Kocami nasil engellersin diyen alt komsum

Hiç inandırıcı gelmedi bu hikaye pamuk ya ! Türkiye'de " minnoş kocamin kalbi kırıldı engeli kaldır !" Diyen kadın mi var ne hikmetse hep tuhaf şeyler seni buluyor.
İster inan ister inanma.ama gerçek.kadin bana çok sert konuştu.sehpayi bile bantlafim.koxam seni sabah şu kesik mi diye aramış diyor.ben bunu sormadığın halde

O sapık degil senin abin demeye getiriyor ben öyle anladım ya da adam korktu karısının kulağına gidecek diye beni şikayet ediyor

Hiç inandırıcı gelmedi bu hikaye pamuk ya ! Türkiye'de " minnoş kocamin kalbi kırıldı engeli kaldır !" Diyen kadın mi var ne hikmetse hep tuhaf şeyler seni buluyor.
Kadin cildirmis durumdaydı.sesi yüksek yüksek geliyordu.ne oldu neden sesin yüksek hiç böyle konuşmaz din diyorum kadına.adam zaten kadını bırakmaz ama anlamadim tavırlarını.tipi de iyi güzel ben erkek gibi bisiyim.nedir bu yaşadığım bilmiuorum

Oluyor zaman zaman karısı muhatap olsun adam ne alaka bir kere anlarım
Kimse sizinle çocuğunuza bağırıp cagırıyorsunuz rahatsız olduk die muhattap olmak zorunda bile değil ,aslında önce bunu anlamalısınız . Apartmanda oturuyorsanız dikkat edeceksiniz kimseyi rahatsiz etmeyeceksiniz ki kimsede sizi arayıp rahatsız etmeyecek. şimdi ben ses yapıyorum die alt kat komşu arasa ben rahatsız oldum diyemem bu duruma malesef .. sizi aramış çünkü evli değilmişsiniz … mecburıyetten muhattap sizsiniz bagıran da sizsiniz eşiniz olsa eşinizle muhattap olurlar … kapına gelse sapık oluyor arasa aradı oluyor mevzu burda başlıyor aslında. Ben evli olan kadını arayıp sesin gelıyor demem çünkü arada bi muhabbet varmış ,benim dediğim güme gider belli ki ilk defa olmuyor bu ses o yüzden benim dediğim güme gidiyor düşüncesine girerim, ama eşime derim ki örn: Serkan beyi arar mısın çok rahatsız ettiler bugün bizi buna müsade etmesinler derim mesela . Eş karısını uyarır ki yarın komşuyla ben yüz göz olmaya gelmeyiz kadınlara göre erkekler bu konuda daha net cümlelerle konuyu kapatabiliyorlar bazı komşuluk ilişkilerinde .

Kapınıza gelip Çeşmeyi sorması çocuğunuzu bişeyler izlemek için davet etmesi aşırı Çeşmeyi gitsin yönetime sorsun hadi diyelim bunuda komşuluk samimiyetine dayalı sordu kapattınız konuyu gectıniz bi sekılde

Ama diğer çocuk konusundada şöyle düşünecek olursak çocuğunuzu gönderiyor musunuz tek başına asagıya ? Daha önce gondermedıysenız direk şu tepkiyi koymalıydınız Ahmet bey evde yalnızsınız ben çocuğumla gelemem eşiniz yokken - cocugumda bensiz gelemez ne münasebet diyip tersleyebilirdiniz mesela ,sessiz sedasiz engellemek yerine. karısı sorarsa da hayırdır senin eşin evde tekken Benı arayıp hangi samimiyete dayanarak çocuğumu istiyor tek başına gibisinden tavrınız net ve karşıyı susturacak bi tavır olurdu

Yataktan kalktım adam bir de merdivende oturuyor.apartmanda da kimse yok diyor.cocugjmu hiç göndermedim.bir yere

Tersleyemiuorjm öyle maalesef bir engelledim diye karısı nasıl bagiriuor

Engeli kaldirma.
Karısını da engelle.

Ne münasebet, "kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kirilmis" demek ne demek. Höst yani!
Tövbe tövbe artik insan herkesten korkacak
Afedersiniz grup mrup fantezileri bile olabilir. Belki ona hazırlık yapıyorlardi. Yuh valla kadinin arayip oyle demesine diyecek bi tanim bi kelime bile bulamadim.

Afedersiniz grup mrup fantezileri bile olabilir. Belki ona hazırlık yapıyorlardi. Yuh valla kadinin arayip oyle demesine diyecek bi tanim bi kelime bile bulamadim.
Biz aile gibiydik samimiyet olarak da bana söyle demek istiyor sen benim kocama böle böyle demek istiyorsun ama o sana bakmaz arkasındayım gibi anladim ben
Geçende adamin karısı gene yoktu ve evde ses de yoktu gene aradı neden aradığını sordum işte komsuyuz ille bir sebep mi olması lazım falan deyince birkaç şeyi daha birleştirdim kafamda inanılmaz korktum.

Gercekten boşandığımdan beri bu ikinci taciz olayı.ben kendi halimde yaşıyordum onlarla da iyiydim hani sonuçta sahip çıka nim yok abla abi diyordum ama

Hani anlarim adama pas veririm adam bekar olur yakınlaşma ya çalışabilir o halde bile kapıma gelmesi son derece yanlış olurdu.inanin her gün erkek gibi saç baş ise gidip geliyorum.hic bana bu gözle bakıldığında hissetmedim bugüne kadar.bir erkeğin bana kadin olarak. Görebileceğini bile.unutmusum.ama ben bile hedef olabiliyormusjm

Haa bugün bir de kapıma geldiğinde telefonun kapalıydı dedi demek gene aramış beni uyuyordum.normal değil kızlar.ya da beni rahatsız edip kaçırmaya mi çalışıyor ya da kavga mı istiyorlar anlamafim

Tabiki güzelsin sacmalama aşkım ya. Konuda haklısın kafana takma

Inanmicaksiniz kızlar Karısından önce adam beni gece 10 da aramis engelledim adamı ondan sonra karısına aratıyor 10.30 da gece.cok gerildim.korkuyorum.disarda kendin neden engelledin dicek.insallah karsilasmam

Oğlunuzu sakın bu garip insanların evine yollamayın.

Gerekirse taşının ordan . Çok garipler Sapık bir çift de olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…