- 13 Ekim 2016
- 3.695
- 6.568
- 158
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Görüşmek istemiyorum arayıp durmayın ısrar ederseniz polise gidicem de. Sapik herifApartmanda beni neden engelledin sapık miyim dicek korkuyorum
Ne merhabasi artık, görüşme kesinlikle. Kendini anlatmaya da çalışma manyak bunlar.Merhaba demiyim mi nasıl davranırım.kadinin da o kadar sinirli araması saçma.hani yumuşak bir dille söyleyebilir di
sehpyla tango yapmak mi.harikasin.birgun bunun gene karısı yok ve adam aradı.ben bir sorun var mı diye açtım.gerildim dedim.hayir sorun yok ille sorun mu olması lazım biz komsuyuz falan deyince bende jeton düştü.kadina da dedim dün sehpa ile işimiz olmadı diye.dusunup bazı şeyleri şu an olmasa da birgun anlayacaktır.Sehpa sesini gece yarısı veya sabahın köründe çıkartmıyorsanız o kadar büyük bir sorun olmamalı. Gün boyu da sehpa ile tango yapmıyorsunuz heralde. Bazı insanlar bulaşmak için bahane arıyorlar.
Bende hata var biliyorum keşke uzak dursaydimNe merhabasi artık, görüşme kesinlikle. Kendini anlatmaya da çalışma manyak bunlar.
Telefona KADES kur. Elin adamıyla ne samimi oluyorsun abi mabi sende de hata var. Acmayacaktin telefonlarını
Sen çok güzel bir kadınsın. 110 kiloda da 50 kiloda da 150 kiloda da güzelsin.Alt komsumla iyiydim.sehpa sesinden rahatsız oldular bazen benim sesim fazla gidiyormuş ondan rahatsız oldular.dul kadınım.once kocasına abi diyordum konuşuyorduk.cocuk fazla ses çıkarınca çocuğumla da konuştular.ve kadin geçende sehir dışında adam iki kez beni aradı oğlumla maç izlemeye davet etti.dersimiz var dedim.neyse sonra isyerindeyim cevapsız çağrı yaptı geri aradım yanlışlıkla oldu dedi.sonra da akşama doğru tekrar mesaj attı.yanloslikla aradım diye.sonra ben rahatsız oldum
Neyse karısı gene gitti sabah sesim biraz yüksek çıkıyordu.ders çalışma konusunda tartışıyoruz oglumla.saat 9.30 adam beni aramış geri dönmedim.sonra saat aksam17.00 gibi zilime biri bastı uyuyordum.su kesik mi diye sormaya gelmiş.aksam yedi de whatsaptan sehpa rahatsız ediyor ve sesiniz geliyor konuşacaktır aslında deyince whatsaptan engelledim.rahatsiz oldum.
Gece 11 karısı aradi kocami nasıl engellersin ne olur engeli kaldır özür dile kırılmış diyor.bende hassas insanım ahmet abi de oule demek.evle ilgili konuları bundan sonra seninle konuşalım dedim.elin adamı karısı yokken kapıma gelip sabah arayıp öğlen whatspatan yazabilir mi 110 kiloyum güzel kadın değilim ama bir erkeğin karısı yokken bir kadını bu şekilde aramasını doğru bulmuyorum.ne yapmalıyım ki
Gerginim kızlar kadınla ailevi iş hayati sorunlarımı da paylaşmıştım.offf neyse tayinim için konuşmaya ankaraya gidiyorum bugün bu tayininde olması gerek iş yeri sorunlu ev sorunlu kafayı yicemSen çok güzel bir kadınsın. 110 kiloda da 50 kiloda da 150 kiloda da güzelsin.
İyi yapmışsın ayrıca. Eline sağlık.
Benim sorunlarim var ben iyi degilim ondan boyleyim kimseyle konusmuyorum de ne konuş ne bi yere git bu delilerle.Bunlar gerçek ten beni haksız çıkartacak tipte insanlar.diyslog kurarken bile bi sey rahatsız ediyordu beni.hakliymisim.kadinla çay içmeye gitmiştik hoşuma gotmedi gerildim.bu sefer ille dışarı çıkalım diye bayağı aradı.gitmedim
Öyle dedim zaten sıkıntılarım var depresyondayım iki gündür uyuyordum gerçekten de öyle.kimswyle sorun konuşmak istemiyorum dedimBenim sorunlarim var ben iyi degilim ondan boyleyim kimseyle konusmuyorum de ne konuş ne bi yere git bu delilerle.
Ya evi hiç takma. Ama ben şunu farkettim alt komşudan yakın komşuluk olmaz. Eşya çekersin ses gider, evin her halinin sesi gider, bir nevi özel alanına dahil ev dışı insan grubu gibi oluyor. Artık gördükçe merhaba merhaba dersin olur biter. Paylastiysan da paylastin dünyanın sonu degil ya. Samimiyeti azalt. Gördükçe de ay bı görüşemiyoruz sen yoğun ben yoğun de gec. Ne kötü ol ne samimiGerginim kızlar kadınla ailevi iş hayati sorunlarımı da paylaşmıştım.offf neyse tayinim için konuşmaya ankaraya gidiyorum bugün bu tayininde olması gerek iş yeri sorunlu ev sorunlu kafayı yicem
Bence bunlarla gercek hislerini hic konusma. Seni suclu cikarirlar. Deli taklidi yap siyril delilerden. Umarim tayin isin bir an once çözülür de kurtulursun.Öyle dedim zaten sıkıntılarım var depresyondayım iki gündür uyuyordum gerçekten de öyle.kimswyle sorun konuşmak istemiyorum dedim
Deli taklidi yapmak mı onu nasıl yapacam kiBence bunlarla gercek hislerini hic konusma. Seni suclu cikarirlar. Deli taklidi yap siyril delilerden. Umarim tayin isin bir an once çözülür de kurtulursun.
Ya iste sorun bende kafama esti, uyuyamadim diye engelledim kimseyle konuşmuyorum is yerinde de boyleyim depresifim atlatamadim yasadiklarimi vs vs dicen kendilerine niye boyle davrandigini sorduklarinda anlaminda diyorum.Deli taklidi yapmak mı onu nasıl yapacam ki
Öyle dedim sorunlarım var dedim ama gerçekten de var ben delimiyim ki :))))Ya iste sorun bende kafama esti, uyuyamadim diye engelledim kimseyle konuşmuyorum is yerinde de boyleyim depresifim atlatamadim yasadiklarimi vs vs dicen kendilerine niye boyle davrandigini sorduklarinda anlaminda diyorum.
Hayir tabiki de tek kelimelik özet olsun diye deliye vur diyorum :)Öyle dedim sorunlarım var dedim ama gerçekten de var ben delimiyim ki :))))
Ben de oyle düşünüyorum.kocandan rahatsız oldum desem kadin sinir krizleri geçirebilir.basim ağrır.gerek yok gene bir merhaba derim geçerim ama fazlası olmaz.tamamen iletişimi kesip huzursuz olmayı da doğru bulmuyorum.zatem tayinim.yuzde doksan çıkacak.gider ayak o kadar sorun varken bunlara buluşmaya hiç gerek yok.Bence bunlarla gercek hislerini hic konusma. Seni suclu cikarirlar. Deli taklidi yap siyril delilerden. Umarim tayin isin bir an once çözülür de kurtulursun.
Bunları dul olduğum için yaşıyorum.bu kelimeyi kullanmam normaldeAyrıca kendinizden bahsederken neden dul kadınım diyorsunuz? Hiç hoş değil bu tabir. Boşandım yazmanız yeterliydi.
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.sinirim bozuldu.Ağzım açık kaldı okurken. Kocamın ne olur engelini kaldır özür dile kırılmış nedir yahu. Karı koca manyak bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?