- 25 Ağustos 2014
- 21.098
- 50.465
- 798
Esin neden çalışmıyor?Bir esim calismiyor iki bu ev zaten bizim abisiyle ortak kredi oduyrz kiraya cikmamiz mumkun deil yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin neden çalışmıyor?Bir esim calismiyor iki bu ev zaten bizim abisiyle ortak kredi oduyrz kiraya cikmamiz mumkun deil yani
Panik atak tarzi bi rahatsizlik gecirdi is ariyorEsin neden çalışmıyor?
Sadece olani soyluyorm bahane neden olsun sonucta bende bu duruma bayilmiyrmŞöyle bir baktım da, her taraf b.klu değnek. Bir çözüm yok. Her şeye bir şey söylemişsiniz çünkü gerekçe veya bahane. Her neysse..
Evlendigimde ayri evim olacakti zaten ama annesi ve babasi yuzunden daha sonra boyle oldu ayni eve diye evlenmedim ki.Size ayrı ev düzeni kuramayacak çocuklarla evlenmeyin. Adam demedim bakın çocuk diyorum...
Hem çocuğun ailesinin düzeni hem sizin duzeniniz bozuluyor. .
Aşk herseyin üstesinden gelir diye evlenip sonuç olarak sonu böyle oluyor...
Allah iki tarafında yardımcısı olsun ne diyeyim. .
hem kocan hem sen stresten ruh sağlığınızı kaybetmişsiniz. biriniz okb, biriniz panik atak.Benim gibi ayni evi paylasmak zorunda kalanlar sizler nasil davraniyorsunuz?
dil öğren her yerde kurs var... sonrada bir iş bulursunTemizlige belki alirlar onu da ben yapamiyrm obsesif kompulsifim yani takinti hastasiyim onu da bu evde sikintidan oldum
aynen öyle... bende yurt dışında ama doğma büyüme. inanirmisin daha 1 sene ıcınde gelenler tıkır tıkır dil oğrenıyorlar meslek yapıyırlar. Bizim türk kaadınlarında copunda bu azim yok. 7 yıl ne demek...7 yıldir isviçre'desiniz ve dil bilmiyorsunuz!!! Kendinizi geliştirmeliydiniz. Anlaşamadığım kişiyle de ne olursa olsun aynı evde yaşayamam kuru ekmek yer, bir odalı evde kalmaya razı olurdum sanırım.huzur gibisi yok!!
Bir esim calismiyor iki bu ev zaten bizim abisiyle ortak kredi oduyrz kiraya cikmamiz mumkun deil yani
bence her evli kendi ayaklarını üzerinde durup evini ayrımalı. Bana annesi kahvaltımı hazırlasın dıye evlenmedim zaten... yanliş anlamayın ama ozaman annemın evindede otururdum.Şöyle bir yorumları okudum da ne kadar negatif yorumlar var ben kv ile aynı evi paylşıyorum ona kötü gözle bakmıyorum kp olmadıgı için eşimde annesini bırakmak istemedigi için bende kabul ettim aynı evi paylaşıyoruz illaki sorunlar oluyor fakat herşeyi kötüye yormuyorum aksine iyi tarafından bakmayı ögrendim hasta oluyorum bulaşıgımı yıkar canım yemek yapmak istemez yemegimi yapar sabah bazen geç kalkarım kahvaltı hazırlar beni uyandırır biraz iyi yönden bakın.. Kimi demiş ki bu devirde aynı ev olur mu siz hiç zorluk görmediginiz için size herşey güllük gülistanlık oluyor tabi bu devirde ve her devirde aynı ev olur biraz büyüyün ve eşinizin annesini biraz sevmeye çalışın o zaman mutlu ve birlikte bir aile olursunuz. Canım sana gelincede senin kayınvaliden senin kötülügünü istemez ona iyi davran inan karşılıgını alırsın büyüktür sen idare et sabret elbet sabrının karşılıgını alırsın kp konusunda bişey diyemem benim olmadıgı.için yorum yapamam.
calışmıyanlata bedava kurslarda var..onuda boşver .7 yılda hic mi 100 200 Euro kenara atıp ödıyemedınız. Benım kuzende ısvece gelin gitti. Calışıyorda dünyanın ev arsasını aldılar türkiyede. Calışkan heryerde calışkandır. 7 yılda biraz dil oğrenemedıysen bu kendi tembelliğindendir. Bende yurt düşündayım... her türlü kurslar var pahlısındam ucuzuna ve calışayınca zaten bu kurslar işizllşk dairesinden başvurusanız tabi:) karşılarnır. Hepsi bahane...Birincisi gercekten cok pahali gidenlerde bilir ve bu ulkede iki cesit almanca var ki konustuklarini yazi dilinde kullanmiolar ikincisi etrafinizdaki insanlar calismaya acik deilse bunuda yapmaniz gercekten zor.ucuncusu kredi borcu yada uzerinizde baska borc varsa kiraya cikmakta pek kolay olmuyor.Ayrica bu soylediklerinizi bende dusundum zaten hemde kac kere sayisini ben bile unuttum.Bence önyargiyla yaklasmadan sizde bi dusunun
canım sen mutluysan ne güzel bir düzen oluşturmuşsunuz ama bu biraz insanın karakterine bağlı. mesela benim kayınvalidem yönetmeyi sever ve aynı evde gibiyiz çok yakın olduğu için sürekli dibimde herşeyime karışır çocuğuma annelik ypamaya kalkar eşime karılık yapmaya kalkar mesela ütü yapıyorum onu beğenmez gelir eşimin yakasını paçasını çekiştirir çocuğumu sürekli kucağında tutmaya kalkar bi rahat vermez , eşim eve geç geleceği zaman benden çok merak eder arayp durur kendi kendine panik ataklar geçirir, ona çok oyuncak alma derim evi oyuncakla doldurur, yemeğini pütürlü ver püre verme derim onun yüzünden katı gıdaya alışamadı bebeğim, misafirim gelir damlar benden çok konuşur annem gelir bizi yalnız bırakmaz bi sürü börek çörek yapar istemiyorum yapmasın ama onları yapıp da sürekli yanımızda olmak ister ben bunalıyorum bazen diyorum niye kabul ettim lanet osun evlenmeseydim böyle olcanı bileydim. kv etliye sütlüye karışmaz biraz da kendi yaşlılığını bilir kendini göstermeye çalışmaz o zaman BELKİ.. ama seni yönetmeye çalışan her yeri kendinin zanneden birisi ile olmuyo işte..Şöyle bir yorumları okudum da ne kadar negatif yorumlar var ben kv ile aynı evi paylşıyorum ona kötü gözle bakmıyorum kp olmadıgı için eşimde annesini bırakmak istemedigi için bende kabul ettim aynı evi paylaşıyoruz illaki sorunlar oluyor fakat herşeyi kötüye yormuyorum aksine iyi tarafından bakmayı ögrendim hasta oluyorum bulaşıgımı yıkar canım yemek yapmak istemez yemegimi yapar sabah bazen geç kalkarım kahvaltı hazırlar beni uyandırır biraz iyi yönden bakın.. Kimi demiş ki bu devirde aynı ev olur mu siz hiç zorluk görmediginiz için size herşey güllük gülistanlık oluyor tabi bu devirde ve her devirde aynı ev olur biraz büyüyün ve eşinizin annesini biraz sevmeye çalışın o zaman mutlu ve birlikte bir aile olursunuz. Canım sana gelincede senin kayınvaliden senin kötülügünü istemez ona iyi davran inan karşılıgını alırsın büyüktür sen idare et sabret elbet sabrının karşılıgını alırsın kp konusunda bişey diyemem benim olmadıgı.için yorum yapamam.
bence her evli kendi ayaklarını üzerinde durup evini ayrımalı. Bana annesi kahvaltımı hazırlasın dıye evlenmedim zaten... yanliş anlamayın ama ozaman annemın evindede otururdum.
Hıc bir acıdan hoş değil. Arkdaşınız gelse evde hep kayınbaba kayınvalde aynısı akrabalarınız icinde gecerli. Kim öyle bir eve misafir gelmek ister ki? yemek desen aynı herkesin damak zevki ayrı. Yeri gelir don atlet dolaşırım evde ama büyük evde olunca böyle şeyler mümkün değil... cinsellik??? evde anne baba varken allah aşkına hıcmı gikinşz cıkmıyor sevişirken? ardından banyo?? benim herkes seviştıgımi bilmelimi. Mahremiyet sıfır!!
canım sen mutluysan ne güzel bir düzen oluşturmuşsunuz ama bu biraz insanın karakterine bağlı. mesela benim kayınvalidem yönetmeyi sever ve aynı evde gibiyiz çok yakın olduğu için sürekli dibimde herşeyime karışır çocuğuma annelik ypamaya kalkar eşime karılık yapmaya kalkar mesela ütü yapıyorum onu beğenmez gelir eşimin yakasını paçasını çekiştirir çocuğumu sürekli kucağında tutmaya kalkar bi rahat vermez , eşim eve geç geleceği zaman benden çok merak eder arayp durur kendi kendine panik ataklar geçirir, ona çok oyuncak alma derim evi oyuncakla doldurur, yemeğini pütürlü ver püre verme derim onun yüzünden katı gıdaya alışamadı bebeğim, misafirim gelir damlar benden çok konuşur annem gelir bizi yalnız bırakmaz bi sürü börek çörek yapar istemiyorum yapmasın ama onları yapıp da sürekli yanımızda olmak ister ben bunalıyorum bazen diyorum niye kabul ettim lanet osun evlenmeseydim böyle olcanı bileydim. kv etliye sütlüye karışmaz biraz da kendi yaşlılığını bilir kendini göstermeye çalışmaz o zaman BELKİ.. ama seni yönetmeye çalışan her yeri kendinin zanneden birisi ile olmuyo işte..
Daha once calisiyodu tabiki hastaliktan dolayi calismadi simdi zaten ariyo.Birikimlerini harciyoruzEşiniz çalışmıyorsa abisiyle nasıl ortak kredi ödüyorsunuz ? Ben mi anlamadım.
Ben zaten o tip kv lere çok krşıyım ben kendi kayınvalidemden bunların hiç birini görmedim karışmaz etmez aynı evdeyiz ama bana bi lafını sözünü işitmedim çok memnunum allah razı olsun. Arkadaşımın kvsi de senin anlattıgın gibi en başlarda acayip kafaya takardı şimdi unursamıyor ve çok mutlu yemegi böyle yap der arkadaşım tamam diyip yine kafasına göre yapar benim dedigim bu kadar kafaya takmaya ne gerek var hayatımız geçiyo ve bizim kafamızdaki olan şey kv bana rahat vermiyo hee diyip geçmeyi bilmiyoruz.