kocamı dövesim var...yüzünü görmek istemiyorum

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya

Adamında içi sızlamıştır, sanki bir tek sizin çocuğunuz. Hem kocayı evden kovmak falan? Nerede kalıyorsan kal? Siz eşinizi sevmiyorsunuz galiba. Ve gününüz mahvoldu diye sitem ediyorsunuz.

Suclu aramiyorum ama bile bile yanmasina sebep oldu bebek o daha ve engel olmadı
Bebek bu kaşla goz arasi yapar heryeri bazende boyle gozunuze soka soka yapar.. senin ewladin ise onunda ewladi.. bugun o engel olamadiysa yarin allah korusun senin gozunun onunde bi yaramazlik yapar sen engel olamazsin bu sferde esin ayni sana yüklenirse hic agzini acma.

Aman neler yazilmis gercekten yorucu bir gece oldu yavrum cok agladi o yuzden buraya bakamadim. Eşimle konuştuk sabah neden kizdigimi anlattım... olayı tam görmeden yorumladigimi söyledi... bende hayır diye iki kere uyardığını duydum dedim hayir diyene kadar kalkip neden uzaklastirmiyosun dedim kestiremedim o kadar hızlı davranacağını diyor neyse dedim daha ozenli hassas davran... o ne kadar ağır kanliysa bende o kadar tez canliyim o sebeple ayak uyduramiyoruz birbirimize... herkese tesekkur ederim

Böyle yapa yapa babaları dışlıyorsunuz sanki bur tek sizin çocuğunuz sanki tek siz düşünüyorsunuz. Sonra da eşim çocukla ilgilenmiyor diye ağlıyorsunuz. Bi de eve gelme nedir allah aşkına ayıp etmişsiniz

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya
Size inanamıyorum. Bende anneyim çocuğuma asla kata ve zinhar zarar gelsin istemem,oldu diyelim kazara,eşime insanların yanında bu muameleyi yapmam,oda bana yapmaz/yapamaz.
Çayını ic kalk,
Bakamadın bir çocuğa,
Eve gelincede devam ettirip,git sinirim geçene kadar nerede kalırsan kal vs.
Bunlar çirkin şeyler kusura bakmayın.
Değil arkadaş,anne babanız dahi olsa ortamda,eşinize bağırmamalısıniz/tabi oda size.
Eve gidince konuşulur illaki konuşulacaksa. Sanki bile isteye yapmış gibi abartmışsınız.
Eşiniz sabırlıymıs

Yok artik yaa evden kovmak nedir ya boyle bisey icin?! Destan yazabilirdim suan size ama ciks:KK20: Acidim esinize gercekten, bi de anlayisi kit falan diosunuz, keske fake olsaniz:KK62:En Büyük KK

Gerçekten nickinizle çook uyumlusunuz.
Söz konusu olan çocuğunuz ama o da babası. Herkesin içinde eşinize çok kötü tepkiler vermişsiniz. Bile bile yapmadığını adınız gibi biliyorsunuz ama bağırmak agresifliğinizi tatmin etmek işinize geliyor. Yetmiyor bir de gelme diye mesajla carlıyorsunuz. Ortada bilerek yapılan bir şey yok.

O kadar çok agladiki o yuzden çok fazla sinirlendim sakin olamadim

O çocuk sizin aşırı tepkiniz yüzünden de çok ağlamıştır adım gibi eminim.

Bilin diye söylüyorum çocuklara bir şeyin ellenmeyeceğini anlaması için biraz ucundan baktırmak gerekiyor.
Büyüklerimiz hep sobadan, çaydan, çorbadan sakınmak için kaşığın veya parmağın ucuyla bir kere dokundurulurdu 'uf uf' diyerek. O çocuğa sobayı ilk defa gördüğünde eve girince öğretseydiniz babasıyla oynarken kendi kendine sakınırdı zaten. Benim çevremde hep böyle olmuştur. Ki sizin çocuğunuz da anlamıştır artık.

ben sobalı bır evde esımle bebegımı aynı odada yalnız bırakmam..esıme guvenıyorum ama babalar bızım kadar hashas dusunemıyorlar bızım gbı olamıyolar ne kadar ısteselerde....esınıze karsı fazla agresıf davranmışsınız olabılır sonuçta kaza....sızıde ders olsun bır daha tehlıkelı ortamlada muhakkak annesı olarak yanında olun

Bu saçma konu hala devam ediyomu..? Bence konu sahibi eşini aşşagılamakTan haz alan bi insan" çayını iç kalkıyoruz" demek nedir size yapılsa sırf bunun için burda aglardınız..o insanın gururu yok mu herkes içinde böyle tepki verip bi de yetmez gibi evden kovmak haa bi de burda koca kafalı algısı kıt gibi cümleler kurmak zayıf bi insan üzerinden ego tatmininden başka bişey değil..

babalar çocuklarına anneleri kadar dikkatli bakmıyor. istisnalar hariç. eşine kızma barış. bu olay da sana ders olsun. eşinle çocuğu tehlikeli ortamda baş başa bırakma

bende anneyim bunu okuduktan sonra şunu düşündüm ve dedimki
benden sonra ben olmazsam kızıma en iyi bakacak kişi babasıdır
sen nasıl bu şekilde düşünüp
bide adamı evden kovdun ya
bende sen gibiyim ama böyle bişey olsa eşimi evden kovmam
bu arada kuzucuguna geçmiş olsun

Aşırı tepki vermişsin bi anlık dağınıklığı na gelmiştir senin yanindayken de olabilirdi.

Abartı olmuş biraz. Çocuğun eli yandı diye adamı evden mi kovdun arkadaşım? O senin hayat arkadaşın. Senin de olur hatan onun da. Çokaşırı yanmadı diyorsun. Allah acil şifa versin yavruna. Eşin o senin, o da istemedi eminim bunu. Durduk yerde soğumayın birbirinizden. Çocuk yandıysa birlikte iyileştireceksiniz onu. Yavrun değil o yavrunuz. Böyle yaptıkça iyice uzaklaştırırsın eşini yavrusundan. Bırak o da öğrenecek çocuğa daha iyi bakmayı.

Maalesef özür dileyemem gerçekten gelmesini istemiyorum eve çok kızdığım nokta bebeğe merhametli yaklasmamasi

Maalsefmis. Hanfendi gururunuzun esiri olmussunuz siz. Ozur dilemeyi gururunuza yediremiyosunz. Bu kadar gurur varken bu evlilik zor yurur. Kocaniza sabir.
Bide diyosunzki baska kadinlarin evinden toplamakmi, asla felan filan.
Buyuk konusuyosunz. Basiniza gelmedi cunku.
Tukurdunuzu yalamazsinz insallah.

Adama celallenceğine bepantol filan sürseydiniz ya kız. Kavga mı ettiniz anca :D

Çocuğunuz soba olayından değil, sizden korktuğu için ağlamıyorsa ben de ne olayı m. Çok büyük kazalar olmadığı sürece, bir çocuğun başına bir şey geldiğinde "tamam yok bir şey, ağlama, suya tutalım, krem sürelim" vs sakin ve abartmadan yaklaşınca çocuk da daha sakin ve abartısız tepki verir. Bir de sizin yaptığınız gibi çocuktan çok bağırıp, olayı büyütüp babasıyla da evden kovacak kadar kavga eden bir anne görünce çocuk da daha çok bağırıp abartılı tepki verir. Sizin agresifliğiniz çocuğunuza zarar veriyor. Onu da kendiniz gibi agresif ve abartılı büyütüyorsunuz haberiniz yok. Çocuğunuza daha iyi yaklaşmayı öğrenmek için, kendi öfke sorununuz için bir doktora görünmeniz iyi olur.

Arkadaşım bence sen bi psikoloğa görün evliliğini yipratiyosun böyle abartılı çıkışlarla ben asla inanmam bi babanın evladinin canının yanmasini isteyecegini bende ufakken yandım olabilir şimdi hiç bişey yok bence biraz sakin ol keskin sirke Küpünü eritir önce unutma

Back
X