• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

Bir video için böyle olduysanız aldatsaydı Allah korusun o zaman ne tepki verecektiniz.. Sakin olun bi kendinize gelin. Zaten kocanızın bir daha yapacağını sanmıyorum. İzlemeyen erkek de yok bu arada. Varsa gösterin.. Kimi izledikten sonra yakalanıyor kimi yakalanmıyor tek fark bu.

Valla her harfine katılabileceğim bi yorum olmuş bu. Kesinlikle haklısıınız.

yasadiginiz hayal krikligini anliyorum fakat anlamaya çalışmak lazim. izlemeyen erkek yoktur cevremde bazı hanimlarda izliyor. cift olarak izliyoruz diyenide duydum... nisanlimi ilk yakaladiginda gozlerime inanamamistim nedense...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bu işi normal bulanlara da ben şaşırıyorum.

eşin, sevgilin başka bir kadının çıplaklığıyla, vücuduyla tahrik oluyor. seni değil onu istiyor o anda. o kadın yanında da olabilirdi. ha gerçekten o videodaki kadınla yatmış ha ona bakarak mastrbsyon yapmış. sanal olunca yaptığı şey hafifliyor mu??? demek ki başka bir kadına bakmak haram değil onun gözünde. böyle bir adamın ilerde nefsine yenilmeyeceğine, bir fırsatını bulursa gerçekte de bir kadını izlemeyeceğine veya beraber olmayacağına kim yemin edebilir, kim garanti verebilir??

konu sahibi, bunları okumak seni iyice rahatsız edecektir ama ben de senin yerinde olsam tepkilerim aynı olurdu. kesinlikle abarttığını düşünmüyorum. evli değilim ama ciddi bir ilişkim var, evleneceğiz. büyük konuşmiim ama bir daha tekrarlamayacağına yemin etmediği takdirde evliliğimde, ilişkimizde hiç bir şey eskisi gibi omazdı.

Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegi :( dun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.

Bence açıklamasını dinle ve anlayış göster bir seferlik affet eğer küslüğü devam ettirirsen eşini kendinden doğurursun dışarıya ve o videolara itersin büyüklük olgunluk sende kalsın canım benim erkekler çocuk gibi biliyorsun bizler gibi Olgun ve nefsine hakim olamıyorlar ne yazıkki çok ama çok geçmiş olsun göz yaşlarına yazık gözlerine yazık ahh bu erkekler ahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkeklerin hemen hepsi izliyor bu kadar büyütmeyin lütfen bu yüzden evliliğinizi bitirmeyeceksiniz heralde ve ağlayıp kendinizi yıpratmayın. Hem bilimsel bir araştırmaya göre (isviçreli bilim adamları olabilir) ..... izlemek seks hayatına renk katıyormuş.

Zoraki bir durum hastalık hamilelik vs olmadan eşi reddedip sonra da niye böyle yaptı demek yersiz bence. Ramazanda niye uzaklaşıyosunuz seks kötü bişey mi çirkin mi yani ne alaka. Eşi kendisini reddeden kadınları haklı görüyoruz, erkeklere niye çifte standart.

Bence sorun, eşinin kendinden başka bir kadını düşünerek tatmin olması

haklısınız ama belki öyle değildir ya da belki de öyledir bilemeyiz. adamı koruyor pozisyonunda olmak istemem hem banane zaten elin adamı nihayetinde; benim demek istediğim ..... olaylarında ortalığı yakıp yıkmadan ağıtlar yakmadan sakin kalmak lazım. neden izliyor, eşiyle tatmin olmuyor mu, pozisyon mu merak ediyor, fantazi mi yapıyor bir çok sebep olabilir altında.

ha bazıları bağımlı oluyor o ayrı bir grup. onların cidden psikolojik destek almaları lazım seks ve ..... bağımlılığı, tek eşli olamama bunlar ciddi sorunlar tabii ki

Valla her harfine katılabileceğim bi yorum olmuş bu. Kesinlikle haklısıınız.

Kizlar esinizin izleyip izlemedigini takip etmek mi istyrsunuz mesela bn esimi youtubede tutmustum yptgim bir ornkle:
Soyle:youtubede ana sayfaya geciyorsunuz hesap aciyorsunz tabi gizli esiniz goremez esiniz ne izlese kayit ediyor sonra gecmise giriyorsunz ve goruyorsunuz bn boyle yptim we hep yprm
(bídě lutfen bosanma lafini getrmeyin her erkk izler bence ) bu yuzden bosancksz ben buna gulerimmmm

Ahh ahh internette olmadik yerde karsina cikiyor bu tur goruntuler videolar maalesef:50:
normal bir siteye giriyosun hemen kenarda bir gorsel kisa bir video yok benimle sohbet etmek istermisin ler..
mecburmuyuz her internete girdigimizde yari ciplak kadini ve suh olmaya calisan bakislari gormeye:83:

anlik merak olabilir bilmiyorum esinizle sakinlestikten sonra konusmayi deneyin bence. bakalim ne diyecek. ama kesinlikle once sakinlesmeyi deneyin.
keske misafirlerinizi arayip acil birseyin ciktigini soyleseydinz bu durumda nasil misafir agarliyacaksiniz bilmiyorum..

cinsel hayatinda degisiklik yenilik istediklerinde boyle seyler yapabiliyorlar, kimileri de ogrenmek icin izliyorlarmis..
kesinlikle konusun esinizle bir sure icinizden ayri yatmak geliyosa ayri yatin ama kendinizi boyle yipratmayin:16:

2 gün ağlamak,yatak ayırmak,annesine söylemeyi veya boşanmayı düşünmek...Ne kadar abartılı tepkiler bunlar.
İzlemeyen var mı diyeceğim,var diyenler olacak ya...
Geçen hafta böyle bir konu açılsa,konu sahibi de var diyenlerden olacakmış.40 yıl düşünse eşinin izleyeceği aklına gelmezmiş.

böyle konurlada aklıma hep şu geliyor,..... izlemeyen erkek yok denecek kadar az deniliyor peki kadın kocasından gizli ..... izlese ve kocası bunu fark etse ne tepki verir acaba? böyle konularda ilk aklıma gelen bu.

.................. şeklinde çıkmış yazdığım P ile başlayan kelime :)

Son düzenleme:
2 gün ağlamak,yatak ayırmak,annesine söylemeyi veya boşanmayı düşünmek...Ne kadar abartılı tepkiler bunlar.
İzlemeyen var mı diyeceğim,var diyenler olacak ya...
Geçen hafta böyle bir konu açılsa,konu sahibi de var diyenlerden olacakmış.40 yıl düşünse eşinin izleyeceği aklına gelmezmiş.

doğru söze nedenir..:29:

aynen bende evlilikten korkuyorum :(

bekarlık evlilikten daha zor bence..evlilikte düzenli hayat a geçiyorsun..atrıca erkeğin öyle arada bir bakması normaldir anormal olan .....grafiyi yaşamın tamamen içine sokmak onlarada sapık deniyor sanıyorum..bunları ayırt etmek gerek:27:

Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegi :( dun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.

aramıza hoşgeldin canım malesef benim eşimde de var bende bir care bulamadım:14::14::14::14::14:

aramıza hoşgeldin canım malesef benim eşimde de var bende bir care bulamadım:14::14::14::14::14:

onunla konusup neden izledigini ogrendiniz mi?
cinsel hayatiniza renk kattiniz mi ?
neler istediginizi birbirinizle acik acik konustunuz mu?
tabulari ortadan kaldirip "ayip" kelimesinden kurtuldunuz mu ?
buna ragmen hala mi izliyor ? o zaman esiniz bagimlidir.. tedavi gormesi gerek bence

Ayyyy yorumları okudum çoğu kişi ne kadar da abartmış.Altı üstü bir video ben de evliyim eşimi yakalasam en fazla tavır alırım.En son düşündüğüm şey olan yatak ayırmaya kadar gitmem yani.Adama resmen başka kadınla basmış muamelesi yapılıyor yazık kıza ya evli insanlar bunlar.Konu sahibi sen de fazla kulak asma sakinleş olur böyle şeyler yapmış bir hata bir daha görürsem sonuçlarına katlanırsın de kapat mevzuuyu.İnan o kadar abartılacak bir şey yok ortada.Sakın fazla uzatma daha fazla itme adamı da o tarz şeylere

normal karsilamiyorum izlemeyenler de elbet vardir, bana denk gelirmi bilemem tabi,
yani esinizin elalemin ciplak vücütlarini izlemesi sizi rahatsiz etmiyor olabilir.
ama bizi ediyor, acikcasi bir nevi aldatma gibi bisey, yani o zaman internetten bulusmadan
birileriyle de konussunlar fantaziler falan yapsinlar ne fark ederki ikisi de pc üzerinden dimi,
ama sadece internette kalcak ayni ..... izlemek gibi, bunda da sorun yok dermisiniz

konu sahibi arkadasim ne yazikki aliskanlik yaptiysa kolay kolay birakmaz, gözünü
korkutmanla birakirmi bilemiyorum ama denemende fayda var, baska ne yapilabilirki
zaten

birde güzel giyin esini kendine cek okuyamiyorum artik bu yorumlari, neden herseyi
kadin yapmak zorunda, erkek yapsa arkadaslari ona böyle bi akil verirmiydi güzel
kokular sür baska erkeklere bakmasin senin hatun, eve bagla.......

Back
X