Çok isterdim ama ailesi baskıcı kendi evimde kalmasına ve aileminde bizim evde kalmasına karşı çıkıyorlar. Ben onları dinlemiyorum ailem geliyor kendi evimde kalıyoruz bu sefer aradan bir kaç gün geçiyor eşimi taciz ediyorlar hala gitmediler bi gelinin yanı eşini ailesinin yanı bizi hiç aramıyor bize gelmiyor diye dolduruyorlar. Eşim zaten müsait dolmaya sonra büyük kavga başlıyor. Her hafta bir gelin kendi ailesine gitmezmiş. Ama kendileri kızları ile her dakkika görüşüyor yakın oturuyorlar hepsi imdaat.
Çok isterdim ama ailesi baskıcı kendi evimde kalmasına ve aileminde bizim evde kalmasına karşı çıkıyorlar. Ben onları dinlemiyorum ailem geliyor kendi evimde kalıyoruz bu sefer aradan bir kaç gün geçiyor eşimi taciz ediyorlar hala gitmediler bi gelinin yanı eşini ailesinin yanı bizi hiç aramıyor bize gelmiyor diye dolduruyorlar. Eşim zaten müsait dolmaya sonra büyük kavga başlıyor. Her hafta bir gelin kendi ailesine gitmezmiş. Ama kendileri kızları ile her dakkika görüşüyor yakın oturuyorlar hepsi imdaat.
Aynen haklısınız kızlar eşim kendini nekadar geri çekmeye çalışsada başaramıyor. Tüm kan bağlarını kullanarak ağlıyor görüşmezek de olur siz mutlu olun diyerek duygu sömürüsü yapıyorlar. Birde surat asmaları tavırları var anlatamam. En son geldiğinde ise 2 günlüğüne geliyor genelde dişarı çıktık yemek yedik akşam 8 de onlara gittik, vay bu saate kadar nerdeymişiz onlar kardeşlerini özlüyormuş da bağrıştılar bizim oturduğumuz odaya gelmediler rahatsız etmeyelim sizi diye. Eşim tepki gösterdi oda onlara bağırdı kızdı ama anlamıyorlar ki üstelik evlilerde. Her gelişi gidişi burnumuzdan geliyor. Tabii ki ailesiyle olacak ama biz daha doyamadık dişarı çıktık 2 saat baş başa çok mu niye bu kıskançlık
Aynen haklısınız kızlar eşim kendini nekadar geri çekmeye çalışsada başaramıyor. Tüm kan bağlarını kullanarak ağlıyor görüşmezek de olur siz mutlu olun diyerek duygu sömürüsü yapıyorlar. Birde surat asmaları tavırları var anlatamam. En son geldiğinde ise 2 günlüğüne geliyor genelde dişarı çıktık yemek yedik akşam 8 de onlara gittik, vay bu saate kadar nerdeymişiz onlar kardeşlerini özlüyormuş da bağrıştılar bizim oturduğumuz odaya gelmediler rahatsız etmeyelim sizi diye. Eşim tepki gösterdi oda onlara bağırdı kızdı ama anlamıyorlar ki üstelik evlilerde. Her gelişi gidişi burnumuzdan geliyor. Tabii ki ailesiyle olacak ama biz daha doyamadık dişarı çıktık 2 saat baş başa çok mu niye bu kıskançlık
sorun kendi aramızda değil onların sebep olduğu nedenlerden kaynaklanıyor
Eşim zaten müsait dolmaya sonra büyük kavga başlıyor. Her hafta bir gelin kendi ailesine gitmezmiş.
valla bende başedemiyorum canım.... 5 yıl oldu evleneli ne dügüne karıştılar ne aldıklarımıza ..bana aldıkalrı sadece bi buzdolabı bide çamaşır mak.onlarıda teşhirden almışlar .. Buzdolabı bozulunca anladık neyse ama bununlada bitmedi bitmiyo... Benim babamın evinde oturuyoruz. Babam kira almıyo ben kardeşime ayda 300 lira veriyorum okuyo diye ama bu laf oluyo.. üstelik bi çocugum var annem bakıyo .aksam yemegimizi annem yapıyo ama bunlar eşim için hep sorun oluyo. Bendemi bi tuhaflık var anlayamıyorum.benim annem babam ev alalım diye bi taraflarını yırtıyolar onunkiler ise memur maaşıyla bisey alamazsınız boşverin diyolar...üstelik hep borçları var hep... Ve biraz önce aradılar 18 bin lira kredi çekebilirmiymişiz maddi sıkışıklıkları varmış................
Eşimle yine birbirimize girdik...ben napıyım şimdi siz söyleyin napılır bu durumda ??????? Eşim diyoki senin annen baban olsa vermicekmiydik diyo offfffff oooofffffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?