Kocami sevmiyorum

Disardan bakana sahte geliyor ama onlar kendi dunyalarinda mutlu oluyor kendilerini kandirdiklarindan dolayi
bazen belki oyle yapmak gerekir.
Biz de aci gercege devam :)
Heybenin delik gozune atmak lazim bazi seyleri. Herkesin evliligi baska. Birde herkesin her olay karsisinda tepkisi baska. Mesela bi arkadasin kocasi kumar oynuyo kiz biliyo bunu gayet mutlu gibiler.. yani dusunuyosun bole birseyi ben yasasam naparim diye? Buyukte konusmak istemiyorum yani. Oyle mutlu gibi gozukulur mu diye dusunuyosun

oyle haklisiniz ki bende evlenirken iyi gibiydi o yuzden bnce hiss onemli

Eşinizi görmemezlikten gelin. Temizlik,yemek,bakım yapın. Çocuklarınızla ilgilenin. Yeni kitaplar alıp okuyun. Filmler izleyin. Bir dil kursuna gidin. Böyle böyle zaman geçiyor onu fark etmezsiniz bile.
kolay olmuyor bir de becerirksiz inanin bi ekmek arasi yaoamaz o yuzden surekli diyalog halindeyiz

ben babasiz buyudum babasiz bir yani eksik buyumek nedir iyi biliyorum annemde sever evlenmis ne oldu 3 kiz cocugla en buyigu 10 yasinda kaldi bazen ask degil diyorum hersey bazende olmuyor diyorum anlatamiyorumda en son buraya yazdim

iste tamda burda ayni fikirdeyiz ben karsiyim mesla esimde de olmayinca teretutde kaliyorum

ben babasiz buyudum babasiz bir yani eksik buyumek nedir iyi biliyorum annemde sever evlenmis ne oldu 3 kiz cocugla en buyigu 10 yasinda kaldi bazen ask degil diyorum hersey bazende olmuyor diyorum anlatamiyorumda en son buraya yazdim

siz bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
sevmiyorsunuz ama düzen bozmakta işinize gelmiyor.
bir yanı eksik büyümek falan diye dramatizeye gerek yok.
benim annemle babamda ayrı. annemi senede bir gördüğüm olurdu. ölmedim yaşıyorum. siz süreci doğru yönetirseniz çocuklarınız babalarıyla da anneleriyle de eşit vakit geçirir. eksik yanları kalmaz.
ha benim buna gücüm yok derseniz elinizdeki malzeme bu sevmeye çalışın ısrarla yinede sevemezseniz katlanmaya devam başka bir çözümü yok zira.

yani Allah aşkına söylediğiniz şeyler kolay mı bu saatten sonra okuyacak iş bulacak hem de 2 çocukla. lütfen biraz empati kurun ve gerçekçi olun. bazı yorumlar gerçekten çok hayalci.
Şaka falan mı yapıyorsunuz? Bu forumda bile var çocuklu okuyan kadınlar. Çocuklar varken neden okunmasın onu anlamadım? Üstelik daha 24 yaşında. Meslek sahibi ol demek mi hayalcilik oldu???

neden dramatize edeyim sizde yasamissiniz nedemek istegimi anliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…