Kocamı duşta dinledim.

Yalnış anladın canım iki farklı kişi ile evlenip ayrıldım ben

Ben anlamadim olayi. Esiniz ruya goruyor sabah dusta boy abdesti aliyor ve siz paranoyak gibi bunu dinleyip cildirip adama trip mi atiyorsunuz? Dogru anladiysam bi psikiyatriste gidin...

Banyoya her girisimde ben de boy abdesti aliyorum esinizin günahini almayin bos yere
Telefondan bir seyler mi izledigini dusundunuz siz
Aldatmadan supheleniyorsaniz gizlice takibe alin sonra da donuna kadar alin.

Ben her duşa girdiğimde alırım abdest. Bence adamın günahını alma..

Onu anladim da 2.si hem sevgiliyken hem de evliyken aldatti anladim :)

Neyse barışmak isteyen aldatansa barisma bence.
Canım iki eşimde aldattı aslına bakarsan :) ilk eşim iyi biriydi ama ben onunla hiç beraber olamadım vajinismustum ikinci eşimle beraber oldum sadece o da aldattı sevgiliykende evliyken de ama eskiden de her aldattığında özürler dilerdi sözler verirdi ama 4-5 ay demeden eski haline geri dönerdi bana pek samimi gelmezdi açıkçası ama çok sevdiğim için hep son kez şans verirdim o da nasıl olsa hep affediyor diye değişmezdi ama evliyken aldatınca boşanamam sandı ama zorla boşandım çok pişman oldu aylarca koştu peşimden yalvardı özürler diledi asla ona dönme gibi bir niyetim yoktu ama hiç rahat vermedi bir kaç kez görüştük ilk defa bu kadsr pişman olduğunu gördüm şuan net birşey yok ZAten o yeniden evlenmek istiyor ve istemediğim hiçbirşeyi yapmıyor gerçekten ilk defa pişman olduğunu düşünüyorum 7 aydır gözlemliyorum sonuçta onu çok iyi tanıyorum bu kadar ay düzelmiş pişman olmuş rolü asla yapamazdı

ikinci eşimle beraber oldum sadece o da aldattı sevgiliykende evliyken de ama eskiden de her aldattığında özürler dilerdi sözler verirdi ama 4-5 ay demeden eski haline geri dönerdi

Hih iste ben de buna yorum yapmistim ilk mesajimda :) Yani ben aldatilinca affetmeye cok karsi oldugum için (bana gore bi hata degil bu o yuzden affetme lafi bile hos gelmiyor) affetme yazip duruyorum da sen bilirsin tabi senin hayatin. Nasil mutlu olacaksan onu sec ama bir kerefe de akillanmamis ikincisini yapmis ondan yorum yaptim. Sanki yaşın dolayısıyla sıcak bakiyormussun gibi geldi bana

Banyoya geceden bi kadın saklayıp sabah onunla hemen sevişip ardından gusül almış olabilir mi

35 yaşındayım ama hiç yaşımı göstermiyorum çocuğumda Yok aslında ama ben çok zor seven biriyim öyle herkesi içim almıyor bir de millet bilmez 3. Kocayı da aldı diye laf ederler çekiniyorum onun dışında boşandıktan sınra etrafımda çok kişi oldu hayatıma girmek istedi ama birşey hissedemiyorum içim kabul etmiyor bir de artık kimseye güvenemiyorum yani başkası da nasıl çıkacak bilemiyorsun. Eski eşim konusunda da ne sıcak bakabiliyorum ne de tam tersi çok ikilemdeyim karar veremiyorum ZAten ben eski eşime hayır desem de yine peşimi bırakacağını sanmıyorum hayatıma başkasının girmesine de iZin vereceğini sanmıyorum. Yani en azından yaşadığım yerde kimsenin girmesine izin vermez hayatıma biliyorum .

Telefonla, gusül abdest sesi ne alaka? Başta sanki biriyle telefonda kırıştırıyor izlenimi verip, sonra aldatıldım ve gusül abdest aldı meselesine gelmiş konu. Çok tuhafsınız, diğerlerine de hak verdim önce bir destek yardım falan alın.

Olsun gosterseydin de 35 genc bir yaş zaten canim. Hayirlisi olsun senin için doğru olani secersin inşallah:)

Konu sahibinden de ses çıkmadı:)

Kocasi surekli telefonu sakladigi icin kiz paronaya yapmis demekki.buarada esi karisinin beraberlik isteginide reddetmis.buda zoruna gitmis belliki.ama yanlis yerdr yerde trip atmis kocasina.asil telefonu gizleyince elinden birakmayinca lafi sokmaliydi.ben ole dusunuyorum.

Ben her dusta boy abdesti alirim ergenligimden beridir aliskanligim, nisanlim duysa gebertecek beni o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…