- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
bende anlamadım canım yonca öldü dün akkşamNoldu yahuuu... izleyemedim ben biraz once denk geldik yonca cikti mi diziden. Ben tarik cikicak sanirken. Cok sasirdim
iinş. rüyadır yaabende anlamadım canım yonca öldü dün akkşamtarıkda çıkarsa ne olacak karı koca gitti ailesi kaldı
iinş. rüyadır yaa
Cok enteresan yani nasil 13 bölümlük olur ki.malesef çıkmış 13 bölümlük anlaşma yapılmış
Ben de aynen böyle düşünüyorum.Kocamin ailesi isminin bir anlami kalmadi
Ben de TARIK çıkacak diye okumuştum. Şoke oldum. Ne anlamı kaldı dizinin?Noldu yahuuu... izleyemedim ben biraz once denk geldik yonca cikti mi diziden. Ben tarik cikicak sanirken. Cok sasirdim
bi dizininde sonunu getirseler olmazmııımalesef çıkmış 13 bölümlük anlaşma yapılmış
Uff! Sorma hele 13. bölümde iyice uyuz oldum.Çok konuştuğu için kızı diziden atmışlar belli.Ben de gıcık oluyordum kıza.Çocuğun başının etini yiyordu.Bulmuş öyle adamı.Tabiki rolü öyleydi ama role kendi de bir sevimlilik katabilirdi.
Ben diziyi yazın izlemeye başlamıştım.İzlediğim dizi başlayınca bunu pek izleyemiyorum ama reklam aralarında bakmak da yetiyor.O sahneyi kaçırdım.Öyle bir çocuk o kızı nasıl sevmişse.Uff! Sorma hele 13. bölümde iyice uyuz oldum.
Mukadder'i nasıl haşladı. Nasıl kalbini kırdı kanının, en can alıcı noktadan.
Öyle kocayı bulmuş cidden, Tarık da neyini seviyorsa bu nemrutun. Hiçbir yönüyle insanlığı yok.
Bence de. Yani insanlığı yok bir şeyi yok. Çocuğa da öyle çok özel davranmıyor. Tamam seviyor da yemekten içmekten temizlikten bir şeyden de anladığı yok.Ben diziyi yazın izlemeye başlamıştım.İzlediğim dizi başlayınca bunu pek izleyemiyorum ama reklam aralarında bakmak da yetiyor.O sahneyi kaçırdım.Öyle bir çocuk o kızı nasıl sevmişse.
Bak bu fikir güzel geldi bana, yoksa ne olursa olsun Yonca'nın ölmesine üzülmüştüm.ben son sahnede çok üzüldüm valla şimdi Tarık yeni bir sevgili bulur 1 2 sene sonradan başlatırlar herhalde
Dimi ama.Bence de. Yani insanlığı yok bir şeyi yok. Çocuğa da öyle çok özel davranmıyor. Tamam seviyor da yemekten içmekten temizlikten bir şeyden de anladığı yok.
Yani hiçbir yönü çekici değil.
Bu arada bu akşam başlayacak olan "Hayat Yolunda" için burada konu açılmamış.
Ediz Hun için bakacağım sanırım. Merak ettim.
Niye?Dimi ama.İyiki ölmüş.
O dizinin fragmanını gördüm.Tutacağa benziyor.Aksiyonu bol.Ben yine reklam aralarında bakarım.
Niye?
Çarşamba günleri ne izliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?