kocamı ikna etmem lazım

Cocugunuzun yaşını ay ay saymak zor olmuyor mu ?

Bende eşim benden çocuk istemiyorsa yapmazdim... illaki zorlanacaksiniz yardim istediginizde banane sen istedin derse ne olacak ?

Bilinçli adammış helal olsun. Neden zorluyorsunuz? Aile dinamiğinizi siz biliyorsunuz. Istemiyorsa, vardır bir bildiği. Bence zorlamayın.

Cocugunuzun yaşını ay ay saymak zor olmuyor mu ?

Bende eşim benden çocuk istemiyorsa yapmazdim... illaki zorlanacaksiniz yardim istediginizde banane sen istedin derse ne olacak ?
Siz de ay ay sayacaksınız. Çocuklar yetişkinler gibi değil. 1 ayda nasıl fark var, yakında göreceksiniz. Hayırlı doğum dilerim.

haklısınız galiba tekrar hamile kalamayacağımi düşünüp üzerine gitmiş olabilirim. ama doktor da söyledi 2.çocuğu istiyorsanız yapın hemen dedi ve bunu neredeyse 7 8 ay önce söyledi.

Doktor bunu hangi neden ile dedi? Fertilite konusunda sorun mu var? Doktorun bu sekilde aile planlamasina dahil olmasini dogru bulmuyorum.

Maddi durumunuz nasil? Evdeymissin, yani tek maas ile geçiniyorsunuz. Bu sekilde 2inci çoçuk zor olur. Esin henüz hazir degil ise, hazir degildir. Yas farki o kadar önemli degil. Cocuklar her yasta birbirine kardes olabilir. Önemli olan huzurlu bir yuva olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…