kocamı dövesim var...yüzünü görmek istemiyorum

Bi ben mi hata ettim ya... dusuneyim diyorum ağlayarak uyandi yine az once dayanamıyorum gozgore göre yandı eli ihmal değil mi bu...neyse Tesekkur ederim herkese fikirlerinizi paylastiniz

Cok abartiyosun... ortada bi ihmal var da niye sucu sadece esine atiyosun bnce ikinizde suclusunuz esine kizdigin kadar sen kndinede kiz....

Madem bu kadar korktunuz sobadan, çocuğunuzun yanından ayrılmasaydınız. Eşiniz kadar sizinki de ihmallik o zaman. Bu arada eşinize arkadaşlarınızın yanında mı kızdınz öyle? Bence ciddi anlamda abartmışsınız.

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya

Çocuğunuz çok önemli bişey öğrenmiş bugün. Babasının tehlikeli yapma dediği bir şeyin gerçekten tehlikeli olduğunu. Bir daha ki böyle bir olayda babasının uyarılarını dikkate alacak.

Ama size düşen bu yapma etme hayırları sadece gerçekten tehlikeli durumlar için kullanmanız. Yoksa çocuğunuz hem size inanmaz hem de anlayamaz.

Slm... sinirimden ne yapacağımı şaştım. Akşam bebek görmeye arladaslara gittik eşimle. ..evleri sobali...ben erken gittim ve 15 aylik bebegim sobaya ellemedi hiç neyse esim sonradan geldi sobaya dikkat edelim dedi falan filan derken yemek yedik içerde oynuyorlar babalar çocuklar...oğlum çok hareketli esim resmen çocuğu inatlastirdi hayır sobaya ellenmez dokunma etme derken dikkatini çektirdi ve en sonunda bebegim gitti pat diye vurdu sol eli yandı çok abartı olmasada aglamaktan helal oldu... çok sinirlendim eşime kızdım napiyosun sen dedim tanimiyomusun çocuğunu bi bakamıyorsun dedim sakinleştirmek ne mümkün oğlum ağla ağla mahvoldu... konuşmadım iç çayını kalkıyoruz dedim sadece evden cikincada aldım oglumu elinden darildi bide beyefendi eve geldik tabi benim yavrum hala agliyo... ise gidecekti hadi görüşürüz falan dedi çıktı neyse mesaj attim gelme eve sakin sinirim geçene kadar git nerde kaliyosan kal dedim... fazla tepki vermiyomusun dedi resmen gozgore göre bebegimin caninin yanmasına sebep oldu anneyim ben buna tahammul edemem...koca kafali nasi sinir etti güzel gunumun icine etti ya

Siz bu çocuğu tek başınıza yapmışsınız zaar. Adamcagızın söz Hakkı yok, üzüldüm eşiniz için.

fake ya kesin fake
kesin kesin
yoksa bir sürü kadının öldürüldüğü ülkemizde böyle kuzu gibi sessiz, kendisini insan içinde elinde olmayan sebepten azarlayacak kadına sessiz kalıp tahammül eden erkek var mı ya! bir de evden kovmuş alkış

benim kuzenimin evi de sobalı ve diğer kuzenim geldiğinde sobanın etrafına sandalyeler yerleştirmişti gitmesin çocuk diye ve hep göz önünde tuttu madem bu kadar çocuğunu tanıyan düşünen annesiniz bi zahmet siz de alsaydınız önleminizi. sanki adam çocuğun elini tutup sobaya bastırmış gibi tepki vermişsiniz bu ne

Bu kadınların bir ortası yokmu arkadaş biri abisinin dövmesine göz yumar biri bilerek olmayan şey için kocasına gelme der :KK14:
Yanlız adam nazınızı çektiğinden bu havalarınız onuda bilin istedim başka bir adam olsa elinin tersiyle çakar bitane çocuğu gibi çayını bitir kalkıyoruz bune be

Bravo. Çakar bir tane ile şiddeti normallestirdiniz. Farkında misiniz bilmiyorum ama fark edin lütfen.

Diğer yandan çocuğun eli sobada yanmis. Ciyak ciyak ağlıyor çocuk ve adam oturup hala çay mi içiyor?

Bazen erkeklere üzülüyorum gerçekten, siz annesiniz oda baba nasıl bu şekilde bagırdınız adama zaten üzülmüştür,vicdan yapmıştır adam bide işe gitti kafayı bide sana takıp işte kötü bişey olursa? çok acımasızsınız tamam tepki verilir ama bu kadar değil bence eşinizden özür dileyin. bende çocukken annemin yanında yaktım elimi sobada çocuk bu düşe kalka büyüyecek

Çok abartmışsınız ne demek bakamadı kalkıp kucağından düşürmediki bi anlık olmuştur bunu siz yapsanız aynı şeyi size dese ne olur?çok ayıp tamam çok üzüldünüz çocuktan dolayı ama gerçekten sizde yakabilirdiniz bence affedin

Sizin yavrunuz da adamın değil mi ? Fazla ötesı tepkı vermıssınız ,bilerek canı yansın ister mı hiç eşiniz , olmuş işte kazadır şükredin kalıcı hasar yok. Bayılıyor ınsanlar herşeyde suçlu aramaya sorun yaratmaya
arkadaşa şiddetle katılıyorum.

Şakasınıxz sanırım

Eşiniz fazla sessiz sakin sanırım. Bukadar ortalığı ayağa kaldirdiginiz,milletin içinde iç çayını kalkıyoruz diye çocuk gibi azarladiginiz,evden kovdugunuz halde hala; anlayışı kit gelir kizdirir beni diyorsunuz. Siz fazla simariksiniz bence.zavallı adam.onun yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım sizden.bende anneyim.bebeğim neler yapıyor.ama babalar anneler kadar dikkatli olmayabiliyor ve özellikle sakın oraya gitme demesi zaten koruma içgüdüsü. Korkuyor bişey olacak diye sonuçta. Israrla bilerek sebep oldu kurtarmadi diyorsunuz. Korkunç bir suçlama.

Kaza ile yanmış hangimizin bir yerleri yanmadı ki ufakken?
Ve birşeye daha değinmeden edemeyeceğim;
ben eşime git sinirim geçene kadar gelme eve desem, eşim nasıl bir tepki verir ne yapar asla kestiremiyorum.
Eşiniz sabırlıymış bence.
Siz az biraz evliliğinizdeki saygı çerçevesini düşünmeden laflar etmişsiniz sanki.

haklısın "oda baba" diyolar ya "o da baba" ise göz göre göre böyle tehlikelere çocuğunu sokmayacak koruyacak huyunu suyunu bilecek gerekirse havada yakalıyacak...

bazı insanlara baba da olsalar güvenilip te çocuk emanet edilmez..
He adama güvenip çocuk emanet edemiyoruz ama koca diye koynumuza alabiliyoruz. Güvenmediğimiz, sorumluluk alamayan adamdan niye çocuk yapıyoruz? Beynimizin fişini mi çekmişler?

Çocuk bu yahu. Düşe kalka büyüyecek. Basen bir yeri yanar,bazen dizi kanar. Siz hiç kazasız mı büyüdünüz?

Bazı annelere şaşırıyorum. Çocuk sadece kendininmiş gibi davranıyorlar. Baba o adam yahu. Hani birlikte yaptınız o çocuğu. İster mi evladının canı yansın?

Back
X