- 20 Ocak 2021
- 1.990
- -138
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Üçlü olsun güçlü olsun fantezisi peşinde olabilirler uzak durunkocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.
Kadin aradı bana bağırıyor neden engelledim soule.bak sorunlarım var zaten tayinleri uğraşıyorum ajmet abinin ne diyeceğini biliyorum ses geliyor diyecek şu an problem dinleyecek durumum yok.evle ilgili de senle konusalkmGece arayan kesin karısı mı ya? Hangi Kadın böyle birşey söyler ki. Yapay zekayla Kadın sesiyle konuşmuş olmasın
Kadina abla kocasına da abi diyorum ama sinir ihlali olduGece arayan kesin karısı mı ya? Hangi Kadın böyle birşey söyler ki. Yapay zekayla Kadın sesiyle konuşmuş olmasınabi
FazlasıylaKadina abla kocasına da abi diyorum ama sinir ihlali oldu
Ahmet beyde numaranız neden var peki ? Karısını da engelleyin bu aradaAlt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
Koca ndan rahatsiz oluyorum desem Kadın bana acayip tepki verirdi gerek yok en ufak şeyi evsahibine söylüyorlar sesi yüksek olan durumlar oluyor bazen tartışabiliyorum oglumla ödev vs konularında öyle olunca tam tepki veremiyorum.sanki aynı evde yaşıyoruzÖncelikle dul değil bekar bir kadınsınız .
Eşinin arama sayısını mesajlarını kendıne söylediniz mi rahatsız oluyorum die.
Komşularımıza sürekli X bey die hitap ederim. Eşleriyle muhabbette bile örneğin X bey evde değilse gel kahve içelim gibisinden hitap ederim .
eş eşe otururken bile eşime kocam bey die seslenirim oda bana palto hanım müsade alalım mı gibisinden ıkimseye abi abla demeyin sonra kim olduklarını unutup aileden biri gibi davranmanızı bekliyorlar saçma sapan .
Sehpanin ayaklarina keçe takin.Alt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
Karısından almis karısı gene gitmişti bir gün evinden ses geliyor diye aradı oğlumla raporlu oğlan evde dedim ota boka ariyorAhmet beyde numaranız neden var peki ? Karısını da engelleyin bu arada
Korkunç. Engelleyin her yerden. Kapınızı bacanızı kilitleyin her zaman. Zaman çok kötüKarısından almis karısı gene gitmişti bir gün evinden ses geliyor diye aradı oğlumla raporlu oğlan evde dedim ota boka ariyor
Karısı vermiş numaramı kocasına ben huzursuzum burda iki hafta sapık olabilir diye bile düşündüm adam icinKorkunç. Engelleyin her yerden. Kapınızı bacanızı kilitleyin her zaman. Zaman çok kötü
Kaucuk bantladim ama ara ara gene ses var gibi ama fazla sorun ederlerse kece alicam tayin istedim.bakalkmSehpanin ayaklarina keçe takin.
Alt kattakilerlede samimiyet kurmayin, kocam kirilmis niye engelledin ne demek yahu, iyice sacma sapan insanlar turedi ortalikta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?