- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi karamellitrilece
-
aaa, öyle miydi?cücü annesiyle tartışmıştı ben kimseye ümit vermiyorum diye 2 bölüm öncesi, sonrada bu kadın çıktı. bencede gerçek sevgili falan değil pelin babasından soğumasın onu babası gibi görmesin falan diye olabilir. mirayı sevmedim çok itici duruyo
pelin emele babanne diyo ya, niye babanne diyosun dedi güneş, pelinde bişeyi 40 kere söylersen olurmuşya ondan dedi.aaa, öyle miydi?
annesiyle tartışmayı çok net hatırlayamadım.
yarım yamalak hatırlıyor gibiyim
Hımmm! Anımsayamadım bak bunları. :) Acaba izlemediğim bölümde miydi?pelin emele babanne diyo ya, niye babanne diyosun dedi güneş, pelinde bişeyi 40 kere söylersen olurmuşya ondan dedi.
sonra cücüyle emel yalnız kldığında, bu çocuğa umut verme gibi bişeyler söyledi oraları bende tam hatırlamıyorum. cücüde ben kimseye umut vermiyorum dedi kızdı gitti. emelde arkasından, umut vermiyosunda şimdi ondanmı böyle yaptın kızdın falan dedi.
geçen haftaki bölümde olması lazımHımmm! Anımsayamadım bak bunları. :) Acaba izlemediğim bölümde miydi?
Ben son iki bölümü izlemedim de ...
demek ondan anımsayamadım.geçen haftaki bölümde olması lazım
ben sana özel özet geçiyorumdemek ondan anımsayamadım.
sağ ol :)))ben sana özel özet geçiyorum
son iki bölümü hâlâ izleyemedimgüneşle tarıkın balayı olaylı oldu
sahi ne oldu? :)kızlar güneşin şakiri vardı ne oldu
sahi ne oldu? :)
Hiç deginmediler diye hatırlıyorum. Misal yeni sezon başladığında fuldenin karnı yoktu bir bölüm de karnı çıktı. Ben çocuk düştü zannetmistim.bende merak ediyorumm
Hiç deginmediler diye hatırlıyorum. Misal yeni sezon başladığında fuldenin karnı yoktu bir bölüm de karnı çıktı. Ben çocuk düştü zannetmistim.
ben son bölümü izlemedim. karnı mı çıktı? ben de bebek düştü gibi düşünmüştüm.Hiç deginmediler diye hatırlıyorum. Misal yeni sezon başladığında fuldenin karnı yoktu bir bölüm de karnı çıktı. Ben çocuk düştü zannetmistim.
Evet son bölüm de karnı çıktı. Hamile yani. Seniz le konuşurken sahnesi vardı.ben son bölümü izlemedim. karnı mı çıktı? ben de bebek düştü gibi düşünmüştüm.
Son bölüm de degindiler hamile. Ben de düştü sanmıştım.evet bebeği gizlediler diye düşünüyom
ayrıca aysel nasıl iş ortağı oldu
Son bölüm de degindiler hamile. Ben de düştü sanmıştım.
tamam bakayım ben inşallah. hâlâ izleyemedim. : (Evet son bölüm de karnı çıktı. Hamile yani. Seniz le konuşurken sahnesi vardı.
Rıza hisselerinden verdi.evet bebeği gizlediler diye düşünüyom
ayrıca aysel nasıl iş ortağı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?