Kocamı duşta dinledim.

Telefonunu saklayınca şüphe uyandırmasını anladım ona tamam, ama abdesti neden bu kadar abarttınız, siz normalde banyo sonrası abdest almaz mısınız? Absürd bir durum değil mi düşünceniz, yani bana hakikaten komik geldi de

Yahu ben duş'a her girdiğimde abdest alırım, alışkanlık olmuş hem sünnettirde..

Ne var bunda, yanlış bişimi yapıyorum acaba?

rüyalanmıştır adam öyle derler
olamaz mı?

Beni annem kucuklugumden beri banyodan cikmadan abdest alda cik daha sevap der bu yuzden her banyoda gusul abdestimide alirim bnce cok takilmayin buna

Anlattığınız durumda bişey yok yani normal hayat akışından başka bişey geçmedi aklımdan ..

Gusül her duştan sonra alınır diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba Kocanız saçma bulduğu için olayı ciddiye almamış olabilir mi?

Arkadaslar sevgiliyken aldatıldım .neden affettin diceksiniz affettim duygular vs.. diyelimşimdi de onun verdiği bir güvesizlik var.yataktan banyoya gidene kadar değil tabiki de eve gelmeden yada öncesi gün olabilir.erkek milleti100 de 100 kim güvenebilir.??
Ayrıca bayan olarak duşa girdiğimde voy abdestimi bende tazelerim iyi hissediyorum o şekilde. Ama erkeklerin bu kadar dikkat edeceğini sanmam.yada azınlıktır.en azından benim kocam her dusta abdest tazelemiyor bunu biliyorum.konu saçma geldi olabilir ama tazım diliyle çok iyi ifade edememiş olabiliri ayruca geçmişinde aldatılma öyküsü olan birinin şüpheye düşmesi çok daha normal.tedavi gerektirecek bir durum yok.ayık olmaya çalışıyorum çünkü kafamda kartlarımı başka türlü oynamak var ayrica bazılarınız sırf yazmak için yazmış.hııı sonuca gelir isek de henüz bir sonuç yokk hala gıcığım

şöyle söyliyeyim..
her duşunda alıyorsa sıkıntı yok
ama bu duşta aldıysa .. kurcalayın stalklayın dedektif gibi gözlemleyin..

Sonunda biri çıkıverdiiii teşekkürler
Çünkü aynen her dusta abdest tazeleyen biri değil.yalnızca ililki sonrası.eee ben daha nası yanminmm :) hey allahımmm.bakalım daha bişi demicem eşime sadece sakin gözlemlicem

Yani ne dicegimi bilemedim ama tek anladığım siz aldatılmayı hazmedememişsiniz o yüzden psikolojiniz alt üst olmuş önce bir tedavi olun bence eğer hala şüphede devam ediyorsanız boşanmaktan başka çözümün olamaz diye düşünüyorum yani aynı evde yatıp sabah adam duşta abdest aldı diye aldatmış olabilir diyosun çok fazla kuruyorsun

Konuyu ilk actiginda da kendini bu sekilde ifade etseydin ona gore yorum yapardik biz okudugumuz kadariyla yorum yazdik
Bazilarimiz yazmak icin yaziyormus!!
Kusura bakmayin milletin derdi yok yazmak icin bir seyler aramiyor size yardimci olmaya calisiyorlar

Takip edin tabiki ama bence ilişkinizin sağlığı açısından da bunaltmayın, duşta abdest alması çok abartı büyütülecek bir olay degil bana göre

her duşta almıyorsa ben düşünürdüm açıkçası..
bi yolunu bulun telefonunu kurcalayın
mesela telefonunuz bozulsun ve annenizi ondan aramak isteyin veya mesaj atmak isteyin
böylece telefonunu ele geçirin
ama bunu anında yapın ve içerikleri silmeye vakti kalmasın

Yooo telefonunu alıcam arama dökğmüne bakıcam hesabından.en çok hangi numarayı cevirmişş.
Az evvelde seni çok seviyorum dedii (hoşuma gitti) amaa bakıcam yoksa da içim rahat etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…