Kocami seviyorum ama kv ve kp sorunsali

Şöyle bir baktım da, her taraf b.klu değnek. Bir çözüm yok. Her şeye bir şey söylemişsiniz çünkü gerekçe veya bahane. Her neysse..

Size ayrı ev düzeni kuramayacak çocuklarla evlenmeyin. Adam demedim bakın çocuk diyorum...
Hem çocuğun ailesinin düzeni hem sizin duzeniniz bozuluyor. .
Aşk herseyin üstesinden gelir diye evlenip sonuç olarak sonu böyle oluyor...
Allah iki tarafında yardımcısı olsun ne diyeyim. .

Evlendigimde ayri evim olacakti zaten ama annesi ve babasi yuzunden daha sonra boyle oldu ayni eve diye evlenmedim ki.

Benim gibi ayni evi paylasmak zorunda kalanlar sizler nasil davraniyorsunuz?
hem kocan hem sen stresten ruh sağlığınızı kaybetmişsiniz. biriniz okb, biriniz panik atak.

bu rahatsızlıkların kaynağı sürekli strestir. bu yüzden muhtemelen çocuk da olmuyor.

ya o evden acilen kiraya çıkıp karı koca çalışacaksınız. ya da yaşlanana kadar bir sürü dert hastalık sahibi olacaksınız.

7 yıldir isviçre'desiniz ve dil bilmiyorsunuz!!! Kendinizi geliştirmeliydiniz. Anlaşamadığım kişiyle de ne olursa olsun aynı evde yaşayamam kuru ekmek yer, bir odalı evde kalmaya razı olurdum sanırım.huzur gibisi yok!!

aynen öyle... bende yurt dışında ama doğma büyüme. inanirmisin daha 1 sene ıcınde gelenler tıkır tıkır dil oğrenıyorlar meslek yapıyırlar. Bizim türk kaadınlarında copunda bu azim yok. 7 yıl ne demek...

bence her evli kendi ayaklarını üzerinde durup evini ayrımalı. Bana annesi kahvaltımı hazırlasın dıye evlenmedim zaten... yanliş anlamayın ama ozaman annemın evindede otururdum.
Hıc bir acıdan hoş değil. Arkdaşınız gelse evde hep kayınbaba kayınvalde aynısı akrabalarınız icinde gecerli. Kim öyle bir eve misafir gelmek ister ki? yemek desen aynı herkesin damak zevki ayrı. Yeri gelir don atlet dolaşırım evde ama büyük evde olunca böyle şeyler mümkün değil... cinsellik??? evde anne baba varken allah aşkına hıcmı gikinşz cıkmıyor sevişirken? ardından banyo?? benim herkes seviştıgımi bilmelimi. Mahremiyet sıfır!!

calışmıyanlata bedava kurslarda var..onuda boşver .7 yılda hic mi 100 200 Euro kenara atıp ödıyemedınız. Benım kuzende ısvece gelin gitti. Calışıyorda dünyanın ev arsasını aldılar türkiyede. Calışkan heryerde calışkandır. 7 yılda biraz dil oğrenemedıysen bu kendi tembelliğindendir. Bende yurt düşündayım... her türlü kurslar var pahlısındam ucuzuna ve calışayınca zaten bu kurslar işizllşk dairesinden başvurusanız tabi:) karşılarnır. Hepsi bahane...

canım sen mutluysan ne güzel bir düzen oluşturmuşsunuz ama bu biraz insanın karakterine bağlı. mesela benim kayınvalidem yönetmeyi sever ve aynı evde gibiyiz çok yakın olduğu için sürekli dibimde herşeyime karışır çocuğuma annelik ypamaya kalkar eşime karılık yapmaya kalkar mesela ütü yapıyorum onu beğenmez gelir eşimin yakasını paçasını çekiştirir çocuğumu sürekli kucağında tutmaya kalkar bi rahat vermez , eşim eve geç geleceği zaman benden çok merak eder arayp durur kendi kendine panik ataklar geçirir, ona çok oyuncak alma derim evi oyuncakla doldurur, yemeğini pütürlü ver püre verme derim onun yüzünden katı gıdaya alışamadı bebeğim, misafirim gelir damlar benden çok konuşur annem gelir bizi yalnız bırakmaz bi sürü börek çörek yapar istemiyorum yapmasın ama onları yapıp da sürekli yanımızda olmak ister ben bunalıyorum bazen diyorum niye kabul ettim lanet osun evlenmeseydim böyle olcanı bileydim. kv etliye sütlüye karışmaz biraz da kendi yaşlılığını bilir kendini göstermeye çalışmaz o zaman BELKİ.. ama seni yönetmeye çalışan her yeri kendinin zanneden birisi ile olmuyo işte..

Çok dar görüşlüsün ben bana yemek yapsın demiyorum tabiki herkesin düzeni ayrı ama bu kayınvaliden kayınvalideye degişir ben kendi kayınvalidemi anlatıcak olursam etliye sütlüye karışmayan bi kadındır yemek varsa yer yoksa neden yapmadın bile demez bir kaşıgımın daha yerini degiştirmez. Kocamla özel zamanımı her zaman geçiriyorum allah razı olsun kv o konuda çok anlayışlıdır. Ayrıca evime her zaman akrabam annem babam misafirim arkadaşım gelir hiç biride rahatsız olmaz ben kayınvalidemi her zaman yanımda tutarım ondan asla rahatsız olmam bu şekilde düşünmeyin büyüklerimize saygımız olsun onun misafiri gelincede ben her zaman onlara yakın olurum.

Son düzenleme:
Ayrı ev olacak demişler.Ev hazırlamadınız mı evlenmeden önce?Biliyordunuz nikah kıyılmadan yani nerde oturacağınızı.O zaman itiraz etseydiniz.
7 senedir bir ülkede yaşayıp dilini hala bilmemekte garip ne olursa olsun.İnsan çat pat da olsa derdini anlatacak kadar öğrenir.Çalışmak için tek engel dilse bunu aşmak için koskoca 7 seneniz varmış.Değerlendirmemişsiniz.
Özetle,hiç ses etmediğiniz ve çabalamadığınız şeylerin sonuçlarını şu an dert ediyorsunuz kendinize.Bunları yaşamamak sizin elinizdeymiş oysa.

Ben zaten o tip kv lere çok krşıyım ben kendi kayınvalidemden bunların hiç birini görmedim karışmaz etmez aynı evdeyiz ama bana bi lafını sözünü işitmedim çok memnunum allah razı olsun. Arkadaşımın kvsi de senin anlattıgın gibi en başlarda acayip kafaya takardı şimdi unursamıyor ve çok mutlu yemegi böyle yap der arkadaşım tamam diyip yine kafasına göre yapar benim dedigim bu kadar kafaya takmaya ne gerek var hayatımız geçiyo ve bizim kafamızdaki olan şey kv bana rahat vermiyo hee diyip geçmeyi bilmiyoruz.

7 yılda insan iatedi mi sokakta gezse dil öğrenir. O sizin eksikliğiniz bence. İsviçre gibi ülkelerde muhakkak sizin durumunuza göre ucuz dil ve meslek edindirme kurdları bulunabilir. Almanya da akrabamızı yeter ki çalışsın diye devlet devamlı meslek kurslarına gönderiyor, ya da emekliliğini vermiyor kurs ya da işe gitmiyorsa. Araştırmanız lazım. Biraz sizin yırtıcı olmanız lazım bu konuda. Büyükelçiliğe gidip danışabilirsiniz.dilini bilmeden tabi ki bir ülkede düzgün bir yaşam kuramazsınız.

eşim de öyle diyo hee deyip geç diyo ama geçirtmiyor kardeşim öyle söylemesi kolay. gelip yaptığım yemeğin içine ben arkamı döndüğümde bir kalıp tereyağı koymadığı mı kaldı (ben eşim yağsız seviyor diye yağsız yapıcam demiştim), bebeğimi beslerken ağıznın içinden meyveyi almadığı mı kaldı. çocuk yutacak artık son raddeye gelmiş uzaktan koşup boğuluyoooo diye ağzından çıkardı ya ki boğulma fln yok kendisi panik. oyuncak alma diyorum hergün yeni oyuncakla gelipy saçmasapan. bakıcım var çoğu şeyi ona söylettiriyorum onu da çok bunaltıyomuş gerçi de yine biraz daha iyi. sabah kahvaltı yaptırmıyor çocuğa sürekli babaannesi napıyosun babaannesi ne yiyosun çocuk bunu görünce çıldırıyor beni kucağına al diye sürekli çocuğun tepesinde başka projesi olmadığı için, o yokken güzel güzel oturan çocuk o varken arsız bişey oluyo ki daha 11 aylık. dün burnu tıkanmış uyuyamadı ben de indirdim salona o da evdeymiş eşimle oturuyolar. önce kucağına aldı ben geri aldım 2 dk sonra yerde siniri geçsin diye oyn oynatıyodum uyutmaya götürcem. babannemmm bak bana bak bak bak bak bak diyo bakmayınca sehpaya pat pat vurdu çocuk ona koştu hemen kucağına aldı tutuyo kucağında. bende 30 sn sonra kucağından aldım burda otursun dedim. 1 defa almışım 2. niye yelteniyosun ve sürekli bebeğin konsantrasyonunu bozuyo hiçbişeye odaklanmıyor onun yüzünden yine sinirlendim ya nası başa çıkıcam bununla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…