Kocami nasil engellersin diyen alt komsum

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.990
-138
68
41
Alt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki

Gece arayan kesin karısı mı ya? Hangi Kadın böyle birşey söyler ki. Yapay zekayla Kadın sesiyle konuşmuş olmasın
Kadin aradı bana bağırıyor neden engelledim soule.bak sorunlarım var zaten tayinleri uğraşıyorum ajmet abinin ne diyeceğini biliyorum ses geliyor diyecek şu an problem dinleyecek durumum yok.evle ilgili de senle konusalkm

Öncelikle dul değil bekar bir kadınsınız .
Eşinin arama sayısını mesajlarını kendıne söylediniz mi rahatsız oluyorum die.

Komşularımıza sürekli X bey die hitap ederim. Eşleriyle muhabbette bile örneğin X bey evde değilse gel kahve içelim gibisinden hitap ederim .

eş eşe otururken bile eşime kocam bey die seslenirim oda bana palto hanım müsade alalım mı gibisinden ıkimseye abi abla demeyin sonra kim olduklarını unutup aileden biri gibi davranmanızı bekliyorlar saçma sapan .

Ahmet beyde numaranız neden var peki ? Karısını da engelleyin bu arada

Koca ndan rahatsiz oluyorum desem Kadın bana acayip tepki verirdi gerek yok en ufak şeyi evsahibine söylüyorlar sesi yüksek olan durumlar oluyor bazen tartışabiliyorum oglumla ödev vs konularında öyle olunca tam tepki veremiyorum.sanki aynı evde yaşıyoruz

Sehpanin ayaklarina keçe takin.

Alt kattakilerlede samimiyet kurmayin, kocam kirilmis niye engelledin ne demek yahu, iyice sacma sapan insanlar turedi ortalikta.

Çok ses çıkaran sorunlu komşuysan haber edemeyiz diye düşünmüşlerdir

Karısından almis karısı gene gitmişti bir gün evinden ses geliyor diye aradı oğlumla raporlu oğlan evde dedim ota boka ariyor
Korkunç. Engelleyin her yerden. Kapınızı bacanızı kilitleyin her zaman. Zaman çok kötü

Konudan bağımsız kilonuz güzelliğinizin önüne geçmez, her kadın çok güzeldir eminim sizde öylesiniz, kilo alınır verilir önemli olan kalbinizin güzelliği
Diğer konuda da Erkek tarafından hadi bir arama yada bir mesaj oldu normal karşılarım ancak 2.ye müsade etmezdim, bence nazikce hem beyefendiyi hemde hanımını uyarabilirsiniz, siz nazik oldukça sizin hakkınızda konuşma haddine sahip olacaklarını sanabilirler sınırlarınızı net çekin bence ilerde daha kötü durumların olması muhtemel

O değilde kadın nerden öğrenmiş kocasını engellediğinizi o ne saçma iş ya adam 5 yaşında gibi karısına mı şikayet etmiş sizi? Kadında velisi gibi hadi yavrum kaldır engeli bak üzülüyor mu diyor ahaha bu nasıl bir ilişki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…