Kocami nasil engellersin diyen alt komsum

Apartmanda beni neden engelledin sapık miyim dicek korkuyorum
Görüşmek istemiyorum arayıp durmayın ısrar ederseniz polise gidicem de. Sapik herif

Ev sahibinin de haberi olsun mutlaka. Bir de bi zahmet bağırıp çağırıp eşyaları suruklemeyin apartmanda yaşıyorsunuz dikkat edin biraz.

Merhaba demiyim mi nasıl davranırım.kadinin da o kadar sinirli araması saçma.hani yumuşak bir dille söyleyebilir di
Ne merhabasi artık, görüşme kesinlikle. Kendini anlatmaya da çalışma manyak bunlar.

Telefona KADES kur. Elin adamıyla ne samimi oluyorsun abi mabi sende de hata var. Acmayacaktin telefonlarını

Sehpa sesini gece yarısı veya sabahın köründe çıkartmıyorsanız o kadar büyük bir sorun olmamalı. Gün boyu da sehpa ile tango yapmıyorsunuz heralde. Bazı insanlar bulaşmak için bahane arıyorlar.
sehpyla tango yapmak mi.harikasin.birgun bunun gene karısı yok ve adam aradı.ben bir sorun var mı diye açtım.gerildim dedim.hayir sorun yok ille sorun mu olması lazım biz komsuyuz falan deyince bende jeton düştü.kadina da dedim dün sehpa ile işimiz olmadı diye.dusunup bazı şeyleri şu an olmasa da birgun anlayacaktır.

Sen çok güzel bir kadınsın. 110 kiloda da 50 kiloda da 150 kiloda da güzelsin.
İyi yapmışsın ayrıca. Eline sağlık.

Sen çok güzel bir kadınsın. 110 kiloda da 50 kiloda da 150 kiloda da güzelsin.
İyi yapmışsın ayrıca. Eline sağlık.
Gerginim kızlar kadınla ailevi iş hayati sorunlarımı da paylaşmıştım.offf neyse tayinim için konuşmaya ankaraya gidiyorum bugün bu tayininde olması gerek iş yeri sorunlu ev sorunlu kafayı yicem

Benim sorunlarim var ben iyi degilim ondan boyleyim kimseyle konusmuyorum de ne konuş ne bi yere git bu delilerle.

Gerginim kızlar kadınla ailevi iş hayati sorunlarımı da paylaşmıştım.offf neyse tayinim için konuşmaya ankaraya gidiyorum bugün bu tayininde olması gerek iş yeri sorunlu ev sorunlu kafayı yicem
Ya evi hiç takma. Ama ben şunu farkettim alt komşudan yakın komşuluk olmaz. Eşya çekersin ses gider, evin her halinin sesi gider, bir nevi özel alanına dahil ev dışı insan grubu gibi oluyor. Artık gördükçe merhaba merhaba dersin olur biter. Paylastiysan da paylastin dünyanın sonu degil ya. Samimiyeti azalt. Gördükçe de ay bı görüşemiyoruz sen yoğun ben yoğun de gec. Ne kötü ol ne samimi

Öyle dedim zaten sıkıntılarım var depresyondayım iki gündür uyuyordum gerçekten de öyle.kimswyle sorun konuşmak istemiyorum dedim
Bence bunlarla gercek hislerini hic konusma. Seni suclu cikarirlar. Deli taklidi yap siyril delilerden. Umarim tayin isin bir an once çözülür de kurtulursun.

Ya iste sorun bende kafama esti, uyuyamadim diye engelledim kimseyle konuşmuyorum is yerinde de boyleyim depresifim atlatamadim yasadiklarimi vs vs dicen kendilerine niye boyle davrandigini sorduklarinda anlaminda diyorum.
Öyle dedim sorunlarım var dedim ama gerçekten de var ben delimiyim ki :))))

Bence bunlarla gercek hislerini hic konusma. Seni suclu cikarirlar. Deli taklidi yap siyril delilerden. Umarim tayin isin bir an once çözülür de kurtulursun.
Ben de oyle düşünüyorum.kocandan rahatsız oldum desem kadin sinir krizleri geçirebilir.basim ağrır.gerek yok gene bir merhaba derim geçerim ama fazlası olmaz.tamamen iletişimi kesip huzursuz olmayı da doğru bulmuyorum.zatem tayinim.yuzde doksan çıkacak.gider ayak o kadar sorun varken bunlara buluşmaya hiç gerek yok.

Ağzım açık kaldı okurken. Kocamın ne olur engelini kaldır özür dile kırılmış nedir yahu. Karı koca manyak bunlar.

Ayrıca kendinizden bahsederken neden dul kadınım diyorsunuz? Hiç hoş değil bu tabir. Boşandım yazmanız yeterliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…