Kocami nasil engellersin diyen alt komsum

Bırakın kapıya gelmeyi maç izlemeye ne münasebet davet ediyor, üstelik karısı şehir dışındayken. İkisini de engelleyin
0lmac izlemeye çocuğumu davet etti.bakariz falan dedim hemen whatsapptan yazdı ödevi var dedim.cocuguma uzak dur bu adamlardan diyorum.anne abartıyorsun diyo.ben mi kafayı yedim acaba diyorum.oncw hediyelerle ile.basladi herşey

0lmac izlemeye çocuğumu davet etti.bakariz falan dedim hemen whatsapptan yazdı ödevi var dedim.cocuguma uzak dur bu adamlardan diyorum.anne abartıyorsun diyo.ben mi kafayı yedim acaba diyorum.oncw hediyelerle ile.basladi herşey
Ay yok artık ya, çocuğunuz kaç yaşında ?

Daha neler duyacağım bu forumda.. hem karısını hem de kocasını engelleyin. Bir sorun olursa da yönetici ile iletişime geçmelerini söyleyin. Ayrıca 110 kg olduğunuz için de kendinizi güzel gormemezlik etmeyin.

Bunlar nasıl komşu böyle kocamın engelini kaldır özür dile ne demek kafa yapısına bak ikisiyle de muhattap olmazdım sıkıntılı tipler

Yerinizde olsam çoktan başlarım size de, sizin engelinize de, sesinize de defolun gidin başımdan diyip kışkışlamıştım başımdan.

Oğlunuzu kesinlikle o adamla yalnız bırakmayın. Siz işten gelene kadar yalnız duruyorsa evde, tembih edin ne olursa olsun kimseye özellikle o komşunuza kapıyı açmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…