- 8 Mart 2019
- 2.853
- 3.834
- 133
- 38
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Kendinizi niye bu kadar sabote ediyorsunuz. Ilk yazinizda da dikkatimi cekti 110 kiloyun guzel degilim yazmissiniz simdide bir erkegin bana kadin olarak gorecegini unutmusum ben bile hedef olabiliyormusum demissiniz. Bu laflarla kendinize kizip sinir oluyorsunuz aslinda aldatilma sebebiyle mi boşandıniz? Siz degerlisiniz guzelsiniz siz kendinizi aynada cirkin goruyorsunuz diye herkes oyle gormuyor birde oglusunuza sorun bakalim dünyanın en guzel insanisinizdir onun icinHani anlarim adama pas veririm adam bekar olur yakınlaşma ya çalışabilir o halde bile kapıma gelmesi son derece yanlış olurdu.inanin her gün erkek gibi saç baş ise gidip geliyorum.hic bana bu gözle bakıldığında hissetmedim bugüne kadar.bir erkeğin bana kadin olarak. Görebileceğini bile.unutmusum.ama ben bile hedef olabiliyormusjm
Bence adamın niyeti apaçık ortada fakat çok samimi olunca da işte insan böyle birden keskin bir mesafe koymakta zorlanıyorBiz aile gibiydik samimiyet olarak da bana söyle demek istiyor sen benim kocama böle böyle demek istiyorsun ama o sana bakmaz arkasındayım gibi anladim ben
Geçende adamin karısı gene yoktu ve evde ses de yoktu gene aradı neden aradığını sordum işte komsuyuz ille bir sebep mi olması lazım falan deyince birkaç şeyi daha birleştirdim kafamda inanılmaz korktum.
Yani şöyle söyleyeyim biraz da insanın oturduğu bulunduğu yerle de bağlantılı olsa da yani şans işi de en tabiri caizse cağdaş, elit veya iyi niyetli insanların içinde de çürük insan olabiliyor.Gercekten boşandığımdan beri bu ikinci taciz olayı.ben kendi halimde yaşıyordum onlarla da iyiydim hani sonuçta sahip çıka nim yok abla abi diyordum ama
Bazen avlarina sessiz sessiz urkutmeden yaklasiyorlar isteHani anlarim adama pas veririm adam bekar olur yakınlaşma ya çalışabilir o halde bile kapıma gelmesi son derece yanlış olurdu.inanin her gün erkek gibi saç baş ise gidip geliyorum.hic bana bu gözle bakıldığında hissetmedim bugüne kadar.bir erkeğin bana kadin olarak. Görebileceğini bile.unutmusum.ama ben bile hedef olabiliyormusjm
O zaman siz de rahat rahat abi çok fazla arayıp duruyordun, ben de müsait olmuyordum hemde çocuğun dersi bölünüyor diye engellemek zorunda kaldım deyinApartmanda beni neden engelledin sapık miyim dicek korkuyorum
Canim sıkkın bunalımdayım sorunlarım var zaten ve abla sen eşine göre daha ilimlisin bundan sonra senle konuşalım dedimBence adamın niyeti apaçık ortada fakat çok samimi olunca da işte insan böyle birden keskin bir mesafe koymakta zorlanıyor
Koyunca da direkt karşı tarafa bir ithamda bulunmuş oluyorsunuz. Dolayısıyla da karsi tarafin art niyetini somut bir sekilde ispatlayamayacağınız içinde karşı tarafta üste çıkıyor. Yani işte hani beni sapik durumuna koydun ne munasebet gibisine vs ... Eee tabii ki bu durum o adamın eşinin de onurunu zedelemiştir ya eşine konduramadığı için ya da biraz şüphe duysa bile benim kocam öyle biri değil demek için size böyle bir savunmada arti suclamasa bulunmuş.
Bence o zaman şu anki krizibfırsata çevirin ve direkt ikisiyle de aranıza mesafe koyun.
Ama şunu merak ediyorum niçin engellediğinizi söylediniz, bunu nasıl açıkladınız?
Ay şaka gibi konu, kadın kocamı neden engelledin ne olur engeli kaldır mı dediAlt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
Ay uzak dur bunlardan normal değillerKarısı vermiş numaramı kocasına ben huzursuzum burda iki hafta sapık olabilir diye bile düşündüm adam icin
Bence yanlış yani haklıyken davranışınızı herhangi bir kılıf bulmak zorunda değilsiniz anlatabiliyor muyum. Bir kere o kadının eşinin sizi ne kadar sık aradığından haberi yok muhtemelen. Belki de bunu ima etmeniz daha iyimi olurdu daha mı kötü olurdu, onu da bilmiyorum. Böyleleri bu sefer üste çıkar ve sizi kötü ilan eder galiba mesafe en iyisi, kadindanda! Allah en doğru şekilde davranmanızı nasip etsin.Canim sıkkın bunalımdayım sorunlarım var zaten ve abla sen eşine göre daha ilimlisin bundan sonra senle konuşalım dedim
Abo ne değişik insanlar var.Sakın özür dileme zaten özür dileyecek bişeyde yapmamışsın.Ben bir sorun olduğunda adamı aramam kadını ararım zaten öyle de olması lazım ya adam saf yada sana yürüyor eşine diyecek bişey bulamıyorum benim mantığımada yatmadı bu komşu sakın oğlunuda tek göndermeAlt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
Kadın belki bilinçaltında taciz edilmek istemediği için kilo almıştır veya bu durumdan memnundur. Durum demesini de anlıyorum, evlenip bosandi diye tuhaf fikirleri oluyor bazı erkeklerin.Kendinizi niye bu kadar sabote ediyorsunuz. Ilk yazinizda da dikkatimi cekti 110 kiloyun guzel degilim yazmissiniz simdide bir erkegin bana kadin olarak gorecegini unutmusum ben bile hedef olabiliyormusum demissiniz. Bu laflarla kendinize kizip sinir oluyorsunuz aslinda aldatilma sebebiyle mi boşandıniz? Siz degerlisiniz guzelsiniz siz kendinizi aynada cirkin goruyorsunuz diye herkes oyle gormuyor birde oglusunuza sorun bakalim dünyanın en guzel insanisinizdir onun icin
Karı koca sapık bence okeye üçüncüyü arıyorlar ikisini de engelle varsa dertleri başka türlü iletişime geçsinler kocamın engelini ne olur kaldır diyen kadın mı olur laAlt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?