- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi imkansizhayaller
-
Heybenin delik gozune atmak lazim bazi seyleri. Herkesin evliligi baska. Birde herkesin her olay karsisinda tepkisi baska. Mesela bi arkadasin kocasi kumar oynuyo kiz biliyo bunu gayet mutlu gibiler.. yani dusunuyosun bole birseyi ben yasasam naparim diye? Buyukte konusmak istemiyorum yani. Oyle mutlu gibi gozukulur mu diye dusunuyosunDisardan bakana sahte geliyor ama onlar kendi dunyalarinda mutlu oluyor kendilerini kandirdiklarindan dolayi
bazen belki oyle yapmak gerekir.
Biz de aci gercege devam :)
oyle haklisiniz ki bende evlenirken iyi gibiydi o yuzden bnce hiss onemliSiz hiç sevmediğiniz bir insanla evli olduğunuz için her hareketi batıyor bence.
Ben kitap okumayı çok severim. Eşim kitap okumayı sevmez. Dikkatini uzun süre bir şeye veremez.
Bu benim için büyük bir eksiklik değil aramızda. Bir konuda bir şey araştırılacaksa ben araştırır ona anlatırım.
Tv izlemesi aşırı değildir orta karar..
Geğirmesi aşırı rahatsız etmez. Bazen söylenirim ama bunun için sevgim bitmez..
Keşke sevmeden evlenmeseydiniz. Burada mantık evliliği konusu açanlar iyi okumalı bu konuyu..
kolay olmuyor bir de becerirksiz inanin bi ekmek arasi yaoamaz o yuzden surekli diyalog halindeyizEşinizi görmemezlikten gelin. Temizlik,yemek,bakım yapın. Çocuklarınızla ilgilenin. Yeni kitaplar alıp okuyun. Filmler izleyin. Bir dil kursuna gidin. Böyle böyle zaman geçiyor onu fark etmezsiniz bile.
Sevmediğiniz adamdan 2 çocuk yapıp ayrıl diyenlere de bu cevabı veriyorsunuz.ayrilmak kolay degil ama
ben babasiz buyudum babasiz bir yani eksik buyumek nedir iyi biliyorum annemde sever evlenmis ne oldu 3 kiz cocugla en buyigu 10 yasinda kaldi bazen ask degil diyorum hersey bazende olmuyor diyorum anlatamiyorumda en son buraya yazdim:)) sorunuzun yazdığımla hiç alakası yok ama cevap vereyim evliyim iki çocuğum var 43 yaşındayım şu yaşımda sevmediğim bir adamla aynı evi paylaşmam. hele 24 yaşında olsam beni o evde hiç bir kuvvet tutamaz yaşayacak bir ömür daha demek 24 yaş. ve çocuklarım için bahanesine kesinlikle inanmıyorum çocuklar değil babadan boşanan.
aynen oyleTabii degil.. cocuklarin var bi yandan.. maddi kaygilar dahada artar ayrilsan teksin! Tek basina o evi dondurup o tencereyi kaynatacaksin.
Birde cocuklarin babalariyla mutluysa.. o anlari ellerinden calmak istemezsin
Buraya acilan konulari okuyunca bu erkekler olmasa kadinlarimiz bu ülkeyi cok daha güzel bi yer haline getirir düsüncesindeyim. Sebeke suyuna ilac filan katsalar da su erkeklerin de beyni biraz calissa
Konu sahibi: bosan gitsin. Daha gencsin, böyle ömür mü gecer allah askina? Bir kere geliyoruz dünyaya...
iste tamda burda ayni fikirdeyiz ben karsiyim mesla esimde de olmayinca teretutde kaliyorumHeybenin delik gozune atmak lazim bazi seyleri. Herkesin evliligi baska. Birde herkesin her olay karsisinda tepkisi baska. Mesela bi arkadasin kocasi kumar oynuyo kiz biliyo bunu gayet mutlu gibiler.. yani dusunuyosun bole birseyi ben yasasam naparim diye? Buyukte konusmak istemiyorum yani. Oyle mutlu gibi gozukulur mu diye dusunuyosun
ah ah yapmadim mi saniyosun agzimla soyledim sevmiyorum diye ee evlilik boyle biseymis icinde mi tutsun musGüzel bir üslup ile anlatmaya çalışın.
annem bundan 18 yil once uc cocukla ayrildi neler yasdi sahit oldum kolay degil tek buyutmek kolay olsa niye tahamul edeyimSevmediğiniz adamdan 2 çocuk yapıp ayrıl diyenlere de bu cevabı veriyorsunuz.
Demek ki sizde çok mükemmel değilmişsiniz.
Sevmeye çalışın madem
Hep daha kotusu vardir.. oylede dusunebilirsin. Her secis bir vazgecistir. Iyiki diyede ilirsin.. keske diyedebilirsin... ve bunu yasamadan asla bilemezsiniste tamda burda ayni fikirdeyiz ben karsiyim mesla esimde de olmayinca teretutde kaliyorum
bi zaman makinasi olaydi keske hayat daha kolay olurduHep daha kotusu vardir.. oylede dusunebilirsin. Her secis bir vazgecistir. Iyiki diyede ilirsin.. keske diyedebilirsin... ve bunu yasamadan asla bilemezsin
Zaman makinasi var:) o da bugun ve yarin icin sadece..bi zaman makinasi olaydi keske hayat daha kolay olurdu
bugun icin gec yarina allah kerimZaman makinasi var:) o da bugun ve yarin icin sadece..
ben babasiz buyudum babasiz bir yani eksik buyumek nedir iyi biliyorum annemde sever evlenmis ne oldu 3 kiz cocugla en buyigu 10 yasinda kaldi bazen ask degil diyorum hersey bazende olmuyor diyorum anlatamiyorumda en son buraya yazdim
Şaka falan mı yapıyorsunuz? Bu forumda bile var çocuklu okuyan kadınlar. Çocuklar varken neden okunmasın onu anlamadım? Üstelik daha 24 yaşında. Meslek sahibi ol demek mi hayalcilik oldu???yani Allah aşkına söylediğiniz şeyler kolay mı bu saatten sonra okuyacak iş bulacak hem de 2 çocukla. lütfen biraz empati kurun ve gerçekçi olun. bazı yorumlar gerçekten çok hayalci.
neden dramatize edeyim sizde yasamissiniz nedemek istegimi anliyorsunuzsiz bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
sevmiyorsunuz ama düzen bozmakta işinize gelmiyor.
bir yanı eksik büyümek falan diye dramatizeye gerek yok.
benim annemle babamda ayrı. annemi senede bir gördüğüm olurdu. ölmedim yaşıyorum. siz süreci doğru yönetirseniz çocuklarınız babalarıyla da anneleriyle de eşit vakit geçirir. eksik yanları kalmaz.
ha benim buna gücüm yok derseniz elinizdeki malzeme bu sevmeye çalışın ısrarla yinede sevemezseniz katlanmaya devam başka bir çözümü yok zira.
cocuklarim mutsuz diye bir kelime bile yazmadim aksine icimde yasadigimi kimseye soylemedigimi belli etmedimi anlattim cocuklar olmasa neden tahamul edeyim kiSevmiyorsanız peki iki tane çocuk niye yaptınız ve onları neden mutsuzluğunuza ortak ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?