• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

midem kaldırmaz eşim izlese diyorsun..bu değimi kullanmasaydın o zaman demekki eşi izleyenlerin midesi kaldırıyor..arkadaşlar yazsın fikirlerini yada..

Açıkladık o deyimin tdk daki anlamını..

Teşekkür ederim canım. Aynen öyle söylemek istedim kusura bakma sen de uğraştın boşu boşuna.

Yok canım, ne demek :52:

cercevenizi biraz genisletirseniz herkesin yapmadigini kabul ederseniz. herkes yapar diye kendinizi mi rahatlatiyorsunuz anlamadim ki. ne bu ispatlama cabasi

sizin o dedğimi kullanmanız abest burada..ister kabul edin ister etmeyin..iğrenme demekmiş ya..kocandan iğren diye yol gösteriyorsunuz demekki ,anormal miş ya size göre..:ssz:

değim değil deyim.. kullanan ben değilim.. o deyim sıkça kullanılan bir deyimdir... kocandan iğren diyen olmadı, normal bir durum değil diyen oldu..

başka konuları mı okuyup buraya gelip yorum yapıyorsun, anlamadım ki?

her erkek p.....o izler ya da izlemez bilmiyorum 10 yıllık evliyim daha eşimi öyle bi şey izlerken yakalamadım,şüphelenmedim benden gizli izliyosa yakalarsam yolarım zaten :27:

ama konuda benim eşim izlemiyor,her erkek yapmıyor diyenlere karşı çok garip tepkiler var şaka gibi.ne biçim bi genellemeyse anlamadım.

Söylediğim şeyler, yeterince açık ama altından neler çıkıyor şaşkınlıkla izliyorum :)

yahu siz niye birbirnizle paslaşıyorsunuzki..kendi kendinize açıklayamıyormusunuz fikirlerinizi..:9:
insan böyle durumlarda..büyütecek bir şey yok,düzelir falan yazar:31:

Kocasından soğuyacak şeyler yazma dedin ben de bunu mu sana soracam dedim
Ayrıca normalmiş gibi anlatır anlatıp sonra da iğrenç demekle olmuyor
Ayrıca bana soracak değilsen durduk yere ben yatcam yazmayaydın
Başka bir gezegende flln yaşamıyorum böyle kadınlar oldukça izlemeyi bırak aldatma oranı bile bize müstehak
Ayrıca eski nişanlım da izlemiyordu
Her erkek izler diye bir kural yok hepsi aciz değil

Senin o tawrini anladiysa izliyorummu diycek komik olma

Sana sormadim zaten daha muhattap olmuyorumun kibarcasiydi keske kibarlik yapmadaydim
AGLANACAK KADAR onemli bi durum diil senin kafanla giderse tum kadinlar dul kalir
Bu defa kibar olmuycam senle muhattap olmuyorum farkli gezegenlerin insanlariyiz :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yahu siz niye birbirnizle paslaşıyorsunuzki..kendi kendinize açıklayamıyormusunuz fikirlerinizi..:9:
insan böyle durumlarda..büyütecek bir şey yok,düzelir falan yazar:31:

Kendi fikrimi daha ne kadar açıklayayım sana? Ayrıca istediğimi yazarım, buna kimse karışamaz. Ben kimseye hakaret etmeden, saygı duyarak yazıyorum sen hala öyle yazılmaz diyorsun. Yazılanları anla ama anlamak istediğin gibi anlama.

Senin o tawrini anladiysa izliyorummu diycek komik olma

Sana sormadim zaten daha muhattap olmuyorumun kibarcasiydi keske kibarlik yapmadaydim
AGLANACAK KADAR onemli bi durum diil senin kafanla giderse tum kadinlar dul kalir
Bu defa kibar olmuycam senle muhattap olmuyorum farkli gezegenlerin insanlariyiz :D

Erkeklerden bahsederken onları yalancı sapık çeşitli kalıplara soktınuz
O kişi benim yıllardır arkadaşımdı ailesi neredeyse gay diyorlardı
Bilip bilmeden konuşuyorsun
Herkesi çevredekiler gibi sanma
Şeyi için bu kadar basitleşmeyrn çok erkek var

ne 1 keresi ya bırak:1::1:

Arkadaslar 1 kereyi bile zor sindirir cnm ondan oyle yazdim her erkege sibel kekilli kim de bilir yani hahhahahajhajja ay koptum bide madem adamin izlemesini kaldiramiyosun ozaman o adami doyurcaksin yoksa izler yani

Back
X