• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

hoş bir şey değil evet ama verdiğiniz tepki de bi garip yani
yollar bilbordlar hep sexi çağrıştıran şeylerle dolu
sanki fanusta yaşıyor gibi tepki vermişsiniz

tamam üzülür insan da ne bileyim:ssz:

Herkes kocam p...no izliyo diye kocasını boşasa dünyada evli insan kalmazdı:::))) ben eşime derim mesela beraber izliyelim diye.:::;;)))

genellemeciler ve istatistikçiler de geldiğine göre çalsın davullar :27:

o değil de sular ne zaman gelecek yahu :19:

benim midem kaldırmaz demek ne demek sen onu açıkla ilk önce..
sonrasında izleyen erkeklerin hanımlarının midesi kaldırıyor anlamını nerden çıkarttığımı düşün..

Ben öyle bir yorumda bulunmadığım için, arkadaş yazarken ne düşündü bilemem... Ama sana sözlük anlamını yazıyorum;

1) hastalık, tiksinme vb. sebeplerle bir şeyi yiyememek;
2) mec. çirkin bir şey karşısında huzursuz olmak, rahatı kaçmak.

demek ki arkadaş ben huzursuz olurum, rahatım kaçar demek istemiş..

Ne yapacağımı sana sorucam sanki
Uyu sen en iyisi

Banami sor dedim neyin kafasindasin benim uyuyup uyumamamda sana kalmadi bi isine bak sen hangi dunyada yasiyosun ewlimisin bekarmisin bilmiorum ama kesinlikle hayatindaki insanda en az bi kere izlemistir madem bu kadar asla olamaz goruyosun once onu bi sindir dahada muhattap olmuycam sanki sawunuyomusum gibi atar yapiyon bi oku anla once bende igrenc diorum ama aglancak bi durum yok okey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim midem kaldırmaz demek ne demek sen onu açıkla ilk önce..
sonrasında izleyen erkeklerin hanımlarının midesi kaldırıyor anlamını nerden çıkarttığımı düşün..

'Benim' midem kaldırmaz demek. Hoşlanmıyorum demek. Bana göre normal değil demek. Eşimin izlemesini istemem demek. Kimseyi eleştirmeden kendi fikrimi ortaya attım. Normal gören insanlara saygım var dedim.

Hadi şimdi sen açıkla, bundan diğer insanlara midesiz dediğimi nasıl çıkardın?

burdan atıp tutmak kolay,herkez dört dörtlük burada:31:

Ayyyy super yorum ayni dusuncedeyim millet baska gezegende yasiyo sanki

spermogram testinde bile prn filmi izletiyolarmış.odaya girince açıkmış tv.o kadar büyütçek bi durum değl gözlerine yazık.

'Benim' midem kaldırmaz demek. Hoşlanmıyorum demek. Bana göre normal değil demek. Eşimin izlemesini istemem demek. Kimseyi eleştirmeden kendi fikrimi ortaya attım. Normal gören insanlara saygım var dedim.

midem kaldırmaz eşim izlese diyorsun..bu değimi kullanmasaydın o zaman demekki eşi izleyenlerin midesi kaldırıyor..arkadaşlar yazsın fikirlerini yada..

Ben öyle bir yorumda bulunmadığım için, arkadaş yazarken ne düşündü bilemem... Ama sana sözlük anlamını yazıyorum;

1) hastalık, tiksinme vb. sebeplerle bir şeyi yiyememek;
2) mec. çirkin bir şey karşısında huzursuz olmak, rahatı kaçmak.

demek ki arkadaş ben huzursuz olurum, rahatım kaçar demek istemiş..

Teşekkür ederim canım. Aynen öyle söylemek istedim kusura bakma sen de uğraştın boşu boşuna.

zor sorular sorma tolcan... :ssz:

Ayyyy super yorum ayni dusuncedeyim millet baska gezegende yasiyo sanki

heh doğru söyledin onlar soyut yaşıyorlar hayatı sütten çıkmış akkaşıklar:27:

Herkes kocam p...no izliyo diye kocasını boşasa dünyada evli insan kalmazdı:::))) ben eşime derim mesela beraber izliyelim diye.:::;;)))

Ay sorma yaa bence bu kadar affedilemez goruyolar kesinlie izlemistir kocalari hayatlarinda 1 kere bile olsa bence bunu bi sindirsinler

zor sorular sorma tolcan... :ssz:

sizin o dedğimi kullanmanız abest burada..ister kabul edin ister etmeyin..iğrenme demekmiş ya..kocandan iğren diye yol gösteriyorsunuz demekki ,anormal miş ya size göre..:ssz:

midem kaldırmaz eşim izlese diyorsun..bu değimi kullanmasaydın o zaman demekki eşi izleyenlerin midesi kaldırıyor..arkadaşlar yazsın fikirlerini yada..

Allah allah. Kendimden bahsettim diyorum, o zaman burada her bence normal, nerede yaşıyorsunuz siz diyenlerle de ben çatışayım ne demek istiyorsun diye. Herkes kendi görüşünü söylüyor, insanlara midesiz demek istesem saygı duyuyorum demezdim. Herkesin kendi hayatı, ben bu durumdan hoşlanmam. Burada eşiyle birlikte izleyenlerde var, bana ne? Kime ne? Herkes fikrini yazdı, ben yazınca sorun oldu. Bir dahakine neler yazmam gerektiğini sorarım, ona göre yazarım.

Banami sor dedim neyin kafasindasin benim uyuyup uyumamamda sana kalmadi bi isine bak sen hangi dunyada yasiyosun ewlimisin bekarmisin bilmiorum ama kesinlikle hayatindaki insanda en az bi kere izlemistir madem bu kadar asla olamaz goruyosun once onu bi sindir dahada muhattap olmuycam sanki sawunuyomusum gibi atar yapiyon bi oku anla once bende igrenc diorum ama aglancak bi durum yok okey

Kocasından soğuyacak şeyler yazma dedin ben de bunu mu sana soracam dedim
Ayrıca normalmiş gibi anlatır anlatıp sonra da iğrenç demekle olmuyor
Ayrıca bana soracak değilsen durduk yere ben yatcam yazmayaydın
Başka bir gezegende flln yaşamıyorum böyle kadınlar oldukça izlemeyi bırak aldatma oranı bile bize müstehak
Ayrıca eski nişanlım da izlemiyordu
Her erkek izler diye bir kural yok hepsi aciz değil

Son düzenleme:
Back
X