- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Ya ben anlamadım bu Tarık nasıl küçükken kaybolmuş? Babası öldü sanıyor annesi yaşıyor diyor yani kaza gibi bir şey mi anlamadım?
Evlatlık verildim demiş. E 5 yaşındaki çocuk benim ailem var demez mi ? Hafızası mı kayıpmış
Tarık annesiyle pazardaydı,annesinin yanından uzaklaştı,bu sırada annenin doğum sancısı tuttu kadını hastaneye kaldırdılar çocuk orada kaldı..Bence de biraz saçma olmuş kadın çocuğu olduğunu söyleyebilirdi veya çocuk yardım isteyebilirdi adres falan anne baba ismi vs...sonra çocuk esirgemeden evlat edinilip yurt dışına gitmiş ...
ben biraz yengeden şüphe ediyom adını unuttum yeşim salkımın halinden sanki parmağı var gibi
bu arada kadın bayıldı gibime geldi sancı gelince
5 yaşında çocuk az çok tarif eder anne babasını yaşadığı yeri.
Ayrıca yengede bir kötülük var ama neden böyle bir şey yapsın ki ? Aileyle düşmanlığı da yok neden böyle kötülük yapsın.
Ve Tarık evlat edinildiği aileye bir şey söylememiş mi? İnsan evlat edindiği çocuk annem babam var dese bir araştırmaz mı ?
Saçma geldi bana o konu. Daha mantıklı bir uzak kalma öyküsü yazılsaymış keşke.
Şu erkek gibi davranan kıza sinir oluyorum çok itici. Erkek fatma olmak için fazla kasmış.
dunku bolumde soledı yasadıgım travmanın etkısyle sanırım hıcbırsey hatırlamıyorum dedı tarık :)
birde yenge cuzdanda resmı gordu enteresan ama aldı resmı var gızemlı bişler bakalım
ya ben sonuna doğru uyuya kalmışım sonra ne oldu
dunku bolumde soledı yasadıgım travmanın etkısyle sanırım hıcbırsey hatırlamıyorum dedı tarık :)
birde yenge cuzdanda resmı gordu enteresan ama aldı resmı var gızemlı bişler bakalım
o yenge herşeyi biliyomuş gibi geldi bana :44: birde o kendini engin diye tanıtan adam sahtekar bence kandırıyo hatta yengenin oyunu da olabilir öyle hissettim :26:
hoşuma gitmişti izlemeye başladım ama dün akşamki bölümde bişey farkettim yaşlılar oruç tutuyo ama gençler tutmuyo gençlere böylemi örnek oluncak. gençken yiyin için yaşlanınca orucunuzu tutasınız mesajı veriliyo izlemekten vazgeçtim
O yengede bir şey var ama hâlâ çözemedim.ben biraz yengeden şüphe ediyom adını unuttum yeşim salkımın halinden sanki parmağı var gibi
bu arada kadın bayıldı gibime geldi sancı gelince
Engin'im diye ortaya çıkana ne kadar çok güvendiler.o yenge herşeyi biliyomuş gibi geldi bana :44: birde o kendini engin diye tanıtan adam sahtekar bence kandırıyo hatta yengenin oyunu da olabilir öyle hissettim :26:
AR ailesinin gençleri de oruç tutuyordu ya...hoşuma gitmişti izlemeye başladım ama dün akşamki bölümde bişey farkettim yaşlılar oruç tutuyo ama gençler tutmuyo gençlere böylemi örnek oluncak. gençken yiyin için yaşlanınca orucunuzu tutasınız mesajı veriliyo izlemekten vazgeçtim
O yengede bir şey var ama hâlâ çözemedim.
Engin'im diye ortaya çıkana ne kadar çok güvendiler.Zaten sizin önceden de başınıza bu tarz şeyler gelmiş. Kandırılmışsınız. DNA testi vs yapılmadan ne diye bu kadar güveniyorsunuz?
Birisi anlatıyor, gidiyor diğerine hatırlamış gibi yapıyor...
Zaten şu dizilerde herkesin birbirinden bir şey saklamasına da deli oluyorum.
Herkes birbirinden saklıyor Engin ile görüştüğünü o yüzden o da bundan yararlanıyor.
AR ailesinin gençleri de oruç tutuyordu ya...
Evet, Allah affetsin ama o Engin olduğunu iddia eden adam çok gıcık tipli.Şeniz cok gizemli bende çözemedim.
O Engin e de gıcık oluyorum tipi bile uyuz adamın yahu artık cıksın ortaya gercekler de gırgır şamata başlasın..
Ya kızlarr bu Pelin yakında parlayacak, parlasın da zaten cok yetenekli cok tatlı Emir Berke'nin kız versiyonu hatta daha yeteneklisi bence. İzlerken ekrana yapışıp yiyesim geliyor o yanakları.
Evet, belki de benim çocuğum olmadı herkes üzülsün diyordur.Yengenin çocuğu olmuyor diye herkes evlat acısı çeksin istiyor sanki Enginin kaybolmasında onun etkisi cidden çok büyük. Ayyy sahte engin ayagını nasıl çatlattırmış cidden deli derdini de çözemedim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?