Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 sene geçmiş çok merak ettim ne yaptınız durumlar düzeldi mi? :)

.

Sizi kullanıyor eşiniz.

Boşanmış erkekle hiç evlenmemiş ve/veya çocuğu olmayan kadın evlenmemeli işte. Sonu bu oluyor. Biz kadınlar evet merhametli varlıklarız ama gerçek şu ki, hiçbir kadın kocasının başka kadından olan çocuğunu sev-mez! O yüzden evlenmekle baştan hata yapmışsınız. Kocanız da size laptop aldırmak istemekte haksız.

Edit: Ay başlığın tarihine bakmamışım. Bu konuyu durduk yere niye hortlattınız ki? Yıllar geçmiş ve boşanmış.

Yap yap tabi bu toksik adamdan sende geç kalma çocuk yap onun ihtiyaçlarını 4. Karısına odettirir ... Bende boşandım ama hep derim bir erkek iki veya daha fazla boşanma gerçekleştirdiyse orada bir durup bakıp nefes almak lazım. Çünkü kadınlar kolay kolay yuvalarını yıkmaz. Kimbilir neler yaşandı..
Eşit; Ben olsam sözünü sevmem ama çocuk için acele etmeyin

Ayyy onu kaçırmışım ya göremedim devamını konunun okudum okudum merak ettim teşekkür ederim yapmış çocuğu sonunda ama işe yaramamış demek
Çocuğum iyi ki doğmus iyi ki Allah bana bağışlasın Evli adama gelince de,bana aşık bir evli adam var ama ne yapacağımı bilemiyorum nasıl reddetsem diye sordum olay olduBakmayın severler burada abartmayı, günaydın yazıyor hala ve ben hala günaydınnnn diye cevap yazıyorum eğer flört ise bu,evet flortlesiyoruz,flortlesemeyenlere duyurulur

Evli adamla mı flörtleşiyorsunuz?

Dedim ya adam günaydın yazıyor nasılsınız diyor ben de cevap veriyorum bu flört ise evet cevabim
Bana aşık diyorsun, cevap yazmasan ne olur hiçbir şey. Ama illa yazacaksın değil mi?
Sana aşık olduğundan da o kadar eminsin. Gururun oksaniyor belli ki bunu yazınca. Adım atmamış ama bak o kadardır bekliyorsun.

Ona saygım sonsuz çünkü,bu konunun ayrıntısı var onunla bu konuyu konuştum ama burada asla yazmayacağım istemiyorum

Ona saygım sonsuz çünkü,bu konunun ayrıntısı var onunla bu konuyu konuştum ama burada asla yazmayacağım istemiyorum
Evliyken başkasına sarkan " adama" duyulan sonsuz saygı demek. Aman neyse siz adamin ilgisiyle tatmin olmaya devam edin. Herkesin ihtiyacı farklı demek ki.

Evliyken başkasına sarkan " adama" duyulan sonsuz saygı demek. Aman neyse siz adamin ilgisiyle tatmin olmaya devam edin. Herkesin ihtiyacı farklı demek ki.
Saygı duymamin da bir nedeni var ama buraya hiçbir şey yazmayacağım.
Mune Kazen bu konu da sabote ediliyor lütfen kapatabilir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…