın eşine bu şekilde hitap etmesini herhangi birine bu şekilde tavır alması çok itici. Ayrıca sunu söylemeden geçemicem Allah herkesi evladının sağlığıyla Mutlu etsin ama sakınan göze çöp batar bunu unutma.Aklı varsa gelmez demene güldüm. .. anlayışı kıt zaten gelir yine daha kizdirir beni
Amin canim tesekkurler... ama bide demezmi boyle boyle buyucek diye cok biliyoGeçmiş olsun ... olabilir bazen böyle şeyler. Rabbim beterinden sakınsın. Canı nasıl yaniyordur yavrumunbabası da böyle olsun istemezdi herhalde kazaren olmuş annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?