Kocamın Ailesi Fox Tv

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248

Yonca ve Tarık, iki kişilik hayatlarında sessiz sakin yaşarken, kendilerini babaanneli, yengeli, amcalı, bol kardeşli Ar ailesinin ortasında bulurlar. Tarık 5 yaşından beri özlemini çektiği geniş aileye komşu evlat olurken, Yonca uğrunda bekar kalacak kadar korktuğu geniş bir aileye komşu gelin oluvermiştir. Ar ailesi ise bambaşka bir trajedi ve gizemle için için kaynamaktadır.

Ya ben anlamadım bu Tarık nasıl küçükken kaybolmuş? Babası öldü sanıyor annesi yaşıyor diyor yani kaza gibi bir şey mi anlamadım?

Evlatlık verildim demiş. E 5 yaşındaki çocuk benim ailem var demez mi ? Hafızası mı kayıpmış

Tarık annesiyle pazardaydı,annesinin yanından uzaklaştı,bu sırada annenin doğum sancısı tuttu kadını hastaneye kaldırdılar çocuk orada kaldı..Bence de biraz saçma olmuş kadın çocuğu olduğunu söyleyebilirdi veya çocuk yardım isteyebilirdi adres falan anne baba ismi vs...sonra çocuk esirgemeden evlat edinilip yurt dışına gitmiş ...

ben biraz yengeden şüphe ediyom adını unuttum yeşim salkımın halinden sanki parmağı var gibi

bu arada kadın bayıldı gibime geldi sancı gelince

ben biraz yengeden şüphe ediyom adını unuttum yeşim salkımın halinden sanki parmağı var gibi

Evet ben de yengeden şüpheleniyorum belki çocuğu o göndermiştir,sonra kocası hiç ortada yok....Tarık kaybolduğu günü hatırlıyor aslında anne babasının adını söyleyebilecek yaştaydı ...

5 yaşında çocuk az çok tarif eder anne babasını yaşadığı yeri.

Ayrıca yengede bir kötülük var ama neden böyle bir şey yapsın ki ? Aileyle düşmanlığı da yok neden böyle kötülük yapsın.

Ve Tarık evlat edinildiği aileye bir şey söylememiş mi? İnsan evlat edindiği çocuk annem babam var dese bir araştırmaz mı ?

Saçma geldi bana o konu. Daha mantıklı bir uzak kalma öyküsü yazılsaymış keşke.

Şu erkek gibi davranan kıza sinir oluyorum çok itici. Erkek fatma olmak için fazla kasmış.

çocuğu olmadı için öyle davranmıştır ileri bölmlrde çıkar gibime geliyor

dunku bolumde soledı yasadıgım travmanın etkısyle sanırım hıcbırsey hatırlamıyorum dedı tarık :)

birde yenge cuzdanda resmı gordu enteresan ama aldı resmı var gızemlı bişler bakalım

dunku bolumde soledı yasadıgım travmanın etkısyle sanırım hıcbırsey hatırlamıyorum dedı tarık :)

birde yenge cuzdanda resmı gordu enteresan ama aldı resmı var gızemlı bişler bakalım

o yenge herşeyi biliyomuş gibi geldi bana :44: birde o kendini engin diye tanıtan adam sahtekar bence kandırıyo hatta yengenin oyunu da olabilir öyle hissettim :26:

o yenge herşeyi biliyomuş gibi geldi bana :44: birde o kendini engin diye tanıtan adam sahtekar bence kandırıyo hatta yengenin oyunu da olabilir öyle hissettim :26:

ya o engın dıye tanıtan adam zaten belli para peşinde amcayı kazıkladı aldı paraları kacar belkide yenge belkide cocugu kacırttı falan dıyorlar ama bakalım hehe entrıkalı komedı dızısı :)ben bu hafta ortaya cıkar demıstım yengeyeee ıyı nıyetlı bakmstm amaaaa sanrm uzayack yengenn kocada yok ortada sureklıde gelıp gıdıp demırlı kapıya bakıyor anlamadım gıttı :)

hoşuma gitmişti izlemeye başladım ama dün akşamki bölümde bişey farkettim yaşlılar oruç tutuyo ama gençler tutmuyo gençlere böylemi örnek oluncak. gençken yiyin için yaşlanınca orucunuzu tutasınız mesajı veriliyo izlemekten vazgeçtim

evet oyle bir ayrıntı var enteresan :)

O yengede bir şey var ama hâlâ çözemedim.

Engin'im diye ortaya çıkana ne kadar çok güvendiler. Zaten sizin önceden de başınıza bu tarz şeyler gelmiş. Kandırılmışsınız. DNA testi vs yapılmadan ne diye bu kadar güveniyorsunuz?
Birisi anlatıyor, gidiyor diğerine hatırlamış gibi yapıyor...
Zaten şu dizilerde herkesin birbirinden bir şey saklamasına da deli oluyorum.
Herkes birbirinden saklıyor Engin ile görüştüğünü o yüzden o da bundan yararlanıyor.

AR ailesinin gençleri de oruç tutuyordu ya...

Şeniz cok gizemli bende çözemedim.
O Engin e de gıcık oluyorum tipi bile uyuz adamın yahu artık cıksın ortaya gercekler de gırgır şamata başlasın..

Ya kızlarr bu Pelin yakında parlayacak, parlasın da zaten cok yetenekli cok tatlı Emir Berke'nin kız versiyonu hatta daha yeteneklisi bence. İzlerken ekrana yapışıp yiyesim geliyor o yanakları.

Evet, Allah affetsin ama o Engin olduğunu iddia eden adam çok gıcık tipli.

Pelin'i yerim ya... Böceeeeeeeeeeekkk!

Yengenin çocuğu olmuyor diye herkes evlat acısı çeksin istiyor sanki Enginin kaybolmasında onun etkisi cidden çok büyük. Ayyy sahte engin ayagını nasıl çatlattırmış cidden deli derdini de çözemedim ama.

Evet, belki de benim çocuğum olmadı herkes üzülsün diyordur.
Yengenin etkisi olduğu kesin bence.
Acaba diyorum. Engin'i pazarda o buldu da Almanya'dakilere satıp öyle mi zengin oldu?

Engin'im diyen zaten deli canım, derdi de para bence! Ya da manyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…