kocamı dövesim var...yüzünü görmek istemiyorum

Gece gece guldurdunuz beni bence sizde bi gariplik var sanki adam aldı çocuğu sobaya götürdü bas elini diye. Böyle kazalar olabilir eve gelme demek nedir ya adamı evden soğutma anne oldun diye es görevin bitmedi.iyi dayanıyor sana

Çocuk büyüyene kadar daha ne kazalar atlatacak böyle şimdiden birbirinize karşı toleransınızı azaltmayın. Belliki istemeden olmuş kalabalık içinde çocuk davranışları da değişir eşin hesaplayamamıştır olur o kadar. Eli değince bir daha dokunmayacaını bilir artık yaşayarak öğrendi belki bu bilgi daha büyük bir kazadan koruyacak onu ne malum. Küsmeyin öyle şeyler için ömür bitmeez böyle.
Teşekkür eederim bu ders vermek lazım benim eşe. ..çok ağladı icim eridi ya

Niye esin korudu surekli cocugu sen tutsaydin madem fikkat etseydin... bide cocugunun huyunu biliyom diyon cok abartmissin adamin ne gunahi var ayni seyi sen yapmis olsaydin azicik empati ....
Bebis oldu olalı o kadar kiskancki hep babası kaynaklı aksilikler oldu çocuğu mu kiskaniyo nedir

Bi sizin çocuğunuz mu o? Kocanız nesi oluyor acaba? Tövbe ya.

keske daha dıkkat etseyms ama kastlı yapmamtr sanırım bı baba olarak.. uzatp huzunuzu kacrmayn bnce..

çocukken - 4 yaşımda olmalıyım- bıçağı elime alıp ekmek keserken parmağımi kesmisim. şimdi tek hatırladığım babamin anneme kızması. neden eline verdin bıçağı vs diye kızdı. unutmadim. acimi da hatırlamıyorum. sadece babamın anneme kızdığı sahne var.

senin minigin de böyle sahneleri hatırlayacak.

böyle olmayin. eşinde istemezdi. sanki adam elini direk sobada yatki. Özür dileyin. sakinleştirici bitki çayı için.

Cok fazla tepki vermissiniz onunda cocugu neticede istermiydi eli yansin bide git gelme bu gece falan demissiniz ya olmamis

Bu kadınların bir ortası yokmu arkadaş biri abisinin dövmesine göz yumar biri bilerek olmayan şey için kocasına gelme der :KK14:
Yanlız adam nazınızı çektiğinden bu havalarınız onuda bilin istedim başka bir adam olsa elinin tersiyle çakar bitane çocuğu gibi çayını bitir kalkıyoruz bune be

çocukken - 4 yaşımda olmalıyım- bıçağı elime alıp ekmek keserken parmağımi kesmisim. şimdi tek hatırladığım babamin anneme kızması. neden eline verdin bıçağı vs diye kızdı. unutmadim. acimi da hatırlamıyorum. sadece babamın anneme kızdığı sahne var.

senin minigin de böyle sahneleri hatırlayacak.

böyle olmayin. eşinde istemezdi. sanki adam elini direk sobada yatki. Özür dileyin. sakinleştirici bitki çayı için.
Maalesef özür dileyemem gerçekten gelmesini istemiyorum eve çok kızdığım nokta bebeğe merhametli yaklasmamasi

Bana konu sahibi ilginç geldi azıcık.Istemeden yaşanan bir olaya verdiği tepki başlı başına ilginçken daha sonra yazdıkları dahada ilginç.Bence bu konu açılmak için yaşanmış gibi gösterilen bir durum

Evet kiskaniyo sanki yok geçemiyoruz yok film seyredemiyoruz yok ağız tadıyla bu yere gidemiyoruz herşey ona göre ayarlaniyo diye çocuğa dikkatli davranmiyo

Ama zaten oyle cocuk.olmadan once butun ilgin alakan esinde oluyo ee bebek olunca hersey degisiyo kadinin sevgisi ikiye bolunuyor. Bi cok aktivite ya hic yada eksik yapiliyor... ama yinede esinizi de ihmal etmeyin.., eminim sizin kadar oda cocugunuzu dusunuyodur :KK39:

Back
X