Kocamın Ailesi Fox Tv

Yonca öldü mü? O ruyamıydı dizinin hakkından gelemiycksnz nie oyuncu oluyrsnz ya..

Kocamın Ailesi dizisinin başrol oyuncularından Selen Sevyen'in diziye neden veda ettiği ortaya çıktı.

FOX'ta ekrana gelen 'Kocamın Ailesi' dizisinin başrol oyuncusu Selen Seyven, geçen temmuz ayında gözünün mor olduğu bir fotoğrafı instagram'dan paylaşmış ve altına, "İş ahlakı böyle bir şey işte. Gözün çıkıp eline düşse bile çekersin sahneleri... Seni senden başkası bu nankör meslekte düşünmez" yazmıştı.

Güneş'in haberine göre, geçen bayramda da sabaha karşı gün aydınlanırken bir video paylaşmış ve "Bu saatte hala çalışıyoruzKocamın Ailesi aman sabahlar olmasın" sözleriyle çalışma koşullarına ikinci kez isyan etmişti.

Seyven, dizinin 13. bölümünde ölerek projeye veda etti.

Yapımcıyla kavga ettiği için projeden çıkarıldığı iddia edilen Seyven'in geri dönmesi için hayranları kampanya başlattı.

Bölüm başına dünyayı götürüyorlar, hala çalışma şartları koşulları, o setin ışıkçısı kameramanı, montajcısı napsın...

Çok konuştuğu için kızı diziden atmışlar belli.Ben de gıcık oluyordum kıza.Çocuğun başının etini yiyordu.Bulmuş öyle adamı. Tabiki rolü öyleydi ama role kendi de bir sevimlilik katabilirdi.

Uff! Sorma hele 13. bölümde iyice uyuz oldum.
Mukadder'i nasıl haşladı. Nasıl kalbini kırdı kanının, en can alıcı noktadan.
Öyle kocayı bulmuş cidden, Tarık da neyini seviyorsa bu nemrutun. Hiçbir yönüyle insanlığı yok.

Ben diziyi yazın izlemeye başlamıştım.İzlediğim dizi başlayınca bunu pek izleyemiyorum ama reklam aralarında bakmak da yetiyor.O sahneyi kaçırdım.Öyle bir çocuk o kızı nasıl sevmişse.

Ben diziyi yazın izlemeye başlamıştım.İzlediğim dizi başlayınca bunu pek izleyemiyorum ama reklam aralarında bakmak da yetiyor.O sahneyi kaçırdım.Öyle bir çocuk o kızı nasıl sevmişse.
Bence de. Yani insanlığı yok bir şeyi yok. Çocuğa da öyle çok özel davranmıyor. Tamam seviyor da yemekten içmekten temizlikten bir şeyden de anladığı yok.
Yani hiçbir yönü çekici değil.

Bu arada bu akşam başlayacak olan "Hayat Yolunda" için burada konu açılmamış.
Ediz Hun için bakacağım sanırım. Merak ettim.

Dimi ama. İyiki ölmüş.

O dizinin fragmanını gördüm.Tutacağa benziyor.Aksiyonu bol.Ben yine reklam aralarında bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…