- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Evet sonuna kadar haklısınız benim yaşadığım evliliğe benziyor sonu pek hayırlı bitmez..
aklıma siz geldiniz. çok şükür siz atlattınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sonuna kadar haklısınız benim yaşadığım evliliğe benziyor sonu pek hayırlı bitmez..
Yo kırılmadım canım normal bi soruydu.dün akşam Yazılmış Yorumları bu sabah farkettim dilinin kemiği yok bazilarinin.Onca açıklamalarımı okumayıp saldırılınca geriliyorumSizi kirmak icin sormadım sadece konunuzu takip ettiğim icin daha ilimli bir tavrınız vardi hepimiz insanız elbette arada gelgitler olur ben sadece problem kaynaklimi onu sormak istedim
Canım sen neler yaşadın şu an ayrısınız galiba ? Ortak Şeyler yaşayanların neler yaşadığını merak ediyorum asıl ?Evet sonuna kadar haklısınız benim yaşadığım evliliğe benziyor sonu pek hayırlı bitmez..
Siz ayakları yere saglam bakan mantikli bir bayansiniz burdaki yorumlar sadece varsayım burayi kapattiginizda biz yokuz siz istediğiniz surece variz.Demem Oki hayati siz yasiyorsunuz dogrusuyla yanlislariyla bizim ne dediğimiz pekte. onemli olmamali sizin gozlemleriniz siz yol gösterecektir.eşinizin oglu yasinda oğlum var Allah bagislarsa sunu dusunuyorum evet o cocuk hepinizden daha masum ve günahsız sunulan hayati sorgusuz sualsiz yaşıyor.Empati kurmaya calissanizda olamaz herkes icin empati kurabilirsiniz ama evlat icin kurulmuyor.O duygu Allahin bize bir lutfu siz ona sadece yol gosteren bir abla olabilirsiniz merhametinizi ve sefkatinizi esirgemeyerek evladiniz yerine konulmasını istemek de belkI farkinda olmadan sizi hircinlastiriyordur. Yada ona anne olmanızı beklemekYo kırılmadım canım normal bi soruydu.dün akşam Yazılmış Yorumları bu sabah farkettim dilinin kemiği yok bazilarinin.Onca açıklamalarımı okumayıp saldırılınca geriliyorum
Bu pazar kardeşimin yanına tatile gidiyoruz sırf oğlan deniz Görsün diye..annesi çocuğun valizine çocuğa iki beden küçük Kıyafetler koymuş yeni Kıyafetler aldım dün 3tişört 1 Şort vs vs bunları şimfilik yapıyorum ama iki ay sonrasinda eşim benim anne olma isteğime Anlayış göstermedikçe onun babalığına saygı duymayacağımSiz ayakları yere saglam bakan mantikli bir bayansiniz burdaki yorumlar sadece varsayım burayi kapattiginizda biz yokuz siz istediğiniz surece variz.Demem Oki hayati siz yasiyorsunuz dogrusuyla yanlislariyla bizim ne dediğimiz pekte. onemli olmamali sizin gozlemleriniz siz yol gösterecektir.eşinizin oglu yasinda oğlum var Allah bagislarsa sunu dusunuyorum evet o cocuk hepinizden daha masum ve günahsız sunulan hayati sorgusuz sualsiz yaşıyor.Empati kurmaya calissanizda olamaz herkes icin empati kurabilirsiniz ama evlat icin kurulmuyor.O duygu Allahin bize bir lutfu siz ona sadece yol gosteren bir abla olabilirsiniz merhametinizi ve sefkatinizi esirgemeyerek evladiniz yerine konulmasını istemek de belkI farkinda olmadan sizi hircinlastiriyordur. Yada ona anne olmanızı beklemek
Alin diye bilerek mi yapiyor acaba ? bi alem kadın :))Süpersin ya bence de.Anne olmak senin en büyük hakkin.Bu pazar kardeşimin yanına tatile gidiyoruz sırf oğlan deniz Görsün diye..annesi çocuğun valizine çocuğa iki beden küçük Kıyafetler koymuş yeni Kıyafetler aldım dün 3tişört 1 Şort vs vs bunları şimfilik yapıyorum ama iki ay sonrasinda eşim benim anne olma isteğime Anlayış göstermedikçe onun babalığına saygı duymayacağım
Konumu okuyabilirsin canmCanım sen neler yaşadın şu an ayrısınız galiba ? Ortak Şeyler yaşayanların neler yaşadığını merak ediyorum asıl ?
Bir gelişme varmı merak ettimMerhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)
Gel gelelim arkadaşlar çocuk eşimin yanlış tavrı Yüzünden bana batmaya başladı15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor çünkü uzak davranmak zorunda kalıyoruz birbirimize çocuk sohbet etmemize bile izin vermiyor,herşeye tezat davranıyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.neyse bunları kabul ederek Göze alarak geldşm zaten .Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var eski eşinin kendisine yıktığı yüklü bir borç ödüyor nafaka da ödüyor eve katkısı yok borcu bitinceye kadar ben evin masraflarını karşılıyorum birikim yapıyorum .
Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Çocukla ilgileniyorum beni seviyor hediye aldığım gezdirdiğim de oldu ara ara.Hatta bu ay bizde ve eşim çslışıyor ben tatildeyim çocuğu gğn boyu yedir içir gezdir yapıyorum bunlara diyeceğim yok çocuğun suçu yok ve Hayatımızda olacak hep orası tamam ama emri vaki yapılması hoş değil. Ve de surat edilmesi Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki(( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki
ne düşünüyorsunuz ?
Oğlan 3 hafta kaldı gitti işte son haftasında ona tatil yaptırmak için Fethiye'de kardeşimlere gittik döndük.eşimle de Çovuk konusunu tekrar konuşmuştuk yine yapmıyor ama sanki biraz anladı gibi ciddiyetimi,imalarına bakılırsa 4-5 ay sonra düşünüyor gibi.Gerçi biz kendi balayı tatilimizin son günü bi güzel tartıştık ben ant dan Ankara'ya gelip otogardan direkt memlekete gittim uzaklaşmak için ve ikimiz ds kafamızı toparlayalım diye.dğn gece geldim,dersini almış görünüyor.Akşdm işten gelsin bi bakalım.Ha bu arada yani tatildeyken sanırım geri çekilmekte gecikti,kendisi şüphelendi hamile olmayasın şimdi dedi,üst pozisyonda olmaz ki zaten dedim ama adete bi hafta kala iki gün üst üste adet belirtileri yaşadım dün bugün bişey yok ay keşke içeri kaçmış olsa da tutsa,bal gibi olurum o zaman :)))Bir gelişme varmı merak ettim
Hemşire arkadaşım hamile olabilirsin test yap dedi erken gebelik testi aldım negatif çıktı kan testi de yaptırmayı düşünüyorum yarınBir gelişme varmı merak ettim
Allahim ins rabbim gonlunuze göre versinOğlan 3 hafta kaldı gitti işte son haftasında ona tatil yaptırmak için Fethiye'de kardeşimlere gittik döndük.eşimle de Çovuk konusunu tekrar konuşmuştuk yine yapmıyor ama sanki biraz anladı gibi ciddiyetimi,imalarına bakılırsa 4-5 ay sonra düşünüyor gibi.Gerçi biz kendi balayı tatilimizin son günü bi güzel tartıştık ben ant dan Ankara'ya gelip otogardan direkt memlekete gittim uzaklaşmak için ve ikimiz ds kafamızı toparlayalım diye.dğn gece geldim,dersini almış görünüyor.Akşdm işten gelsin bi bakalım.Ha bu arada yani tatildeyken sanırım geri çekilmekte gecikti,kendisi şüphelendi hamile olmayasın şimdi dedi,üst pozisyonda olmaz ki zaten dedim ama adete bi hafta kala iki gün üst üste adet belirtileri yaşadım dün bugün bişey yok ay keşke içeri kaçmış olsa da tutsa,bal gibi olurum o zaman :)))
Adet gununuze ne kadar varHemşire arkadaşım hamile olabilirsin test yap dedi erken gebelik testi aldım negatif çıktı kan testi de yaptırmayı düşünüyorum yarın
Henüz ergenlik çağında değil,9 Yaşında.kendimin çocuk endişesini eşimin evladına yansıtıyorum sanırım benim de olsa oğlanı ancak o zaman sahiplenebilirim.Bu arada sorunum çocukla değil Babasına yansıtıyorum tüm negatif düşünce ve duygularımı,hata tabi bunun da farkındayım.Esinizin cocugi konusunda alttan almaniz lazim
Sonucta bir cocugu oldugunu biliyordunuz ve o cocuk da ergenlil caginda baba sevgisine muhtac.______istekleri arzulari olacak ve omur boyu esiniz bunlari yapmak zorunda_____
Hamile kalmak konusunda haklisiniz biran once esinizi ikna edin
Çok Sağol canım,çok güzel bir yüreğin var öyle hissediyorum :)Adet gununuze ne kadar var
Ins Allahim ya sebebini bilmiyorum sizi tanimiyorumda ama içimdeki his biran once anne olmanızı istiyorÇok Sağol canım,çok güzel bir yüreğin var öyle hissediyorum :)
3 ya da 4 gün var adetime
Pardon ama siz niye evlendiniz adamın eve bir katkısı yokmuş bunu bile bile evlendiniz mi yani adam bedavadan yaşayıp birde oğlunun gönlünü hoş tutuyor.Çocuğa ettiğim bir laf yok ama insanın yüzü olmamalı o kadar yaaaMerhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)
Gel gelelim arkadaşlar çocuk eşimin yanlış tavrı Yüzünden bana batmaya başladı15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor çünkü uzak davranmak zorunda kalıyoruz birbirimize çocuk sohbet etmemize bile izin vermiyor,herşeye tezat davranıyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.neyse bunları kabul ederek Göze alarak geldşm zaten .Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var eski eşinin kendisine yıktığı yüklü bir borç ödüyor nafaka da ödüyor eve katkısı yok borcu bitinceye kadar ben evin masraflarını karşılıyorum birikim yapıyorum .
Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Çocukla ilgileniyorum beni seviyor hediye aldığım gezdirdiğim de oldu ara ara.Hatta bu ay bizde ve eşim çslışıyor ben tatildeyim çocuğu gğn boyu yedir içir gezdir yapıyorum bunlara diyeceğim yok çocuğun suçu yok ve Hayatımızda olacak hep orası tamam ama emri vaki yapılması hoş değil. Ve de surat edilmesi Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki(( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki
ne düşünüyorsunuz ?
Yalnızlık o kadar koyuyordu ki artık bana borçtur ödenir kapanır dedim Başımda bi adam olsun dedim.On Yıldır ailemden uzakta evde tek yaşıyordum bu durum canımı çok sıkmaya başlamıştı param vardı ama mutsuzdum.Bir de çocuk sahibi olma Aşkı da olunca önemsemedim borcunu.Şimdi önemli değil yine önemli olan borcu bitince ne yapacağı ,bakalımPardon ama siz niye evlendiniz adamın eve bir katkısı yokmuş bunu bile bile evlendiniz mi yani adam bedavadan yaşayıp birde oğlunun gönlünü hoş tutuyor.Çocuğa ettiğim bir laf yok ama insanın yüzü olmamalı o kadar yaaa
Ahhh inşallah canım ,burdan haberini vermeyi o kadar istiyorum ki duaIns Allahim ya sebebini bilmiyorum sizi tanimiyorumda ama içimdeki his biran once anne olmanızı istiyor
Hayırlısı olsun bence bir düzen oturmadan çocuk sahibi olmak pek mantıklı değil nasip böyleymişYalnızlık o kadar koyuyordu ki artık bana borçtur ödenir kapanır dedim Başımda bi adam olsun dedim.On Yıldır ailemden uzakta evde tek yaşıyordum bu durum canımı çok sıkmaya başlamıştı param vardı ama mutsuzdum.Bir de çocuk sahibi olma Aşkı da olunca önemsemedim borcunu.Şimdi önemli değil yine önemli olan borcu bitince ne yapacağı ,bakalım