valla bende başedemiyorum canım.... 5 yıl oldu evleneli ne dügüne karıştılar ne aldıklarımıza ..bana aldıkalrı sadece bi buzdolabı bide çamaşır mak.onlarıda teşhirden almışlar .. buzdolabı bozulunca anladık neyse ama bununlada bitmedi bitmiyo... benim babamın evinde oturuyoruz. babam kira almıyo ben kardeşime ayda 300 lira veriyorum okuyo diye ama bu laf oluyo.. üstelik bi çocugum var annem bakıyo .aksam yemegimizi annem yapıyo ama bunlar eşim için hep sorun oluyo. bendemi bi tuhaflık var anlayamıyorum.benim annem babam ev alalım diye bi taraflarını yırtıyolar onunkiler ise memur maaşıyla bisey alamazsınız boşverin diyolar...üstelik hep borçları var hep... ve biraz önce aradılar 18 bin lira kredi çekebilirmiymişiz maddi sıkışıklıkları varmış................
eşimle yine birbirimize girdik...ben napıyım şimdi siz söyleyin napılır bu durumda ??????? eşim diyoki senin annen baban olsa vermicekmiydik diyo offfffff oooofffffffff...
sonunda anladık ki sorun kendi aramızda değil onların sebep olduğu nedenlerden kaynaklanıyor.
aileminde bizim evde kalmasına karşı çıkıyorlar.
bunu demişsinz aslında sorun olmaması gerekirr.. eşiniz doldurulmaya müsait demek nedemek ya anlayamıorumm bu lafı ben kim haklı kim haksız insan nasıl bilip herkesin haddini,yerini göstermez..
yaa ne deemek karşı çıkmakkk böle bişey olamazzz..eşiniz karşı çıksa tamam dicem ama onlara ne oluoo eşiniz çok sakin anlaşılannn...sizin ailenz peki ne diyor bu tutumaa çok merak ettimm..
bende senin gibi kocamı çok çok seviyorum onun uğruna katlanıyorum ama anlayamıyorum bi insan neden oyun yapar benimkide aynı senin ki gibi oğlu gelince hastalanıyor nerdeyse her geldiğinde eşim onu doktora götürüyor. bende allahın adaletine inanıyorum. en büyük kudret kötülüğü iyilikle yenmek diyorum hep ama.. Ne kadar sürdü o kötü tavrı sonra yanlız kaldı kayınvaliden
Halısın sürer de sürer babamın dediği gibi bi gün hastanelik olacaksın başındada bir tek kendi annen olacak demişti. Susa susa kendimize sarar veriyoruz ama ben kötü olamam ki iyilikle uğraştım olmadı illa onlar gibi kötü mü olmalıyım asla bende allaha havale ettim. Ama yılmıyorlar susmuyorlar. Eşim resti çekemiyor ağlıyorlar sonra diyor, kıyamıyorum bana surat asıyorlar diyor, düşünsenize geçen ay gelidiğinde işten izin aldım gizlice başa başa görüşelim diye kimseye söylemedik. O derece paylaşamıyorlar onu ben bir keresinde yeğenlerine söyledim onlara çaktırdım, ben kiseye kuma gelmedim sizinde övey anneniz değilim dedim. Fakat ne desen boş ne yapmalı nasıl bir çözüm bulmalı bilemiyorumZaten kocalarına aşık kadınlar herşeye katlanıyorlar da, karılarına aşık olduğunu söyleyen şu Türk erkekleri nedense, kendi ailelerinin dolduruşuna gelip (senin eşin gibi) evde çok kolay kavga çıkarabiliyorlar, kendi aileleri için, evliliklerini onların isteklerine göre yaşamayı göze alabiliyorlar, evlendiklerini , artık ayrı bir hayatları olduğunu ne kendileri kabul edebiliyor ne de ailelerine bunu söyleyebiliyorlar..
Hiç anlamadığım bir konudur bu..
Bana kalırsa arada resti çekmen lazım kocana, ama sen kocanı sevdiğin için sanmıyorum onu kırmamak için yapmazsın bu tarz şeyler ama sen kırılmaya devam edersin, yıllar sonra sinir hastası olmuş fedakar bir Türk kadını ve karısı tarafından hiç kırılmamış aslan gibi bir Türk kocası çıkar ortaya, genelde böyledir.:)
Neden evlilikleri için fedakarlık yapan hep kadınlar oluyor ya...
Bana göre değil..:))
Halısın sürer de sürer babamın dediği gibi bi gün hastanelik olacaksın başındada bir tek kendi annen olacak demişti. Susa susa kendimize sarar veriyoruz ama ben kötü olamam ki iyilikle uğraştım olmadı illa onlar gibi kötü mü olmalıyım asla bende allaha havale ettim. Ama yılmıyorlar susmuyorlar. Eşim resti çekemiyor ağlıyorlar sonra diyor, kıyamıyorum bana surat asıyorlar diyor, düşünsenize geçen ay gelidiğinde işten izin aldım gizlice başa başa görüşelim diye kimseye söylemedik. O derece paylaşamıyorlar onu ben bir keresinde yeğenlerine söyledim onlara çaktırdım, ben kiseye kuma gelmedim sizinde övey anneniz değilim dedim. Fakat ne desen boş ne yapmalı nasıl bir çözüm bulmalı bilemiyorum
benim esimin ailesi ona hic düskün degiller,sürekli parasini yiyorlar kendisinide isleri düsünce ararlar.bize kiyip vermedigi paralarini enisteleri afiyetle harcar ne acidir ki.ama kendisi enistelerine bile kiyamaz laf söyletmez ona göre calisip kazandigini annesi ve kardesleri yiyebilir.cünki öyle ögretilmis.hem bu paralar az buz degil simdiye kadar en az 100 bin lira civaridir.ama benim gücüm yok sözüm gecmiyor.ama su var ki akilli erkek esini mutlu eder kendiside mutlu olur,ama benimki kendisinden nefret ettirdi ve cocuklarina dahi düsman oldu.hangi kadin hangi cocuk bunlara üzülmezki.ama bize üzülmek onlara sefa sürmek kaliyor
Çok isterdim ama ailesi baskıcı kendi evimde kalmasına ve aileminde bizim evde kalmasına karşı çıkıyorlar. Ben onları dinlemiyorum ailem geliyor kendi evimde kalıyoruz bu sefer aradan bir kaç gün geçiyor eşimi taciz ediyorlar hala gitmediler bi gelinin yanı eşini ailesinin yanı bizi hiç aramıyor bize gelmiyor diye dolduruyorlar. Eşim zaten müsait dolmaya sonra büyük kavga başlıyor. Her hafta bir gelin kendi ailesine gitmezmiş. Ama kendileri kızları ile her dakkika görüşüyor yakın oturuyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?