Kocamın Ailesi Fox Tv

Öyle çok zengin bir aile değil ki derdi para olsun. Diğer engin hatırlasa keşkee çat çat söylese

yok kocası zaten zengnmiş tarık başı dönünce geçmişten işey hatırladı gibi arabada ağzı kaplıyı bence yenge kaçırttı ve şok yaşadığı için bişiy hhatırlamıyor

Öyle çok zengin bir aile değil ki derdi para olsun. Diğer engin hatırlasa keşkee çat çat söylese
Keşke ama dizi nasıl devam edecek öyle olsa?

yok kocası zaten zengnmiş tarık başı dönünce geçmişten işey hatırladı gibi arabada ağzı kaplıyı bence yenge kaçırttı ve şok yaşadığı için bişiy hhatırlamıyor
Eee, bu Şeniz'in derdi ne o zaman?

Aile dizisi ama içinde sırlar entrikalar var bu da beni geriyor.Çocuğun onların oğlu olduğu ortaya çıksa artık.İyice uzadı.Şeniz'in çocuğu olmadığı için kıskançlıktan kaçırttı çocuğu galiba.Başroldeki adam çok tatlı.Her eve lazım biri.

Bence de çok sır , entrika var. Bir de herkes birbirinden bir şey gizliyor. Engin (olduğunu söyleyen çocuk) ile herkes bir şeyler konuşuyor. Birbirine haber vermiyor. O gıcık da bunu kullanıyor.
Bence de Şeniz kıskançlıktan yaptı. ( Şeniz'in bu aile ile başka bir zoru da var sanki. )
Bence de Tarık çok tatlı. Darısı bize...

galiba tarığı canlandıran oyuncu, yapımcıyla kavga etmiş.
ayrılması söz konusuymus..

bana da cok sevimli geliyor o adam.

galiba tarığı canlandıran oyuncu, yapımcıyla kavga etmiş.
ayrılması söz konusuymus..

bana da cok sevimli geliyor o adam.
Ben de okudum ya inşallah gerçek değildir. Oyuncu değişikliğinden sonra soğuyorum.

Yonca kocasının ailesinin onlar olduğunu anladı. Ne yapacak acaba?Şeniz'e yumurtlamasaydı. Bence Şeniz'i didikleyecek. O kadar da salak değil hemen gidip söylemez herhalde...

yonca öldümü yaaa

Eklentiler

• xenforo-smilies-kk67[1].gif
    13,4 KB · Görüntüleme: 118
  • xenforo-smilies-kk42[1].gif
    13,2 KB · Görüntüleme: 123
yoncayı canlandıran oyuncu diziden ayrılıyomuş sanırım
yonca ölecekmiş

bu şekilde dizi nasıl devam edecek ki
tadı kalmaz bence

ee tarık da ayrılıyormuş diziden ben ikisi için izliyordum daha çok bence de tadı kalmaz dizinin

tarık ve yonca olmadan dizinin ne anlamı var ki
adı üstünde kocamın ailesi yani
zaten yonca ve aile arasındaki durumlar heyecan ve komedi katacaktı diziye
çok saçma bence
sanırım kavga vs birşeyler olmuş ama sorunu çözmek yerine oyuncuyu öldürmek ne kazandıracak anlamadım

öldürmek yerine yeni bi oyuncu bulsalarmış en azından
ben bi daha izlemem heralde bu diziyi

Yoncq ile aile arasinda cekismeler baslamadan yonca gitti ee dzinin adi ile ne ilgisi kaldiki
Yonca cikiyorsa bile oyincu degisuklugu olsaydi zaten yonca cok yapmacik rol yapiyordu
olmadi boyle hemde hoc olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…