- 19 Şubat 2016
- 17
- 6
- 1
- 38
- Konu Sahibi agresifim0220
Bilmem çok mu fazla hala sakinlesemedigim için düşünemiyorumÇocuktur olabilir. .
Fazla mı tepki verdiniz. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem çok mu fazla hala sakinlesemedigim için düşünemiyorumÇocuktur olabilir. .
Fazla mı tepki verdiniz. .
Bilmem çok mu fazla hala sakinlesemedigim için düşünemiyorum
Teşekkür eederim bu ders vermek lazım benim eşe. ..çok ağladı icim eridi yaÇocuk büyüyene kadar daha ne kazalar atlatacak böyle şimdiden birbirinize karşı toleransınızı azaltmayın. Belliki istemeden olmuş kalabalık içinde çocuk davranışları da değişir eşin hesaplayamamıştır olur o kadar. Eli değince bir daha dokunmayacaını bilir artık yaşayarak öğrendi belki bu bilgi daha büyük bir kazadan koruyacak onu ne malum. Küsmeyin öyle şeyler için ömür bitmeez böyle.
O kadar çok agladiki o yuzden çok fazla sinirlendim sakin olamadimO da böyle olsun istemezdi ..
Kim evladı yansın ister ..
Sakin olun ..
Çok geçmiş olsun. .
Bebis oldu olalı o kadar kiskancki hep babası kaynaklı aksilikler oldu çocuğu mu kiskaniyo nedirNiye esin korudu surekli cocugu sen tutsaydin madem fikkat etseydin... bide cocugunun huyunu biliyom diyon cok abartmissin adamin ne gunahi var ayni seyi sen yapmis olsaydin azicik empati ....
Bebis oldu olalı o kadar kiskancki hep babası kaynaklı aksilikler oldu çocuğu mu kiskaniyo nedir
Evet kiskaniyo sanki yok geçemiyoruz yok film seyredemiyoruz yok ağız tadıyla bu yere gidemiyoruz herşey ona göre ayarlaniyo diye çocuğa dikkatli davranmiyoEsin mi kiskaniyo cocugu![]()
Maalesef özür dileyemem gerçekten gelmesini istemiyorum eve çok kızdığım nokta bebeğe merhametli yaklasmamasiçocukken - 4 yaşımda olmalıyım- bıçağı elime alıp ekmek keserken parmağımi kesmisim. şimdi tek hatırladığım babamin anneme kızması. neden eline verdin bıçağı vs diye kızdı. unutmadim. acimi da hatırlamıyorum. sadece babamın anneme kızdığı sahne var.
senin minigin de böyle sahneleri hatırlayacak.
böyle olmayin. eşinde istemezdi. sanki adam elini direk sobada yatki. Özür dileyin. sakinleştirici bitki çayı için.
Evet kiskaniyo sanki yok geçemiyoruz yok film seyredemiyoruz yok ağız tadıyla bu yere gidemiyoruz herşey ona göre ayarlaniyo diye çocuğa dikkatli davranmiyo