- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
eşini etkilemek istiyorsan eğer tv izlerken bile pür dikkat izlemilisin
en basiti iç çamaşırı ne renk sever mesela
yılbaşı geliyor kocacığım sana yılbaşı kırmızı iç çamaşırı alayım dersin
tahrik edici sözler ve ellerle :), banyoda bir maşrabaya 10 defa parfüm sık baştan aşağı dök
sırnaş neden coştuğunu bilebilirsin tanga sevebilir
Aynen ya bende onu merak ettimMasrabaya parfüm sıkınca noluyo ki
Masrabaya parfüm sıkınca noluyo ki
Bende kokudan çok etkilenirim ama eşim etkileniyor mu bilmiyorum daha önce hiç dile getirmedi bu konuyusaçın bile parfüm kokuyor
seni öperken bile kokuyu alıyor
bi iki ufak hareketlerle iş tamam
eşim benim parfüm kokusunu sevdiğimi bilir
özel parfümümüz vardı yani benim sevdiğim tahrik olduğum
sıkar gelir di mesela
Bende kokudan çok etkilenirim ama eşim etkileniyor mu bilmiyorum daha önce hiç dile getirmedi bu konuyu
Sevdiği baharatları yada bitkileri veya kullandığı parfümün içeriğine bakın, örneğin lavanta, rezene, gül afrodizyak kokulardır, bunlardan mumlar alabilirsiniz.. Odanıza, koridora, banyoya koyabilirsiniz, yılbaşı konsepti kırmızılı bişeyler, kendi zevkinize göre çamaşır ve kıyafet.. İçinizden geldiği gibi davranınBende kokudan çok etkilenirim ama eşim etkileniyor mu bilmiyorum daha önce hiç dile getirmedi bu konuyu
ben kokudan fılan etkılenmem,nasıl oluyor anlamıyorum,
Çok severim böyle şeyler yapmayı şimdi hemen çarşıya çıkıp almak istiyorum ama bebek var ve kar yağıyor. Bebeğimin hastalanmasını istemiyorum off ne yapsam ki acabaSevdiği baharatları yada bitkileri veya kullandığı parfümün içeriğine bakın, örneğin lavanta, rezene, gül afrodizyak kokulardır, bunlardan mumlar alabilirsiniz.. Odanıza, koridora, banyoya koyabilirsiniz, yılbaşı konsepti kırmızılı bişeyler, kendi zevkinize göre çamaşır ve kıyafet.. İçinizden geldiği gibi davranın
saçın bile parfüm kokuyor
seni öperken bile kokuyu alıyor
bi iki ufak hareketlerle iş tamam
eşim benim parfüm kokusunu sevdiğimi bilir
özel parfümümüz vardı yani benim sevdiğim tahrik olduğum
sıkar gelir di mesela
Bence kalk şimdi güzel bi evini temizle kocana sevdiği yemekleri yap mumdan kalpler yap salonun ortasına sonra gir bi duş al akşam oluncada giyinip makyaj yaparsın eşin gelincede önce yemek yersiniz sonra biraz koklaşırsınız belki romantik bir aşk filmi izlersiniz sonrasıda size kalmış.,Aaaa çok iyiymiş bugün ki planıma bunu da ekledim
Eşimde kokuyu çok sever özel parfümüm bitti ama diğeri de hoş kokuyor beğenir yani ayy akşam olsaydı bi yaaa
erkeklerde var etkılenen,duyuyorum,ilginçher kokudan değil canım benim sevdiğim kokular var
birazda ağır ve ortasını severim mesela bütün agır olanlar değildir
1 tane parfüm var o kadar
Çiçekçi varsa civarınızda arayın gül şebboy gibi güzel kokan çiçekler sipariş et, eve getirirler, yani buket yada adet olarak, Şebboy çok güzel kokar, onu vazoya koy, kırmızı gül (ucuz olanından alın) yapraklarını yatağa serpÇok severim böyle şeyler yapmayı şimdi hemen çarşıya çıkıp almak istiyorum ama bebek var ve kar yağıyor. Bebeğimin hastalanmasını istemiyorum off ne yapsam ki acaba
erkeklerde var etkılenen,duyuyorum,ilginç
Bence kalk şimdi güzel bi evini temizle kocana sevdiği yemekleri yap mumdan kalpler yap salonun ortasına sonra gir bi duş al akşam oluncada giyinip makyaj yaparsın eşin gelincede önce yemek yersiniz sonra biraz koklaşırsınız belki romantik bir aşk filmi izlersiniz sonrasıda size kalmış.,
wuuuuuuuuuIslak bir saç hafif makyaj yanlışlıkla açılan degaje onun için yapmışsın ama yapmamış gibi. Üstüne atlayasin var ama istemiyor gibi
:)ya bacım boşver parfumden etkılenmesın,sadece senden etkılesın,eşimi etkileyen parfüm bulamadım daha
onun yerine başka şeylerle kapatıyorum
:)ya bacım boşver parfumden etkılenmesın,sadece senden etkılesın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?