Kocami seviyorum ama kv ve kp sorunsali

Gelmeden once soylediler herkesin yeri belliydi ama ikinci eltimler gelmicekti onlari cagirdilar bunu bana soylemediler iste.Esim calisiodu ve beni hic calistirmak istemedi yoksa bende cabalardim tabiki.ilk sene kursa gittim ama bi iki saatti cok bisey ogrenemedim sonrada isleri bozuldu gidemedim.Haklisiniz 7 sene cok uzun bi zaman ama bunu kabullenemedim ve psikolojim bozuldu boyle seylerle ugrasirken gecti

Ceken biliyo cekmeyen nerden bilsin anlasin

Keske dediginiz kadar kolay olsaydi.Esim calistirmak istemedigi icin bende boyle arastirmalra girmedm dogrudur bisey demiyrm

Anlamak istemeyince hersey bahane gelir dogru

Esim calisana kadar bi cozum yok bizim icin bana gore ilk once ekonomik olarak ozgur olmamiz lazim ki sesimiz ciksin

Ay seninki fenaymış canım aynı benim arkadaşımın kvsi ben bunları yaşamadıgım.için bilemiyorum benimki olsa hayatta karışmaz inada bindimi işler hep daha kötü oluyo işte

Yani isvicreye giden hic kimse dili ögrenemiyor mu? Sadece zenginlermi ögreniyor? Kendinizi daha fazla kandirmayin. Isvicre bir avrupa ülkesidir, hali ile yurtdisindan gelen insanlarin entegre olmalarina isterler ve bunun yolu dil oldugunu cok iyi bilirler. Kaldi ki artik internet caginda yasiyoruz. Sayisiz uygulamalar var cep telefonu ve tablet icin.

Tekrar diyorum, dili ögrenin, kendinizi gelistirin ve bosanin. Asil yapilmasi gereken bunlar. Ha derseniz ki Hayat benim, cekerim bu kabile hayatini, tabiki sizin bildiginiz birsey. Sadece umarim ki cocuk yoktur. Onlar böyle bir hayati hak etmiyor cünkü.

Ben sadece zenginler ogreniyor demedim.Ben kendi adima soyluyorum haftada iki dersle bisey ogrenemiyorsun intensiv kurslara gitmek gerekio onlarda suan benim icin pahali diyorum.Cocugum da yok buarada

Insanlar ayrı evlerde,ayrı şehirlerde yaşayıp problem yaşıyorlar kv,köle..
Sizin için iki katı problem tabiki aynı evde yaşamak..Imkanlari zorlamak lazım ama ayrı ev şuan konusulmicak bi durumsa mümkün mertebe gormicek,duymicak,konusmicaksin canım

dar görüslü degilim... ama inan evlilik 2 kiskyle baslar coluk cocuk olur vs... bu kvde kayinbaba yasamakta nedir yil 2018... kayinvalde cok anlayislimismis. Mahremiyetin yok birkere... evdeki herkes benim kocamla beraber oldugumu bilmelimi? özeliniz yok birkere yatak odasini disinda.. büyüklere saygiyla alakasi yok bu isin... bence siz dar ve geri düsüncelsiziniz. Niye beraber oturuluyor yok para biriktirmek icin vs vs sacma... kvde hast
Ben sadece zenginler ogreniyor demedim.Ben kendi adima soyluyorum haftada iki dersle bisey ogrenemiyorsun intensiv kurslara gitmek gerekio onlarda suan benim icin pahali diyorum.Cocugum da yok buarada
hepsi yalan hevesim yok demiyorsunda... herseye bir bahane yok esim calistirmiyor niye kendi filirleron özgürlügün yokmu senin.. tembellim demiyorsunda herseye bir kilof uydurmussun

Insan birbirini ne kadar seviyorum dese de her kadinin kendi duzeni vardir taa ki cocuklugundan beri bir evin kontrolu bir kadina ait olmalidir maddi durumunuz yoksa keske sureci bekleseydiniz bana gore deli cesareti Allah sabir versin. Ben asla yapamazdim. Insallah siz de evinizi ayirir bu kendinize ait luksu yasarsiniz.

Kac yasindasiniz bilmiyorum ama ben 23 yasindayim ve 6 aylik evliyim esimle 9 sene birlikteydim lisede tanismistik durumu pek iyi degil benimde oyle normal duzeydeyiz yani annesi ve bir erkek kardesi car biz evlendiginizde kardesi askere yeni gitmisti ama taviri bastan koyunca kimse beraber oturalim demiyo diyemiyo bana kesinlikle boyle bir teklifle gelemedi kimse cunku benim elimde meslegim var kiraya ciktim kayinvalidemin kendi evi ama ben yinede kirada oturuyorum cunku ne olursa olsun bir kayinvalide asla gelinini kendi kizi gibi sevemez annenle bile yeri geldigi zaman anlasamiyorken kv ile olmaz valla kusura bakmayinda bastan hata yapmissiniz mesleginiz varmi bilmiyorum ama calismaniz gerek elim kolum bagli dye birsey yok izin vermiyo diye birsey yok benim esimde pek istemiyordu calidmami ama zorlugu gorunce mecbur kaldi simdi kendime is kurucam kismetse ve inanin bir kadin ayaklari in uzerine ne kadar saglam basarsa o kadar deger gorur benim annemden gordugumde buydu ve hayatta o kdr kisiyle tanistim isim geregi gercekten bu hayat boyle kusura bakmayin ama bahanelerin arkasina siginmayin kendimi uzup hasta edicegme dir dir cekip esimle tartisir yinede bir iste calisir ona destek olurum kendize deger verin biraz sizinde anne babaniz var kimsenin sizi uzmeye hakki yok sizinde bunu cekmek icin eger sakat degilseniz hic bir mecburiyetiniz yok

Boyle konular gercekten cok sinirimi bozuyoicim karariyo ya ya evlenmcktn ozman beklcektin yada olan olduysa gayret gostercksn bazi syler icin bizim turk kadin toplumundaki zihniyet erkek calisip bana bakmak zorunda zihniyeti ama cok yanlis o da bir insan onunda cani var yani esinizi sadece koca olarak degil hem arkadas hem dost hem anne hem baba gibi gormelisiniz iki taraf icinde gecerli ancak boyle gercek sevgi olucagina inaniyorum ben ne olursa olsun ona bu tarzda yaklasirsaniz calismabiza izin verir cunku genelde erkekler kadi lar calistignda karsisindakiadami ezicegni dusunur ve bu pskolphi ve egoyla izin vernezler aslnda ama siz ona ddgm sekilde yaklasirsaniz tabii once bunu kendi icinzde bu sklde hissetmenz gerekiyor boyle yaklasir konusursaniz sizde hem ina destek olnus olur hemde kendiniz ve aileniz icin en iyisini yapms olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…