- 20 Ocak 2021
- 1.990
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Kocası çok üzülmüş deKarı koca sapık bence okeye üçüncüyü arıyorlar ikisini de engelle varsa dertleri başka türlü iletişime geçsinler kocamın engelini ne olur kaldır diyen kadın mı olur la
ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti
Bırakın kapıya gelmeyi maç izlemeye ne münasebet davet ediyor, üstelik karısı şehir dışındayken. İkisini de engelleyinelin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi
0lmac izlemeye çocuğumu davet etti.bakariz falan dedim hemen whatsapptan yazdı ödevi var dedim.cocuguma uzak dur bu adamlardan diyorum.anne abartıyorsun diyo.ben mi kafayı yedim acaba diyorum.oncw hediyelerle ile.basladi herşeyBırakın kapıya gelmeyi maç izlemeye ne münasebet davet ediyor, üstelik karısı şehir dışındayken. İkisini de engelleyin
Ay yok artık ya, çocuğunuz kaç yaşında ?0lmac izlemeye çocuğumu davet etti.bakariz falan dedim hemen whatsapptan yazdı ödevi var dedim.cocuguma uzak dur bu adamlardan diyorum.anne abartıyorsun diyo.ben mi kafayı yedim acaba diyorum.oncw hediyelerle ile.basladi herşey
Daha neler duyacağım bu forumda.. hem karısını hem de kocasını engelleyin. Bir sorun olursa da yönetici ile iletişime geçmelerini söyleyin. Ayrıca 110 kg olduğunuz için de kendinizi güzel gormemezlik etmeyin.Alt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
Öyle olmuyor apartmanda.cok çirkefl er.basimi agritamam.merhaba merhabaYerinizde olsam çoktan başlarım size de, sizin engelinize de, sesinize de defolun gidin başımdan diyip kışkışlamıştım başımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?