- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
Seniz yemekte herkese açıkladı kendisinin kacirdigini seferin suçu yok dedi sefer öğrenince çok aramış. Çocuğunu kaybetmiş siz çok mutluydunuz dedi sefer istememis çocuğu.dün izleyen oldu mu? nasıl bitti. her şey açığa çıkmıştır.
ben iki bölüm geriden geliyorum
çok da merak ediyorum nasıl bitti.
Hasan kim?Seniz yemekte herkese açıkladı kendisinin kacirdigini seferin suçu yok dedi sefer öğrenince çok aramış. Çocuğunu kaybetmiş siz çok mutluydunuz dedi sefer istememis çocuğu.
1 yıl sonradan başladı. Mirayin doğum günü. Pastane önüne masalar kurulmuştu. Yemek vs.Sefer de vardı dogum gunun de kusme durumlari yoktu seniz hastanede yatiyordu öyle anladım.Pelin kardeşine hediye yollamis sefer götürmüş doğum günün de.
Cucu. Tülay evlenmiş. Miray ve Fatih. Gülay ve akın da evlenmiş.
Engin ve güneş hasani evlat edinmiş adını duman koymuşlar güneş hamile idi. Dizinin son sahnesinde de yapımcı yönetmen bütün çalışanları gösterdiler orası güzel di ama umduğum gibi değil di.
Senizin kacirdigini tahmin ediyorduk ama sunduğu bahaneyi beğenmedim final bölümünü fazla beğenmedim son kısım hariç.
Hasan kim?
Aaa! Herkes evlenmiş demek (tabii apar topar son yapınca...)
Şeniz'i suçsuz gibiydi hani, apar topar final yapınca tabii ne yapsınlar?
Yalnız Şeniz Rıza'yı mı kaçırmış Engin'i mi?
Ayrıca böyle uzun uzun yazmışsın , sağ ol.
Şeniz engini kaçırmış.Aynen herkes evlendi. Rıza ve Aysel de evlendi.Hasan kim?
Aaa! Herkes evlenmiş demek (tabii apar topar son yapınca...)
Şeniz'i suçsuz gibiydi hani, apar topar final yapınca tabii ne yapsınlar?
Yalnız Şeniz Rıza'yı mı kaçırmış Engin'i mi?
Ayrıca böyle uzun uzun yazmışsın , sağ ol.
bende izleyemedim. bi yere bağlıcaz diye herkesi evlendirmişler yani çok saçma olmuşSeniz yemekte herkese açıkladı kendisinin kacirdigini seferin suçu yok dedi sefer öğrenince çok aramış. Çocuğunu kaybetmiş siz çok mutluydunuz dedi sefer istememis çocuğu.
1 yıl sonradan başladı. Mirayin doğum günü. Pastane önüne masalar kurulmuştu. Yemek vs.Sefer de vardı dogum gunun de kusme durumlari yoktu seniz hastanede yatiyordu öyle anladım.Pelin kardeşine hediye yollamis sefer götürmüş doğum günün de.
Engin ve güneş hasani evlat edinmiş adını duman koymuşlar güneş hamile idi. Dizinin son sahnesinde de yapımcı yönetmen bütün çalışanları gösterdiler orası güzel di ama umduğum gibi değil di.
Senizin kacirdigini tahmin ediyorduk ama sunduğu bahaneyi beğenmedim final bölümünü fazla beğenmedim son kısım hariç.
Tahmin etmiştim.Şeniz engini kaçırmış.Aynen herkes evlendi. Rıza ve Aysel de evlendi.
Şeniz engini kaçırmış.Aynen herkes evlendi. Rıza ve Aysel de evlendi.
Aynen :) final bölümünü beğenmedim en azından bir kaç bölüm devam etseydi güzel olurdu. Cucu ve Tülay dugununu gorsek güzel olurdu yada senizin bahanesi daha güzel olabilir di hiko ve zafer ona kötülük yapmış olsaydı misal daha güzel olurdu.Beki ile de Çiğdem evlenseydi bari.
Esma ile Fethi Abbas
Dilaver ile Zuhal
Fulden ile Hakan
:)))
bir tek kırmızılı yazdığın yeri beğenmedim. :)Aynen :) final bölümünü beğenmedim en azından bir kaç bölüm devam etseydi güzel olurdu. Cucu ve Tülay dugununu gorsek güzel olurdu yada senizin bahanesi daha güzel olabilir di hiko ve zafer ona kötülük yapmış olsaydı misal daha güzel olurdu.
Cidden çok saçma olmuş cidden, saçmalamışlar!!!Seniz yemekte herkese açıkladı kendisinin kacirdigini seferin suçu yok dedi sefer öğrenince çok aramış. Çocuğunu kaybetmiş siz çok mutluydunuz dedi sefer istememis çocuğu.
Olabilir :) ama daha değişik bir bahanesi olabilir di senizin. Çocuğunu kaybetmesi ve Ar ailesinin mutlu olmasi güzel bir bahane olmamış benim gözümde. :)bir tek kırmızılı yazdığın yeri beğenmedim. :)
Haklısın. saçma olmuş. tamam bebeğini kaybetmiş falan ama sonra niye dememiş ?Olabilir :) ama daha değişik bir bahanesi olabilir di senizin. Çocuğunu kaybetmesi ve Ar ailesinin mutlu olmasi güzel bir bahane olmamış benim gözümde. :)
Sıfırdan başladım, falan dedi ya. Hayatına devam ediyordur o şekilde...Hakan nerde peki onu göremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?