• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocami seviyorum ama kv ve kp sorunsali

Safir29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
81
29
3
Benim gibi ayni evi paylasmak zorunda kalanlar sizler nasil davraniyorsunuz?

canım öncelikle geçmiş olsun.

ben misal kocamla aynı evi paylaşıyorum. yemek dışında hiç görüşmüyoruz nerdeyse.
herkesin kendi yaşam alanı var. konuşmuyoruz da. birbirimizi seviyoruz. cinsellik de var. sorun olmuyor yani. bu devirde alcan eline kitabını telefonunu. kim gelmiş kim gitmiş ruhun duymaz

canım öncelikle geçmiş olsun.

ben misal kocamla aynı evi paylaşıyorum. yemek dışında hiç görüşmüyoruz nerdeyse.
herkesin kendi yaşam alanı var. konuşmuyoruz da. birbirimizi seviyoruz. cinsellik de var. sorun olmuyor yani. bu devirde alcan eline kitabını telefonunu. kim gelmiş kim gitmiş ruhun duymaz
Saol cnm bizim esimle sorunumuz yok masallah cokta iyi anlasiyoruz ama bu devirde boyle seyler gereksizz

Offf... Ben böyle konu görünce içim darlanıyor yanlış anlamayın.Çok defa söyledik çünkü güzel hemcinsim,imkan varsa ayrı ev ayrı ev diye.Aynı eve iki kadın fazla,insan kendi annesiyle anlaşamıyor.Çözüm;AYRI EV
Haklisin sonuna kadar bunu bende biliyorum ama elimiz kolumuz oyle bagli ki

Ben de böyle konulara ayar oluyorum bu aralar. Başlık var bir cümle, konu içeriği bir cümle... Başlıkla konuyu sentezleyince bir dert çıkıyor ortaya. Tam olarak da çıkmıyor. Neyse... Çözüm ayrı ev.
Aslinda uzun uzun anlatmak isterdim ama kimseyi sıkmak istemedim

Zamanında bende aynı evde yaşadım .. eşimde yoktu üstelik yanımda .. Sen herşeyi dört dörtlük yapsan da onlar mutlaka birşey bulacak .. Aileler işin içine girdim i tamam artık mutluluk hak getire ..

Cnm cocugun var mi bilmiyorum ama calismani öneririm daha az gorusursunuz
Ayni evde zor yasamak cok sabir ve hosgoru lazim
Calisirsaniz sosyal hayatiniz olur
Arkadaslariniz olur
Veya kursa gitseniz elisleri filan kafaniz dagilir

Back
X