Kocamın ailesi, boşanmalı mıyım?

Amcaya ayıp olur diyerek sizi ve çocuğunuzun geleceğini harcayan adamla evli kalınmaz. Resti çek kendine gelsin gelmezse gitsin ailesi ile mutlu mesut yaşasın. Cinsellik için mi evlenmiş

Kocamın ailesi 4 erkek , 2 kız. Abileri ve ablaları hayatlarını düzene sokmuşlar. 2 abisi memur diğer abisi kayınbabasının dükakanında. Kayınbiraderim de söylüyor orada çalışılmaz kendini kurtar diye dinlemiyor. Geçenler de kayınbiraderime gittik. Eve gelirken eşim babasının arabayla gitmesini bekledi. Hadi sür de gidelim diyorum, yok babam gitsin de öyle diyor. Saygısızlık olmasın dedi. Annemin evine gidip 2 hafta burnunu sürtmek istiyorum ama ailesi dolduruşa getirecektir.

getirsin boşanırsın mis gibi.
hasta olur insan bununla.

Getirsinler daha bu adama ne yaparlar ki?

Kocan degısmez.

Bunlar evlenmeden eve uğramazlar evlendikten sonra da bir baba ocağı aşkı depreşiveriyor
Asla kimseyi yönlendirmekten hoşlanmam ama ben benimkinin ailesinden hep çektim o zaman boşamadığıma çok pişman oldum şimdi boşamak daha çok istiyorum ama çocuk var.
Sana ilk tavsiyem çocuk yapma.
Daha sonraki kararında başarılar

Kesınlıkle cocuk falan yapma. Ayrıca bı süre annende kal. Eşine rest cekmezsen düzelmez. Aşırı anneci

Boşan
Bu ne yahu
Ne akılsız bir adam
Ünv mezunu bir insan niye 3000tlye kölelik etsin???

Annemın ayagı kırılmıstı babamla bızde kaldılar. Yalvardık yakardık yıne de yatmadılar bızım yatagımızda. Kuru tahtada yatarım kımsenın yatagında yatmam dedı annem,babam. Kocan tam bir öküz kusura bakma. Ya konus derdını anlat kendını sılkelesın yada olmuyorsa bıtır. Burdan bosanayım mı dıye sormak manasız. Yasın daha cok genc boyle bır adamla omur gecer mı bılemedım. Meslegın var mı, donsen aılen nasıl karsılar bunları da goz onunde bulundur.

Sizde neden kalıyolar evleri yokmu

Kendi ailenizi uzun süreli ve sık sık çağırıp yatak odasıni onlara vereceksiniz. Eşiniz bunu kabul etmeyeceği için kendisi de sizden talep edemeyecek duruma gelecek. Başka bir şey gelmedi aklıma

Kadının ailesi iki hafta üst üste gelse önce o çok bilmiş kayınpeder müdahale eder emin ol, kadının ailesini arayıp yeni evlinin evine sık gelinmez bile der. Bu tarz aileler hem arsız hem hadsiz olur genelde.

Konusahibi muhtemelen ev kızı, kendi ailesi bu sebeple ayrılmasına da müsade etmez anladığım kadarıyla, zaten derdi daha çok gezdirilmemiş olmak gibi geliyor bana, baksana memur olsun saati belli olsun beni gezdirsin peh peh peh. Sen de bi zahmet memur ol o zaman, ayaklarının üzerinde dur da restini çek, sesin çıkabilsin, adamın memur olacağına dair kendine güveni olsa gecenin üçünde gider mi o dükkana, ne mezunu bile olduğunu söylemiyor. Bana altı çok boş bi konu gibi geldi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…